Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kobiety powyżej 167cmwzrostu nie powinny być a najlepiej

Polecane posty

Gość Gość

A najlepiej żeby miały Góra 163cm wzrostu byłoby cudownie

Gość Gość

Wybić wszystkie modelki i wszystkie siatkarki 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wybić wszystkie modelki i wszystkie siatkarki 

To nie ich wina niestety takie to zło nienaturalne... Natura powinna być inna itd ale kobjety powinny starać się wyglądać 

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie ich wina niestety takie to zło nienaturalne... Natura powinna być inna itd ale kobjety powinny starać się wyglądać 

Ale one są dumne że swojego wzrostu i nie chcą być niższe, sportmentka liczy się wyłącznie gdy ma min 180 cm wzrostu modelka również, a poza tym mają wysokich facetów i są szczęśliwe .

Gość kocham_tuska

Kobieta o każdym wzroście może być fajna. Zarówno taka co ma 150 cm oraz taka co ma 190 cm. To faceci powinni mieć dobry wzrost najlepiej taki powyżej 175 cm. 170 cm u faceta to też nie tragedia, ale niżsi to żałosne dno, karły. Takim Tusk powinien zakazać ustawowo uprawiania sexu !!!

Gość Różni

Ja mam 158, mój mąż 191 i może wyglądamy śmiesznie, ale się kochamy.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Różni napisał:

U nie jest dokładnie odwrotnie ja 170 mąż 168 również się kochamy

Gość fajna_niunia

Jak można kochać karła, który nawet 170 cm nie ma!! Laska co ma takiego faceta to chora psychicznie desperatka która powinna zostać zamknięta w zakładzie bez klamek !!

Gość gość
10 minut temu, Gość Różni napisał:

Ja mam 180, a mój mąż 162. To dopiero wygląda śmiesznie 😛 ale też się kochamy. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość fajna_niunia napisał:

Jak można kochać karła, który nawet 170 cm nie ma!! Laska co ma takiego faceta to chora psychicznie desperatka która powinna zostać zamknięta w zakładzie bez klamek !!

Tuska powinni zamknąć w zakładzie bez klamek, a ciebie razem z nim. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No tak, bo tylko takiej da się postawić piwo na głowie bez stawania na palcach.

Gość fajna_niunia

Jak kobiety będą wiązać się z karłami poniżej 170 cm to w tym kraju NIGDY nie będzie normalnie!! Tusk jako jedyny ma szansę coś z tym zrobić i jakby znowu objął rządy w Polsce to by mógł wprowadzić ustawę zakazującą karłowatym facetom poniżej 170 cm niektórych praw. Bo sami przyznajcie że to niedopuszczalne jak karzeł poniżej 170 cm uprawia seks z kobietą, płodzi dzieci albo prowadzi duży samochód. W normalnych krajach karły poniżej 170 cm nie mają racji bytu i u nas też powinno tak być! I wszystko w temacie.

Gość Gość

A ja powtarzam po raz kolejny. Niskie kobiety podobają się głównie facetom, którzy sami są niscy. Wysocy faceci lubią kobiety 170+. Choć oczywiście są związki, gdzie wysoki jest z niską (lub na odwrót), ale nie dlatego, że preferuje niskie, tylko dlatego, że w takiej akurat się zakochał.

Gość fajna_niunia

Normalna kobieta nawet o wzroście 130 cm NIGDY nie powinna zakochać się w karle który ma poniżej 170 cm. KAŻDA kobieta ma prawo wyboru faceta o normalnym wzroście, a nie karła!!

Gość Gość

Też lubię kobiety do 165 cm tak mniej więcej, wysokie mnie nie kręcą, a sam do niskich nie należę. 

Gość Gość

jestes autorze kurduplem?

Gość Jkn

Autor wątku to jakiś sfrustrowany, zapłakany karzel, który nie ma nawet 170 i szans na dziewczynę hahaha

Gość Kamilhko

To nieprawda,że wysocy lubią wysokie i odwrotnie.

Te wielkie kobiety to takie krowy ogromne.

Zero kobiecości,subtelności.

Kobieta max do 170 cm jest sexi.

Pary gdzie mężczyzna jest wysoki a kobieta sporo niższa wyglądają bardzo ładnie. Taką malutką kobietą a nie wielkiemu koniem można się zaopiekowac,przytulić,nie mówiąc już o wyglądzie, szpilkach i ...eneczce.

Wiadomo,niczyja wina,że kobieta jest wielka,ale nie pisać tu,że taka mega krowa jest lepsza od subtelnego 1,65 czy 1,68

Gość Gość
35 minut temu, Gość Kamilhko napisał:

To nieprawda,że wysocy lubią wysokie i odwrotnie.

Te wielkie kobiety to takie krowy ogromne.

Zero kobiecości,subtelności.

Kobieta max do 170 cm jest sexi.

Pary gdzie mężczyzna jest wysoki a kobieta sporo niższa wyglądają bardzo ładnie. Taką malutką kobietą a nie wielkiemu koniem można się zaopiekowac,przytulić,nie mówiąc już o wyglądzie, szpilkach i ...eneczce.

Wiadomo,niczyja wina,że kobieta jest wielka,ale nie pisać tu,że taka mega krowa jest lepsza od subtelnego 1,65 czy 1,68

Wielka krowa to jak ma 160 cm wzrostu i 170 cm szerokości. I takie pary gdzie facet jest wysoki, a laska niska wcale nie wyglądają ładnie

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A ty ile masz wzrostu? Idąc twoim tokiem rozumowania facetów poniżej 180 cm też nie powinno być. A najlepiej, żeby każdy miał po 185cm +

Gość gosc
45 minut temu, Gość Kamilhko napisał:

Więc dlaczego nie uważasz, że to facet ma być wysoki, by kobieta, nawet ta 180 była przy nim drobna a wymagasz TYLKO od kobiet by były niższe nawet od karzełków typu 170?

Gość Gość
3 godziny temu, Gość fajna_niunia napisał:

Normalna kobieta nawet o wzroście 130 cm NIGDY nie powinna zakochać się w karle który ma poniżej 170 cm. KAŻDA kobieta ma prawo wyboru faceta o normalnym wzroście, a nie karła!!

To że kobiety są jak żyrafy to się nie dziwię że narzekacie na mężczyzn to kobiety powinny być niższe a nie jak żyrafy wielkie i w takiej kobiecie nie ma deliaktnosci jest wielka i wyzszaa nutka drobna delikatna szczuplutka nie obrażaj cię mężczyzn bo to wy jesteście za wysokie coś z wami nie tak 

Gość hamster

baby rosną od tych hormonów które żrą ciągle, tabletki anty i inne ...

Gość gość

Każdemu wedle potrzeb. Kobiety są tak rozmaite, że każdy znajdzie kogoś dla siebie. Tobie niestety zostaje tylko patrzenie, więc jaką robi ci wzrost różnicę?

Gość pynto

Jesli jest ładna i kobieca, to wzrost nie ma znaczenia .

Gość Gość

Ale na takie modelki świetnie się patrzy. Co jest ładnego w figurze niskiej kaczki?

Gość pynto
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale na takie modelki świetnie się patrzy. Co jest ładnego w figurze niskiej kaczki?

Wlasnie to,  że wysoka dziewczyna musi mieć idealną sylwetkę ,  bo inaczej wygląda jak  tyczka 

a niska nie musi .mieć nic idealnego , nawet może miec lekką  nadwagę 

Teraz  wyobraz sobie ,laske 180 cm wzrostu z wagą 95 kg - wygląda jak goryl ..

Wlasie o to chodzi , że wysokie muszą się bardzo pilnować , żeby utrzymac przepisowe 86-61-93 ( albo 90-60-90 ) 

Gość pynto

A teraz wyobraz sobie pannę 165 cm i 71  kg wagi 

nikt nie powie goryl 

a wielu stwierdzi - niezła  dópa 

Gość pynto

shakira 157 cm wzrostu 

tyłek nie do pobicia