Aleksandra123 0 Napisano Styczeń 2, 2020 Hej, przychodzę do was ponieważ potrzebuję jakiś fajnych Polskich seriali, może to być Horror bądź komedia, ważne aby był on Polski, oraz trzymający w napięciu. Jaki waszym zdaniem jest ulubiony Polski serial, bądź jaka obsada aktorów przekonała was do niego? Ja osobiście bardzo cenie sobie aktorów, którzy grają od małego w jakimś serialu, wtedy fajnie się ogląda jak ktoś się rozwija, bądź dorasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2020 Moje ulubione to Alternatywy 4, Wataha, Zmiennicy, Czterdziestolatek, Ślepnąc od świateł, Kruk, PitBull i Bez tajemnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2020 Moje ulubione to Alternatywy 4, Wataha, Zmiennicy, Czterdziestolatek, Ślepnąc od świateł, Kruk, PitBull i Bez tajemnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość protka4 Napisano Styczeń 12, 2020 Też oglądałam Watachę, ale nie jest jakiś hmm super, nie wciągnął mnie, ale jestem na 3 odcinku pierwszego sezonu Z takich lajtowych seriali polecam Zawsze Warto z Wieniawą i Rosati, utalentowane kobiety to i sceny wciągają. Z filmów podobał mi się Pan T w kinach i jak poślubić milionera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinomaniak Napisano Styczeń 13, 2020 O ale Wieniawa to chyba bardziej aktorka serialowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kajtkowo 0 Napisano Marzec 7, 2020 Każdy od czegos zaczyna. Gra w serialach,a teraz będzie grala w tym o to horrorze I bardzo się cieszę, ze idę na ten horror Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumuzella 0 Napisano Marzec 22, 2020 jedyny ale bardzo dobry, jaki mogę polecić z polskich to Ślepnąc od Świateł, ciężki jest raczej, może się czasem nudzić ale warto obejrzeć, a tym bardziej przeczytać w taki trudny czas jaki mamy teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maania 1 Napisano Kwiecień 2, 2020 Ślepnąc od świateł i Rojst są fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tifa21 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 Jak lubisz realia historyczne to Belle Epoque ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczarka 0 Napisano Maj 8, 2020 Tez uwazam ze najlepsze było Ślepnąc od świateł, Wataha tez mi sie podobala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonfireheart 0 Napisano Wrzesień 20, 2020 Bardzo lubię : Belfer Rojst Diagnoza Pod powierzchnią Watacha Chyłka Szadź Motyw Pułapka Kod genetyczny Odwróceni .Ojcowie i córki To takie wg mnie abmitniejsze i co ważne naprawdę na świetnym poziomie. A dla odmóżdżenia oglądam : Na wspólnej Zakochani po uszy Przyjaciółki Druga szansa O mnie się nie martw Prawo Agaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eveline155 0 Napisano Wrzesień 25, 2020 "Krew z krwi" bardzo dobry serial kryminalny z Agatą Kuleszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 Ślepnąc od Świateł, częsciowo Rojst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach