Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aga

2k+1m

Polecane posty

Go艣膰 Grze艣

super uklad bylem kilka razy聽z byla i jej kolezanka i聽z 2 kolezankami z akademika prawdziwe spelnienie dla faceta. chociaz nie powien pierwszy raz z byla byl troche dretwy na poczadku

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Angelika 24

Ja wol臋 uk艂ad ja i dw贸ch facet贸w lub ja i dwie kobiety聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
17 minut temu, Go艣膰 Angelika 24 napisa艂:

Ja wol臋 uk艂ad ja i dw贸ch facet贸w lub ja i dwie kobiety聽

Potrzebowska masz na nazwisko? 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienia
1 minut臋 temu, JaMaczo napisa艂:

Dlaczego japonka? Ano dlatego 偶e ruszaj膮 mnie tego typu kobiety. Nic innego. Typowe klasyczne (ciemnow艂ose) brunetki, na dodatek wszystkie szczup艂e 馃槃 i z ma艂ym biustem. Ka偶dy ma prawo do indywidualnego gustu, m贸j jest taki a nie inny. Nic innego nie umiem powiedzie膰. No i japonki nie gol膮 si臋 wi臋c naturalizm pe艂n膮 par膮 a dla mnie to bardzo wa偶ne ani偶eli tam jaka艣 艂ysa koby艂a 馃槃

Uk艂ad 2k1m jest genialny, moim zdaniem je艣li ju偶 facet umie si臋 do tego przyzna膰 to wtedy ... i tak wyjdzie 偶e "co dwie to nie jedna" 馃槃

聽Tylko co jak trafisz na dwie z b. du偶ym libido??Ju偶 widz臋 twojego flaka prosz膮cego je o lito艣膰. No ale ja wiem, ty jedn膮 4 razy a t膮 艂adniejsz膮 to nawet pi臋膰 razy ....... w te i we wte :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienia
1 minut臋 temu, JaMaczo napisa艂:

Dlaczego japonka? Ano dlatego 偶e ruszaj膮 mnie tego typu kobiety. Nic innego. Typowe klasyczne (ciemnow艂ose) brunetki, na dodatek wszystkie szczup艂e 馃槃 i z ma艂ym biustem. Ka偶dy ma prawo do indywidualnego gustu, m贸j jest taki a nie inny. Nic innego nie umiem powiedzie膰. No i japonki nie gol膮 si臋 wi臋c naturalizm pe艂n膮 par膮 a dla mnie to bardzo wa偶ne ani偶eli tam jaka艣 艂ysa koby艂a 馃槃

Uk艂ad 2k1m jest genialny, moim zdaniem je艣li ju偶 facet umie si臋 do tego przyzna膰 to wtedy ... i tak wyjdzie 偶e "co dwie to nie jedna" 馃槃

聽Tylko co jak trafisz na dwie z b. du偶ym libido??Ju偶 widz臋 twojego flaka prosz膮cego je o lito艣膰. No ale ja wiem, ty jedn膮 4 razy a t膮 艂adniejsz膮 to nawet pi臋膰 razy ....... w te i we wte :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angelika 24
6 minut temu, Go艣膰 Gienia napisa艂:

ja do dw贸m facetom na raz daje rad臋 a Ty ??聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gienia
5 minut temu, JaMaczo napisa艂:

Nie oceniaj czyjego艣 libido na bazie siebie samego Gienio...聽 Jeden mo偶e z jedn膮 10minut, drugi b臋dzie obraca艂 trzy przez dwie godziny i dopiero zacznie rozgrzewa膰 sobie ch艂odnic臋. To 偶e po艂owa samc贸w mo偶e tyle co nic, nie oznacza 偶e druga po艂owa jest taka sama. Mora艂 z ca艂o艣ci jest jeden i jest szczery: Ci kt贸rzy naprawd臋 mog膮 wi臋cej ... cz臋sto bardzo cz臋sto nie s膮 samotni!!聽聽聽聽 Wi臋kszo艣c Pa艅 nie odpu艣ci dobrego ogiera po pierwszym locie, zatem inne panie cz臋sto nie maj膮 szans dowiedzie膰 si臋, 偶e taki ogier istnieje. To proste!聽 Ci kt贸rzy mog膮 - maj膮 z kim, nie szukaj膮 co dwa dni innej laski dlatego kr膮偶y mit 偶e tacy nie istniej膮. Znasz Gienio tak膮 kt贸ra chwali艂aby si臋 wszystkim wok贸艂 tym, 偶e ogier jurny???? hehhehehe. Zaraz by jakas psiapsiu艂a rwa艂a... Po co takiej zatem reklama?聽 馃槃

Ja to chcia艂bym dorwa膰 ze dwie identyczne, szczup艂e, niebieskookie, napalone, niewyrzyte brunetki jednocze艣nie. Ohhh, m贸g艂bym si臋 sprawdzi膰 wtedy i dowiedzie膰 si臋 ile mog臋! No ale, to tak jak trafi膰 6 w lotto ... i musi mi temat lotto膰 bo to nierealne w tym kraju. W Bangladeszu pewnie tak ale nie w katolickiej po...oniii...聽

聽No tak jakby by艂y聽 NIEWYRZYTE聽 馃槃馃槃聽 Jak ruch@sz tak jak piszesz to dzi臋kuj臋, wi臋cej pyta艅 nie mam 馃槃聽 No ale ty maczo 馃槃

Udost臋pnij ten post