Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keke

W dzisiejszych czasach nie znajdziesz kobiety, która by miała te 28 lat i nie miała minmum 10 facetów na koncie

Polecane posty

Gość keke

szm.aty pie.rdolone.....  wqrwia mnie ta nierownosc, ze kobiety moga miec seks zawsze i wszedzie, doslownie moga pstryknac palcem i juz moga sie r0chac, a dla faceta to jak wygrana w totka

To chyba dobrze. Znaczy miała powodzenie, sroce spod ogona nie wypadła. Kto by chciał taką, ktorej nikt nie chce...

Gość gość
29 minut temu, Gość keke napisał:

szm.aty pie.rdolone.....  wqrwia mnie ta nierownosc, ze kobiety moga miec seks zawsze i wszedzie, doslownie moga pstryknac palcem i juz moga sie r0chac, a dla faceta to jak wygrana w totka

inwestuj w profesjonalistki, po to są

Gość kolorowy

seks mogą mieć ale nie miłość, a one chcą miłość, chemie, motylki

Gość gość

Znowu jakiś zakompleksiony koniotrzepek zakłada tematy. 

Gość gerger
15 minut temu, Gość kolorowy napisał:

milosci nie maja bo po prostu kobiety nie potrafią kochac, od tyle co...

Gość Gość
48 minut temu, Gość keke napisał:

Pier.dolisz, normalny facet ru.cha, nie jesteś pępkiem świata, żeby pisząc o sobie wmawiać, że inni też mają z tym problem. 

Gość taki obraz wasz
38 minut temu, Gość kolorowy napisał:

Miłość też mogą mieć, ale chcą tylko przystojniaków.

Gość Gość

Wyglądam młodziej i jestem zdrowa i szczupła, majac 31 lat - tylko 3 facetow na koncie (jeden związek 3 lata trwał, drugi trwa osiem i mam go już dość). Wielu było zainteresowanych"blizsza znajomoscia", seksem, związkiem, przyjaznia, ale mam ich gdzieś. Jak dla mnie faceci mogliby nie istnieć. Więc nie mierz wszystkich swoją miarka, pajacu

Gość gość

Szukać nie umiesz. Albo mieszkasz w dzielnicy burdeli.

Gość gość
41 minut temu, Gość Gość napisał:

Pier.dolisz, normalny facet ru.cha, nie jesteś pępkiem świata, żeby pisząc o sobie wmawiać, że inni też mają z tym problem. 

No, właśnie, pewnie ma 1,50 i szkaradny ryj albo mikrozwisa. 

Gość gość gość
1 godzinę temu, Gość keke napisał:

faceci to dopiero roooochacze 😂 Na koncie maja nie 10 a dziesiatki takich panien na boku nawet wiec nie pier...do.l ze kobiety tak bo faceci o wiele lepsi nie sa wiec zamlnij pysk juz

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, Gość gość gość napisał:

faceci to dopiero roooochacze 😂 Na koncie maja nie 10 a dziesiatki takich panien na boku nawet wiec nie pier...do.l ze kobiety tak bo faceci o wiele lepsi nie sa wiec zamlnij pysk juz

Ale tylko ci przystojni. I jakoś dziwnym trafem wolicie tych roochaczy niż fajnych, kochających facetów.

Gość gość gość
34 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Miłość też mogą mieć, ale chcą tylko przystojniaków.

a wy piekne dlugonogie kobiety,a nanlepiej szczuple i cycate,hipokryto

Gość gość gość
6 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ale tylko ci przystojni. I jakoś dziwnym trafem wolicie tych roochaczy niż fajnych, kochających facetów.

ty wolisz przystojnych ,nie itol ze kobiety ze wszystkie tak robia bo jestes nudny 

Gość gość gość
7 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

a tak btw tez bylbys roochaczem tylko nie jestes urodziwy i nie masz szans. Wiec zamilcz wkoncu

Gość taki obraz wasz
8 minut temu, Gość gość gość napisał:

a wy piekne dlugonogie kobiety,a nanlepiej szczuple i cycate,hipokryto

Bzdura. Nie szukam długonogiej ani cycatej. Rozmiar piersi nie ma dla mnie żadnego znaczenia.

1 minutę temu, Gość gość gość napisał:

a tak btw tez bylbys roochaczem tylko nie jestes urodziwy i nie masz szans. Wiec zamilcz wkoncu

Nie byłbym.

Gość Gosc

Ū26 lat, zero facetów na koncie, chociaż chętni byli ale co z tego jak wole kobiety a religia mi na to nie pozwala 

Gość gość

Ja mam 29 lat i tylko mojego męża na koncie. Przykro mi, że masz takiego życiowego pecha.

Gość Gosc

Ja tez zero facetów na koncie a mam 24lata a nawet nie chce nikogo ktośtam próbował tylko zastanawiałam się po co, co ja mam z nim robić o czym gadac i doszłam do wniosku ze bez sensu tylko kłopoty na co to komu co właściwie związek daje a jak seksu brak to można iść do prostytutki i tyle mi to czasem brakuje rozmowy a to mam przyjaciółke a tak to nie wiem po co mi facet nie wiem żeby łatwiej z kasa było? To etam bo nie jestem materialistka 

Gość gość

Pravik, daj spokój, i tak nie zamoczysz.

Gość Gość

Seks jest super i warto się nim cieszyć. Zakompleksione koniotrzepki nie mają na niego szans i leczą kompleksy. Żałosne mameje.

Gość gość
Dnia 2.01.2020 o 15:27, Gość Gość napisał:

Seks jest super i warto się nim cieszyć. Zakompleksione koniotrzepki nie mają na niego szans i leczą kompleksy. Żałosne mameje.

Weneryki też są super, nie? Seksem fajnie się cieszyć z osobą, którą się kocha. Kùrwie to bym nawet ręki nie podała, bo chyba bym rzygała z obrzydzenia. 

Gość Gość
Dnia 2.01.2020 o 15:15, Gość gość napisał:

Ja mam 29 lat i tylko mojego męża na koncie. Przykro mi, że masz takiego życiowego pecha.

Niezła kłoda.

Gość Gość
41 minut temu, Gość gość napisał:

Weneryki też są super, nie? Seksem fajnie się cieszyć z osobą, którą się kocha. Kùrwie to bym nawet ręki nie podała, bo chyba bym rzygała z obrzydzenia. 

Kłodo, świat nie jest taki zły jak ci się wydaje.

Gość rozsadny

Najgorsze są cnotki niewydymki, zasuszone dziewice 30 letnie. Rok temu przez 4 miesiące się starałem, randki wycieczki i co najwyżej buziak. Zostawiłem ją, poznałem normalną 30tkę, wiedzącą że trzeba spełniać potrzeby partnera. Miała partnerów przede mną (ilu-nie wnikam), w tym kolegę, mi to nie przeszkadza, biorę z nią ślub.

Gość Gość

Jasna cholera...mam rok zeby nadrobic 9 facetow...

A ja żałuję że nie byłam bardziej rozwiązła. Zazdroszczę wszystkim babom, które nazywasz sz.matami. To nie żadne szm.aty, tylko królowe życia... 

Gość Akimuszki666
41 minut temu, Onkosfera napisał:

A ja żałuję że nie byłam bardziej rozwiązła. Zazdroszczę wszystkim babom, które nazywasz sz.matami. To nie żadne szm.aty, tylko królowe życia... 

😹 🥺

Gość Smuteq

Nie mam doświadczenia ale to chyba normalne że ładna kobieta przebiera w fajnych facetach i na odwrót. Brzydcy nie mają wyboru i tylko narzekają bo szukają w nie swoim przedziale. Tak jest ten świat skonstruowany że ładni dobierają się z ładnymi a Brzydcy chcieli by z ładnymi ale nie mogą. Największą nielogiczną rzeczą jest to że Brzydcy nie chcą dobierać się z brzydkimi. Oczywiście nie chce wrzucać wszystkich do jednego wora bo są wyjątki ale jest ich mało.