Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczere serce

mam 32 lata a do tej pory pytają mnie o dowód kiedy chcę kupic alkohol, to jakiś koszmar

Polecane posty

Gość szczere serce

jest mi po prostu wstyd przed rówiesnikami nawet czy rodzicami.., idziemy wszyscy do marketu, każdy kupuje a jak ja podchodzę do sklepu to oczywiscie pada pytanie o dowód.. i nie byłobo w tym nic dziwnego gdybym był w przedziale wiekowym 18-21, ale ludzie.. ja mam 32 lat, czuje się wtedy tak zalosnie, ze to jakaś poezja, jak taki gnojek,który na przypale chce kupic alkohol.,.. ja pie.rdole

nic dziwnego, ze nigdy nie mialem kobiety, bo ktora by chciala z wygladu chlopca? jestem starym prykiem a wygladam jak dziecko, dziewczyny okolo 24 letnie trakuja mnie jak szczocha małoletniego

Gość Marek00

Ja mam 31 lat, wyglądam młodo i czasem też sprzedawca zapyta mnie się o dowód.Ja to rozumiem, bo to jego obowiązek jeśli ma wątpliwości czy gostek przy kasie ma +18 lat.Wtedy zaczynam się śmiać i dodaje, że czuje się odmłodzony o ponad 10 lat.A jak trafisz na panią kasjerkę to można pożartować, pogadać chwilę jak nie ma klientów i zaproponować kawę/spacer 🙂

Warto dojrzeć w tym pozytywy.

Gość ope

wiem co czujesz, mam podobnie, przeeesraaaane

Gość Gość

Nie masz testosteronu o za dużo walisz kapucyna arystocieles

Gość hrumperk

Mam tak samo, a jestem 34 latkiem.

Gość Gosc

A mnie jest smutno, mam pod 40 i u mnie w kraju maja prosic o pokazanie dokumentu kazdego "kto wyglada na 30 i  mniej", ale jak mialam 29 i nikt nie zapytal, teraz granice podniesli do 40 z wygladu, bo duzo nastkow staro wyglada i nikt nigdy nie zapytal, do tego facet przede mna w kombinezonie roboczym i stara geba to poprosili o dokument, wcale tak mlodo nie wygladal ani super przystojny.Chyba jak pojde na jeden festiwal rockowy to dostane wolny wstep, bo tam bilety drogie, ale seniorzy maja za darmo.I te niech mnie nikt nie prosi o dokumenty

Gość gość
6 minut temu, brokentiger87 napisał:

autorze badałeś hormony?>

Też powinnaś zbadać dlaczego nie chcesz seksu .

Gość Brokule
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

a co to ma

A dużo gòwno. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Brokule napisał:

A dużo gòwno. 

😂😂😂

Gość gość
1 minutę temu, Gość Brokule napisał:

A dużo gòwno. 

jak ty się odzywasz, ale wstyd

Gość Czyli ty
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak ty się odzywasz, ale wstyd

Niech się wstydzi ten co widzi.

Gość gość

Koszmar? Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu. Mnie już na mniej niż 18 raczej nie oceniają, ale na studentkę czasami tak

Gość gość
Przed chwilą, Gość Czyli ty napisał:

Niech się wstydzi ten co widzi.

zazdrość Tobą kieruje, nie ładnie

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

zazdrość Tobą kieruje, nie ładnie

Analfabeta 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Analfabeta 

i co tego, ale kulturalna 😏

Gość Adrian

A co to za tragedia? Możesz podrywać studentki. W dodatku masz olbrzymią mentalną przewagę nad ich rówieśnikami którzy ciągną jeszcze kasę od starych. Po za tym kobiety po 30 właśnie bardzo czesto zaczynają gustować w "młodszych" tak z wyglądu jak i doświadczenia łóżkowego które też zapewne jest u ciebie dość "młode" Tylko wtedy musiałbyś udawać takiego uległego i niezaradnego ciapę bo takie kobiety lubią wcielać się w rolę dominującej mamuśki.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

i co tego, ale kulturalna 😏

🥚

5 godzin temu, Gość szczere serce napisał:

jest mi po prostu wstyd przed rówiesnikami nawet czy rodzicami.., idziemy wszyscy do marketu, każdy kupuje a jak ja podchodzę do sklepu to oczywiscie pada pytanie o dowód.. i nie byłobo w tym nic dziwnego gdybym był w przedziale wiekowym 18-21, ale ludzie.. ja mam 32 lat, czuje się wtedy tak zalosnie, ze to jakaś poezja, jak taki gnojek,który na przypale chce kupic alkohol.,.. ja pie.rdole

nic dziwnego, ze nigdy nie mialem kobiety, bo ktora by chciala z wygladu chlopca? jestem starym prykiem a wygladam jak dziecko, dziewczyny okolo 24 letnie trakuja mnie jak szczocha małoletniego

Chciałbym tak. Uczyłbym się podrywu na młodziutkich doopach.