Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elkady

blokery potu przestały działać, co jeszcze mogę zrobić?

Polecane posty

Od pewnego czasu przechodzę menopauzę... wiadomo wtedy człowiek mocniej się poci, ale ze mnie to się dosłownie leje, w lato jestem cała mokra, ale zawsze najgorszy problem miałam z pachami. Nie ma znaczenia czy jest ciepło, chłodno, czy siedzę w domu w czy nie, pot spod pach dosłownie wypływał kropelkami i tworzyły się plamy czasami do połowy bluzki. Na wiosnę ubiegłego roku spróbowałam blokerów (Etiaxil), na początku używałam co dwa dni później co tydzień i efekt był super, zero plam nawet w upał czy w stresie. Niestety od września tego roku po trochę zaczęłam pocić się pod lewą pachą, później też pod prawą. Myślałam że może organizm przywyczaił się do etiaxilu i spróbowałam antidral, tym razem zero efektu.

Teraz znów pocę się jak dawniej, rano założę bluzkę i za 5 minut pod pachami wielkie mokre "koła",

Ma ktoś może pomysł, co jeszcze mogę zrobić by jakoś zmniejszyć to pocenie, skoro nawet blokery przestały działać?

Gość gosia

zastąp je kafe blokerem

4 minuty temu, Gość gosia napisał:

zastąp je kafe blokerem

co???

Gość gosia
4 minuty temu, elkady napisał:

co???

no kafe bloker ciągle działa, może nie blokuje potu ale przynajmniej jest fajna zabawa z blokowaniem tematòw xD