Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubsoner

Coraz większe piersi i coraz mniejsze sutki

Polecane posty

Cześć, nie wiem czy temat zamieściłem w dobrym dziale ale nie wiedzialem gdzie go zamieścić. Mam pytanie do pań/dziewczyn, czy któraś z was miała lub ma tak że cycki rosną a sutki są coraz mniejsze? Bowiem tak jest z moją kuzynką. Ma 17 lat i widzę się z nią zazwyczaj co rok w wakacje i co roku ma większe cycki niż poprzednio (co jest normalne) i coraz mniejsze sutki. Kuzynka przez pewno zdarzenie się mnie nie wstydzi i opala się przy mnie nago stąd mogę obserwować jej zmiany. W ten weekend wyszło tak że ich odwiedziliśmy i wieczorem siedziałem u kuzynki kiedy nagle się rozebrała i zaczęła się przebierać w piżame, po raz kolejny zauważyłem że piersi ma większe niż w wakacje a sutki jeszcze mniejsze niż poprzednio. Ma na prawdę duże cycki jak na swój wiek bo w lato jak spytałem jaki ma rozmiar to powiedziała że duże D jednak sutki by jej pasowały bardziej do A bo przy takim biuście te malutkie suteczki wyglądają nieco śmiesznie. Nie chcę się jej o to pytać bo jako członek rodziny myślę że nie powinienem pytać o takie rzeczy jednak jestem bardzo ciekawy czy jest to częste zjawisko i czy jest to zupełnie normalne. 

Gość gość

nie ma takiego rozmiaru jak "duże d", a prawidłowo dobrane np. 70d to bardzo malutki biust

wielkość brodawek sutkowych nie ma żadnego związku z wielkością piersi

Dnia 6.01.2020 o 16:15, Gość gość napisał:

nie ma takiego rozmiaru jak "duże d", a prawidłowo dobrane np. 70d to bardzo malutki biust

wielkość brodawek sutkowych nie ma żadnego związku z wielkością piersi

Bardziej mi chodzi o to że ma coraz mniejsze te brodawki. Tego nie jestem w stanie za bardzo zrozumieć

Gość Konopka

Taka jej uroda, więc o co ty chcesz ją pytać? Ma ona na to jakiś wpływ czy jak? Moje sutki są zawsze takie same bez znaczenia czy moje piersi rosną czy maleją.

14 godzin temu, Gość Konopka napisał:

Taka jej uroda, więc o co ty chcesz ją pytać? Ma ona na to jakiś wpływ czy jak? Moje sutki są zawsze takie same bez znaczenia czy moje piersi rosną czy maleją.

i o to właśnie chodzi że większość kobiet ma zawsze takie same, a jej się zmieniają :/