Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

Kazik z Kultu nie po to tworzył OSTATECZNY KRACH SYSTEMU KORPORACJI, żebyś ty downie tęczowy omijał Konfederację swoim rozumem korporacyjno żydowskim

Polecane posty

W Polsce 91 procent lewaków - luDZIE KTÓRYCH MNIEJ TROCHĘ WOLE

(wolę)

WŁAŚCIWIE TO SIĘ ZDECYDOWAŁEM:

youtube.com/watch?v=ti58dcrTvqo     /OSTATECZNY krach systemu korporacji/  youtube.com/watch?v=Kt1MAIC5Aj4 /prawybory Konfederacji we Wrocławiu - mieście tej co się puściła z kalebem i nieświatłą świtą muzumańską - walczcie o swoje miasto, żebym nie musiał tak wam przypominać/

Głosowałem Na Grzegorza Brauna. Jednakże w walce są inni kandydaci i póki co zachęcam do głosowania na każdego innego w pozostałej części prawyborów. Potem w drugiej turze rozkładamy po chrześcijańsku, chrześcijańską cnotą mądrości adrzeja dudę - kandydata szaTAANa i diabła wcielonego w niego, zdrajcę i kandydata na sąd z murem.

andrzej duda nawet nie stanie do czyścca, ma piekło w żydowskim banku, bo to bankier żydowski jest i tam skończy duchowy żywot.

Podąż drogą skróconej drogi do świętości w 3 miesiące, no nie w 4, do majowych wyborów możesz załatwić sobie 1000 małych zasług oraz 3 poważne czyny - cnoty pobożności, miłości i dobroci.

To tak jak likwidacja dwóch puszczeń się się luksusowej kuorwy.    Bardzo dużo.. bowiem Jezus Chrystus rozpatruje tylko takie zasługi dla ważenia szmacenia się kuorew.  One mają najgorzej, bożem widział grymas Jezusa a i Matka Boża była zdumiona, kiedy wybaczał kóurwie.... było mu najtrudniej.  

Ja będę stał przy kuorwie na sądzie Ostatecznym i będę błagał Pana Naszego Zbawiciela o to by umniejszył kuorwie złego na wadze złego, jeżeli poprze ona w majowych wyborach i do końca życia konserwatywną Prawicę, czyli aktualnie Konfederację.

Moja modlitwa jest Panu bliższa ponieważ jestem kaleką i jego najmilszym, najmniejszym.  Ja po chrześcijańsku proszę o głosy na kandydata na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej (a nie poyebaney republiki of poland) Konfederacji w wyborach prezydenckich w maju 2020!  Każdy Chrześijanin i Chrześcijanka ma obowiązek głosowania wyłącznie na kandydata Konfederacji. 

Nie ma takiego inteligentnego człowieka, kto obali prawidłowość tego dygmatu. 

Tak to byli oni.

Tak to byli oni - łapacze podpisów pod ustawą stop 447. 

Głupia pisto {Andrzeju duda] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {jarosławie kaczyński] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {lechu kaczyński] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {platformo obywatelska] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {prawie i sprawiedliwość] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {radosławie sikorski] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {donaldzie tusku] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {unia europejsko] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {żydzi] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

Głupia pisto {donaldzie chamie trupiem] za to co zrobiłaś, więcej ręki ci nie podam

głuopia pisto: danuto hubner...... nad czym wczoraj głosowałaś ? nad 1689 zdradą polski ? Oczywiście że tak.

wyjechali na posadki wszyscy nasi poselscy zdrajcy

Gdy niema w polsce posłów unijnych to jesteśmy pro polscy

trasa bardzo dobrze znana od jednego lokalu do lokalu (wyborczego)

poznajecie tych albo owych (wyborców Konfeederacji) i mamy troszeczkę anty żydaru

jeśli wiesz o czym ja mówię (o zwycięstwie Konfederacji), natomiast zupełnym rankiem (świt umysłu)

wychylam patrząc w ,,wyborczą" ostatnią bez (andrzeja) dudy wzmiankę

NIECH ZWYCIĘŻY pro polski i chrześcijański KANDYDAT konfederacji.  Chrześcijaństwo jest naszą cnotą. A w kulturze łacińskiej umocowane mamy wszystkie ludzkie postawy i zachowania, gdyż jest to nasz pokoleniowy cud tworzenia Rzeczypospolitej Polskiej z trudu krwi i codziennej pracy naszych braci i sióstr, ojców i matek, bardzo często pod obcym antypolskim butem.