Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kasienka

goscie i odwiedziny

Polecane posty

Go艣膰 Kasienka

Jestem krotko po 40 馃檪

w sile wieku, uprawiam sport ( za malo - ale chce wiecej), pracuje zawodowo - fajna mam prace - czasami wracam do domu z bolem glowy ... ale zawsze zadowolona i spelniona - komus znowu pomoglam - cos dobrego znowu udalo mi sie zrobic.

Bog tak聽chcial - ze mam w domu tylko mezczyzn 馃檪聽dwoch synow i meza.

Nie zapraszam od paru lat znajomych 馃檪

POWOD - zwykly burdel - balagan wieczny

Nie mam sily ani ochoty po nich ciagle sprzatac - a sami robia cos zadko ... jak rykne - to sie ruszaja .... ale ilez mozna ryczec i krzyczec???

Znajomi wiedza聽- o co chodzi ... jak sie spotykamy to poprostu gdzies na miescie 馃檪

Jeszcze pare lat temu robilam inaczej - jak wiedzialam, ze sie ktos zapowiedzial, to sprzatalam 2 godziny - jak turbo robot 馃槥聽masakra to byla - efekt byl taki ze na kolezanke nie mialam juz ani checi ani ochoty hehehe - bo bylam tak zmeczona....

Tez ktos tak ma?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pytanie

to jest durnota, sprz膮tanie dla go艣ci.... na cholere to? ka偶dy wie 偶e u ka偶dego jest burdel i dopiero sprz膮taj膮 jak ma kto艣 przyj艣膰. Ja tam na to leje.... jak kto艣 przychodzi i jest burdel to po prostu jest, po co udawa膰 偶e tego burdelu na codzie艅 nie ma, gdy naprawde jest. By膰 sob膮 i by膰 akceptowanym jest trudno. Zmie艅 znajomych na mniej powierzchownych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasienka

latwo sie mowi .... hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosciowa

Mam podobnie. W tygodniu cz艂owiek zabiegany wi臋c weekend jest 偶eby nadgonic sprawy domowe, czas z dzie膰mi itp. Przy go艣ciach trzeba sprz膮ta膰 przed i po, robi膰 zakupy jedzeniowe, gdzie jest to jaki艣 dodatkowy koszt, wypada co艣 ugotowa膰, potem siedz膮 d艂ugo jak cz艂owiek ju偶 zm臋czony jest. Odechciewa si臋 馃槈

Udost臋pnij ten post