Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceBycAnonimowa

Pomocy ! Zostałam nagrana w klubie

Polecane posty

Gość ChceBycAnonimowa

Koleżanka zaprosiła mnie wczoraj na urodzinowego drinka, można powiedzieć, że od kilku lat nigdzie nie wychodziłam (33 l. i 4 lata po rozwodzie). Rzadko piję więc alkohol szybko uderzył mi do głowy, po północy część z nas przeniosła się do klubu, byłam już nieźle pijana , wypiłam jeszcze kilka drinków i tańczyłam z pewnym chłopakiem, na pewno był ode mnie młodszy, po kilku piosenkach poczułam jak jego ręka dotyka moich pośladków, a później wchodzi delikatnie pod ...enkę, było mi tak dobrze i byłam taka podniecona, że przez chwilę zapomniałam o tym że jestem w klubie, czułam że jemu też się podoba i nagle zobaczyłam chłopaka który stoi z telefonem blisko nas, wydaje mi się że nas nagrywał. Szybko go odsunęłam i wybiegłam do szatni po rzeczy, nie mówiąc nawet nic koleżankom. Ale od wczoraj sobie miejsca znaleźć nie mogę, co jeśli ten ktoś opublikuje ten film ? czy mogę to jakoś znaleźć ? Może jest jakaś strona na której mogę tego poszukać i ewentualnie to jakoś zgłosić ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc i proszę mnie nie krytykować bo już i tak czuję się okropnie z tym co się stało 😞