Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolololo

Były mnie rzucił i nie chciał gadać więc po co

Polecane posty

Gość Jolololo

Rzucił mnie po 2 latach, powiedział że coś do mnie czuje cały czas ale nie będzie ze mną, wyciszył na fb i nie odpisywał na wiadomości ale ogląda każda relacje jaką wstawię na fb wszystkie moje zdjęcia więc pytanie - skoro ma mnie w dupie i nie interesuje go to po co ogląda moje zdjęcia? Jak ja nie chce mieć z kimś nic wspólnego to nie interesują mnie jego zdjęcia i życie. I jeszcze jedno .. wciąż nie usunął statusu związku z fb. Czy  faceci nie są popieprzeni? 😕

Gość Jolololo

Podnoszę

Gość xxz

To g.ówniarz to co ty chcesz

Gość Jolololo

Z tym że facet jest po 30.. o co mu tak naprawdę chodzi jak myślicie?

Gość to pewnie bedzie tak...

o to, ze nie jest toba zakrecony. Chce sie odseparowac, na pewno obczaja inne laski i jak by mial mozliwosc to podazy za nowym celem. Ale obserwuje cie, bo trzyma reke na pulsie w razie, gdyby byla posucha z innymi ksiezniczkami. Jesli bedziesz go ignorowac zupelnie, zyc swoim zyciem, a na tym fejsbuku zobaczy, ze sie dobrze bawisz (ale nie wklejaj strasznie duzo postow bo to oczywista autopromocja) to sie odezwie za jakis czas. Ale wtedy nie bierz go z powrotem, ok? Chcesz kogos, kto nie pozwoli ci odejsc. Jak kogos takiego spotkasz, to bedziesz to wiedziec na 100%, nie bedziesz miala takich dylematow jak w tym przypadku.

Gość sxl

problemy z dupy fejsbuzombich

ja prdl, dziewczyno, masz 13 lat? bo na takim poziomie są twoje problemy z doopy wyssane

niby dorosła baba a przeżywa jakieś "statusy" na fb. strach pomyśleć że takie ameby mają czynne prawa wyborcze

Gość Jolololo

Może macie rację że zachowuje się jak gówniara ale byliśmy razem prawie 3 lata, zostawił mnie po pewnej kłótni, ja wciąż do niego coś czuje. Pisałam do niego na początku, chciałam się spotkać olewał mnie więc już dałam sobie spokój. Zastanawia mnie tylko po co interesuje się moim życiem skoro sam postanowił się odciąć.. Może macie rację że trzyma rękę na pulsie  😕

Gość Jolololo

Podzielcie się swoją opinią co o tym myślicie, może Panowie się wypowiedza? 

Gość xxz

Jestem panem wypowiadam się tobie na ten temat krótko że to dziwne zachowanie z jego strony  olewał cię poszedł widocznie nie jesteście sobie pisani.

Gość Jolololo

Myślicie że zaczyna żałować? Tęsknić? Czy mam już jakieś urojenia bo nadal coś do niego czuje ? 😕

Gość Cipeqq

A co ty czekasz że on wróci? 😄

Gość Jolololo

Nie wiem czy czekam.. jakaś iskra nadzieji jest 😞

Gość rfhe

erathgfj

Gość Jolololo

Jak sądzicie? Podnoszę