Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubsoner

Coraz większe cycki i coraz mniejsze sutki

Polecane posty

Cześć, nie wiem czy temat zamieściłem w dobrym dziale ale nie wiedzialem gdzie go zamieścić. Mam pytanie do pań/dziewczyn, czy któraś z was miała lub ma tak że cycki rosną a sutki są coraz mniejsze? Bowiem tak jest z moją kuzynką. Ma 17 lat i widzę się z nią zazwyczaj co rok w wakacje i co roku ma większe cycki niż poprzednio (co jest normalne) i coraz mniejsze sutki. Kuzynka przez pewno zdarzenie się mnie nie wstydzi i opala się przy mnie nago stąd mogę obserwować jej zmiany. W ten weekend wyszło tak że ich odwiedziliśmy i wieczorem siedziałem u kuzynki kiedy nagle się rozebrała i zaczęła się przebierać w piżame, po raz kolejny zauważyłem że piersi ma większe niż w wakacje a sutki jeszcze mniejsze niż poprzednio. Ma na prawdę duże cycki jak na swój wiek bo w lato jak spytałem jaki ma rozmiar to powiedziała że duże D jednak sutki by jej pasowały bardziej do A bo przy takim biuście te malutkie suteczki wyglądają nieco śmiesznie. Nie chcę się jej o to pytać bo jako członek rodziny myślę że nie powinienem pytać o takie rzeczy jednak jestem bardzo ciekawy czy jest to częste zjawisko i czy jest to zupełnie normalne. 

Gość Gość

Piersi ok

Ale skutki to oma ile się nie mykę chyba ... i maciora.

Tobie chyba chodzi o brodawki 

5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Piersi ok

nie rozumiem co chciałeś przekazać

Gość Wiem co mówię

Chowają jej się do środka, spróbuj ustami je possać pewnie wylezą jak wentyle od Ursusa.

10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Piersi ok

Jak już to brodawka sutkowa - poprawna nazwa

"Brodawki" kiepsko się kojarzą, jak jakieś pypcie czy inne kurzajki. "Sutki" i wiadomo o co chodzi.

Nie rozumiem tego umedyczniania języka.

Gość Nick
Dnia 6.01.2020 o 20:35, Impotent_Piotr napisał:

"Brodawki" kiepsko się kojarzą, jak jakieś pypcie czy inne kurzajki. "Sutki" i wiadomo o co chodzi.

Nie rozumiem tego umedyczniania języka.

Przeciez to są 2 różne rzeczy..... 

Ile Ty masz lat? 

Brodawki to są te brązowe ( czasem ciemne czasem jasne) a sutki to jesr to co odstaje 

Gość gość
40 minut temu, Max Trzepiekonski napisał:

może dlatego że jej cycki się powiększają a sutki nie, dlatego wydają ci się coraz mniejsze 

bo raczej sutki jej się nie zmniejszają

Przemek pravik może być w tym trochę racji. Należało by ci rok macać żeby dokładniej ocenić