Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfetka

Nie został na noc

Polecane posty

Gość Smerfetka

Od 3 miesięcy spotykam się z facetem. Niedawno do czegoś między nami doszło, nie było penetracji, ale pieściliśmy się nago. Po wszystkim przytulaliśmy się, a potem on wrócił do siebie. Czy powinnam poczuć się urażona? Jestem dziewicą i nie wiem czy powinien zostać na noc, czy to zły znak, że wrócił do siebie? Odezwał się następnego dnia i chciał spotkać się u niego, ale zaproponowałam coś innego. Nie chcę żeby nasze spotkania sprowadzały się tylko do jednego. 

Gość gość

Nie powinnaś czuć się urażona, to nie jest regułą, że po zbliżeniu należy koniecznie zostawać u kogoś na noc. Jeśli będziecie razem, przed wami sporo takich wspólnych nocy i poranków. Osobiście nie proponowałabym mężczyźnie kolacji ze śniadaniem w tej fazie znajomości. Tym bardziej, że brzmi to jak zaproszenie do seksu. A ty napisałaś, że jesteś dziewicą i nie chcesz żeby wasza znajomość sprowadzała się tylko do jednego.  

Gość gość

Jak masz dawać takie puste rady to daj sobie spokój. Napisz na temat w którym masz coś sensownego do powiedzenia.

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Jak masz dawać takie puste rady to daj sobie spokój. Napisz na temat w którym masz coś sensownego do powiedzenia.

To było do mnie czy do tej wyżej od kolacji ze śniadaniem?

Gość tęczowy 🏳️‍🌈
4 minuty temu, Magda bez loginu napisał:

Ta wyżej napisała to w przenośni, której nie zrozumiałaś. W końcu przez żołądek do serca 😉👋😆

Hej. Lubisz lizać męski rowek? 🤙)) 

Gość gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

To było do mnie czy do tej wyżej od kolacji ze śniadaniem?

Nie do Ciebie. Do tej wyżej.

Gość gość
9 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Ta wyżej napisała to w przenośni, której nie zrozumiałaś. W końcu przez żołądek do serca 😉👋😆

A co jedzenie ma wspólnego z zostawaniem na noc i z seksem? Propozycja kolacji ze śniadaniem brzmi w takiej sytuacji raczej jednoznacznie.  

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie do Ciebie. Do tej wyżej.

W porządku.  

Gość XYZ

Kurcze jak dziewczyna ma takie problemy jak jeszcze jest dziewicą to co będzie jak przestanie nią być.

Gość XYZ

Nie żebym jej źle życzyła, ale takie rzeczy powinny wychodzić spontanicznie i naturalnie. Po co się nad tym zastanawiać?

Gość Smerfetka
28 minut temu, Gość XYZ napisał:

Nie żebym jej źle życzyła, ale takie rzeczy powinny wychodzić spontanicznie i naturalnie. Po co się nad tym zastanawiać?

W sensie? Nie miałam wtedy problemu, potem zaczęłam się martwić, że może potraktował mnie nie tak jak powinien

Gość XYZ
15 minut temu, Gość Smerfetka napisał:

W sensie? Nie miałam wtedy problemu, potem zaczęłam się martwić, że może potraktował mnie nie tak jak powinien

No i dalej nie powinnaś mieć problemu,spotykaj się z nim,rozmawiajcie, całujcie itd. Wydaje mi się, że chłopak wiedząc że jesteś dziewicą nie został na noc bo Cię szanuje.Nie rozumiem dlaczego miałabyś być urażona.