Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda

Kochanek

Polecane posty

Gość Magda

Hej

mam kochanka starszego od siebie o 22 lata -on jest lekarzem on ma żonę i dorosłe dziecko. Spotkamy się tylko na seks / płaci mi nie małe pieniądze za to. On wie ze ja marże o własnym domu i dużo mu o tym truje dupy żeby mi kupił . Kilka dni temu napisał do mnie ze pomyślał w tej spawie i ma pewienn pomysł i ze jak przyjedzie to pogadamy. Trochę się stresuje ze wymyślił coś głupiego. Mam wrażenie ze się we mnie zakochał... 

co o tym myślicie 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Magda napisał:

Hej

mam kochanka starszego od siebie o 22 lata -on jest lekarzem on ma żonę i dorosłe dziecko. Spotkamy się tylko na seks / płaci mi nie małe pieniądze za to. On wie ze ja marże o własnym domu i dużo mu o tym truje dupy żeby mi kupił . Kilka dni temu napisał do mnie ze pomyślał w tej spawie i ma pewienn pomysł i ze jak przyjedzie to pogadamy. Trochę się stresuje ze wymyślił coś głupiego. Mam wrażenie ze się we mnie zakochał... 

co o tym myślicie 

Tak, tak:) kupi ci na pewno:)

Gość Yogiii
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Tak, tak:) kupi ci na pewno:)

Co za imbecyl pisze takie komentarze ... 

Gość Big

Prawdę napisał.

Zdecydowana większość facetów mających kochanki nie ma najmniejszego zamiaru odchodzić od swoich żon.

Gość Magda

A czy ja napisałam ze on chce odejść od żony !  Ja mam swoją rodzine i on swoją ! I taki układ mam odpowiada ale ostatnio on się dziwnie zachowuje bo za dużo tego wszystkiego i niechęce żeby mi wyznawał miłość ! 

Gość Gość

Ale jego kasę chcesz.. Nie ma nic za darmo.. Zycie piekna

Gość Ares

Zapewne przejrzał na oczy i  postanowił poczęstować cię ........czymś....... Tyle zawałów i wylewów wokoło ...... Na nie wiele więcej zasługujesz.