Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak TO

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Jak TO

Nigdy nie spotkałem takiej w prawdziwym życiu, ale tu na kafe co 2ga jest właśnie taka. Jak to możliwe 😄😉

Gość atak

jak?

Pewnie lesbijki tylko sie ukrywaja bo jesli hetero to wybrzydzaja jak ktos nie jest idealem w skali swiata.

Gość vvv

Jak i każdy chłop jest chodzacym ideałem. Przystojny praviczek ze wspaniałym charakterem 🤣🤣

Gość FaZZa

dziś x 😮 u mnie w pracy jest masa samotnych kobiet, wiem co o sobie mówią i myślą. A jaka jest prawda??? -solary o spalonych twarzach, nadęte paniusie co to myślą że są Boginiami itd itd x już ja wiem jak to wygląda Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone.. takk w ich wyobiaźni 😄

Gość Robert

Ja nie byłem aż tak wymagający. Moja partnerka posiada wszystkie wymienione cechy z wyjątkiem wykształcenia w tym sensie, że nie posiada wykształcenia wyższego. Posiada wykształcenie zawodowe. Najważniejsze było to, że gdy ją poznałem była bardzo ładna,wolna i że pracuje. Przede mną odrzuciła kilku adoratorów. Na szczęście ja nie podzieliłem ich losu. 

Gość vvv
3 godziny temu, Gość vvv napisał:

Jak i każdy chłop jest chodzacym ideałem. Przystojny praviczek ze wspaniałym charakterem 🤣🤣

Przystojny i praviczek - to się wyklucza.

Ale wspaniały charakter - możliwe.

I nie podszywaj się pode mnie 🙂

Gość Ola

Tu na kafeterii wszystko jest ,,inne" Panie są piękne, wszyscy i zarabia od 15 tyś w górę na miesiąc I ledwo to wystarcza na życie. 

Większość tutaj to prawnicy  ,lekarze itp. siedzący na kafe od rana do nocy ....