Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość jaa

Jestem kobietą i niecały miesiąc temu rozpoczęłam współżycie z moim partnerem. Do pełnego stosunku doszło raz, z użyciem prezerwatywy, jednak z powodu bólu nie trwał on długo, po kilkunastu sekundach poprosiłam partnera, żeby przestał. Na prezerwatywie była krew, jednakże nie jestem pewna czy doszło do całkowitego przerwania błony dziewiczej, gdyż mój partner wszedł we mnie bardzo płytko. Po nie udanej próbie partner "spuścił się" na mój brzuch.
Od tego czasu minęły trzy tygodnie. Pod koniec grudnia miałam dostać miesiączki, jednak ta nie nadeszła. Jestem młoda i mój cykl jest dość nieregularny, do czego się już przyzwyczaiłam. Moja miesiączka zazwyczaj spóźnia się 2-7 dni. Miałam objawy PMS: bóle podbrzusza, rozdrażnie, obrzęk piersi. Jednak zaistniałe okoliczności napawają mnie lękiem, iż mogę jednak być w ciąży. Dla uspokojenia nerwów, pytam więc o prawdopodobieństwo tego i poradę.

Gość Kafcia

Nie ma żadnych szans na ciążę.

Gość aaa

serio w tych czasach kobiety są jeszcze takie tępe? 

jak Ci się na plecy ktoś spuści to też będziesz w ciąży.

Brak słów. W ciąże zachodzi się przez cipkę, jak nie wsadziłaś tam spermy z brzucha to trudno żebyś była.

Masakra!!!!!!!!!!!!