Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor

Mówicie zawistne babony że dziewczyna nie może być jednocześnie szczupła/chuda i mieć naturalnie wielkich balonów bo cyce to tłuszcz, no to zobaczcie Joannę Kowalską z Top Model

Polecane posty

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Profesor napisał:

Oj zapiekło mocno kafeteryjne "piękności". One nie mogą znieść widoku pięknych szczupłych naturalnych, sympatycznych kobiet bo od razu się wściekają a potem mają doła jak się z nimi porównają. 

Profesor to spraw bycia przegrywem ?

Gość Gość

Jak jesteś niski i mało zarabiasz to milcz bo facetem nie jesteś , marna podrobo

Gość Profesor
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak jesteś niski i mało zarabiasz to milcz bo facetem nie jesteś , marna podrobo

Jestem wysoki (186cm) i zarabiam  dużo jak na polskie warunki, mniej więcej 4 razy tyle co kasjerka z biedronki

Gość gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Każdy facet leci na szczupłe ciało i cycki. Natura.

Każda kobieta leci na kasę (bo to oznacza zaradnosc) i przystojnego ,ktory ma duzego kootasa(geny) Natura :v Jak nie masz tych wytycznych to nie masz co leciec

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Profesor to spraw bycia przegrywem ?

hahahahah jak ja czytam te komentatze od tego Profesorka czy innych meskich ci.pe.uszy to mi sie tak smiac chce xDD

Nawet jesli ma naturalne to nie macie Realnie ZADNYCH ale to ZADNYCH szans na taka,wiec przestancie snic i marzyc tylko trzepcie i spac bo tylko to wam pozostalo :v

Gość Hahaha
6 minut temu, Gość gość gość napisał:

hahahahah jak ja czytam te komentatze od tego Profesorka czy innych meskich ci.pe.uszy to mi sie tak smiac chce xDD

Nawet jesli ma naturalne to nie macie Realnie ZADNYCH ale to ZADNYCH szans na taka,wiec przestancie snic i marzyc tylko trzepcie i spac bo tylko to wam pozostalo :v

Tak samo jak wy kafeteryjne pasztety szans nie macie na swojego wyśnionego przystojnego księcia 10/10 z milionami na koncie. 

Stary, niski, gruby łysol to jest jedyne co was czeka xD

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hahaha napisał:

Tak samo jak wy kafeteryjne pasztety szans nie macie na swojego wyśnionego przystojnego księcia 10/10 z milionami na koncie. 

Gowno prawda , kobieta wystarczy że się umaluje i już rwie tych 10/ 10 

Gość Gość

Kobieta wystarczy że jest dość ładna i chodzi do pracy i już ma szanse u  9 na 10 facetów 

Gość Hahaha
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Może ładna kobieta i tak, ale nie te grube brzydkie maciory z kafeterii, im nawet 10kg makijażu nie pomoże

Gość Gość
5 minut temu, Gość Hahaha napisał:

Ja jestem gruba wredna wyzywam swojego a ten i tak mnie kocha i mi kupuje żarcie żebym była jeszcze grubsza bo jest zazdrosny i nie chce żebym schudła, a cyce mam mniejsze od brzucha, liż mi stopy przegrywie 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość vvv napisał:

Nie, jestem inteligentnym mężczyzną,  dla którego nie liczy się powierzchowność.

tak tak cipciu

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Prawda jest taka że się nadajesz do psychiatryka , jesteś bezrobotny i na utrzymaniu matki 

nie bredź grubasie

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

taa, a świnie latają

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Hahaha napisał:

Może ładna kobieta i tak, ale nie te grube brzydkie maciory z kafeterii, im nawet 10kg makijażu nie pomoże

Ja jestem gruba maciora a do mnie faceci walą drzwiami i oknami, smutne że ty nie ważne co zrobisz i tak żadna na cb nie spojrzy 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem gruba wredna wyzywam swojego a ten i tak mnie kocha i mi kupuje żarcie żebym była jeszcze grubsza bo jest zazdrosny i nie chce żebym schudła, a cyce mam mniejsze od brzucha, liż mi stopy przegrywie 

fuj

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem gruba maciora a do mnie faceci walą drzwiami i oknami, smutne że ty nie ważne co zrobisz i tak żadna na cb nie spojrzy 

I tak wszystkich splawiam bo nie mają tyle kasy ile bym chciała 

Gość Gość

W sumie polska fajny kraj , moge byc nawet gruba brzydka maciora a i tak to ja stawiam warunki a faceci muszą stawiać mi żarcie I wszystko 

Gość Sggagsgs

Nie masz się czym chwalić skoro masz tylko 186 wzrostu. Te laski z castingów mają po prawie 180 więc nawet szpilek przy tobie żadna nie będzie mogła ubrać kurduplu. Zresztą nie wiem co w tej dziewczynie ładnego, twarz przeciętna, bruzdy na twarzy widoczne nawet pod makijażem + jakiś strup na ustach więc pewnie opryszczka. Może i szczupła, ale nie ma wcięcia w talii co sama zresztą przyznała. Nie umie chodzić na obcasach i garbi się przez co ma lekkie zwisy. Ale nie ma co sie dziwić bo dziewczyna nosi źle dobrane staniki (gdy się odwróciła było widać ślad od opalania chyba do połowy łopatek co świadczy o za dużym obwodzie stanika). Widać bycie tą "chłopczycą" jej nie służy. 

Gość Gość 7

Śmieszni jesteście. Ja z moją już 30 rok razem.  I to najważniejsze, a nie te wasze rozmiary...

Gość gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

W sumie polska fajny kraj , moge byc nawet gruba brzydka maciora a i tak to ja stawiam warunki a faceci muszą stawiać mi żarcie I wszystko 

chyba w chlewie

Gość Profesor
11 minut temu, Gość Sggagsgs napisał:

Nie masz się czym chwalić skoro masz tylko 186 wzrostu. Te laski z castingów mają po prawie 180 więc nawet szpilek przy tobie żadna nie będzie mogła ubrać kurduplu. Zresztą nie wiem co w tej dziewczynie ładnego, twarz przeciętna, bruzdy na twarzy widoczne nawet pod makijażem + jakiś strup na ustach więc pewnie opryszczka. Może i szczupła, ale nie ma wcięcia w talii co sama zresztą przyznała. Nie umie chodzić na obcasach i garbi się przez co ma lekkie zwisy. Ale nie ma co sie dziwić bo dziewczyna nosi źle dobrane staniki (gdy się odwróciła było widać ślad od opalania chyba do połowy łopatek co świadczy o za dużym obwodzie stanika). Widać bycie tą "chłopczycą" jej nie służy. 

Takie szczegóły zauważają tylko zawistne zazdrosne babony jak ty

99.9% facetów tego nie zauważy i będzie ją szarpać jak Reksio szynkę

Gość Sggagsgs

Taaa i całować po tej opryszczce wątpliwego pochodzenia. Skoro taka z niej chłopczyca to pewnie ma wielu "kolegów". 

Gość Gość
17 godzin temu, Gość Profesor napisał:

Takie szczegóły zauważają tylko zawistne zazdrosne babony jak ty

99.9% facetów tego nie zauważy i będzie ją szarpać jak Reksio szynkę

Skoro już pier//dolisz głupoty to rób to we własnym imieniu a nie mówisz za wszystkich mężczyzn, amebo umysłowa