Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

2k+1m

Polecane posty

Gość Grześ

super uklad bylem kilka razy z byla i jej kolezanka i z 2 kolezankami z akademika prawdziwe spelnienie dla faceta. chociaz nie powien pierwszy raz z byla byl troche dretwy na poczadku

Gość Angelika 24

Ja wolę układ ja i dwóch facetów lub ja i dwie kobiety 

Gość gosc
17 minut temu, Gość Angelika 24 napisał:

Ja wolę układ ja i dwóch facetów lub ja i dwie kobiety 

Potrzebowska masz na nazwisko? 😉

Gość Gienia
1 minutę temu, JaMaczo napisał:

Dlaczego japonka? Ano dlatego że ruszają mnie tego typu kobiety. Nic innego. Typowe klasyczne (ciemnowłose) brunetki, na dodatek wszystkie szczupłe 😄 i z małym biustem. Każdy ma prawo do indywidualnego gustu, mój jest taki a nie inny. Nic innego nie umiem powiedzieć. No i japonki nie golą się więc naturalizm pełną parą a dla mnie to bardzo ważne aniżeli tam jakaś łysa kobyła 😄

Układ 2k1m jest genialny, moim zdaniem jeśli już facet umie się do tego przyznać to wtedy ... i tak wyjdzie że "co dwie to nie jedna" 😄 

Tylko co jak trafisz na dwie z b. dużym libido??Już widzę twojego flaka proszącego je o litość. No ale ja wiem, ty jedną 4 razy a tą ładniejszą to nawet pięć razy ....... w te i we wte :D.

Gość Gienia
1 minutę temu, JaMaczo napisał:

Dlaczego japonka? Ano dlatego że ruszają mnie tego typu kobiety. Nic innego. Typowe klasyczne (ciemnowłose) brunetki, na dodatek wszystkie szczupłe 😄 i z małym biustem. Każdy ma prawo do indywidualnego gustu, mój jest taki a nie inny. Nic innego nie umiem powiedzieć. No i japonki nie golą się więc naturalizm pełną parą a dla mnie to bardzo ważne aniżeli tam jakaś łysa kobyła 😄

Układ 2k1m jest genialny, moim zdaniem jeśli już facet umie się do tego przyznać to wtedy ... i tak wyjdzie że "co dwie to nie jedna" 😄 

Tylko co jak trafisz na dwie z b. dużym libido??Już widzę twojego flaka proszącego je o litość. No ale ja wiem, ty jedną 4 razy a tą ładniejszą to nawet pięć razy ....... w te i we wte :D.

Gość Angelika 24
6 minut temu, Gość Gienia napisał:

ja do dwóm facetom na raz daje radę a Ty ?? 

Gość Gienia
5 minut temu, JaMaczo napisał:

Nie oceniaj czyjegoś libido na bazie siebie samego Gienio...  Jeden może z jedną 10minut, drugi będzie obracał trzy przez dwie godziny i dopiero zacznie rozgrzewać sobie chłodnicę. To że połowa samców może tyle co nic, nie oznacza że druga połowa jest taka sama. Morał z całości jest jeden i jest szczery: Ci którzy naprawdę mogą więcej ... często bardzo często nie są samotni!!     Większośc Pań nie odpuści dobrego ogiera po pierwszym locie, zatem inne panie często nie mają szans dowiedzieć się, że taki ogier istnieje. To proste!  Ci którzy mogą - mają z kim, nie szukają co dwa dni innej laski dlatego krąży mit że tacy nie istnieją. Znasz Gienio taką która chwaliłaby się wszystkim wokół tym, że ogier jurny???? hehhehehe. Zaraz by jakas psiapsiuła rwała... Po co takiej zatem reklama?  😄

Ja to chciałbym dorwać ze dwie identyczne, szczupłe, niebieskookie, napalone, niewyrzyte brunetki jednocześnie. Ohhh, mógłbym się sprawdzić wtedy i dowiedzieć się ile mogę! No ale, to tak jak trafić 6 w lotto ... i musi mi temat lottoć bo to nierealne w tym kraju. W Bangladeszu pewnie tak ale nie w katolickiej po...oniii... 

No tak jakby były  NIEWYRZYTE  😄  😄  Jak ruch@sz tak jak piszesz to dziękuję, więcej pytań nie mam 😄  No ale ty maczo 😄