Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonna

Nic nie czuję podczas seksu

Polecane posty

Gość Ilonna

Czy to normalne?

Zaczęłam współżyć z pierwszym chłopakiem. Dość późno bo w wieku 24 lat ale nie tak sobie to wyobrażałam. Teraz, gdy zaczęłam współżyć, zupełnie nie czuję go w środku, serio, jego rozmiary są w porządku, wydaje mi się że nawet powyżej przeciętnej, tylko ze mną chyba coś jest nie tak. 😞

Gość gosc

dobrze ci tak grzesznico

Gość stipka

Może dziala tutaj psychika? Po prostu sama sie nakręcasz i te slowa w Tobie siedzą. On nie musiał wcale niczego wiedzieć. Powiedział Ci na złość... Poza tym pochwa kobieca jest bardzo elastyczna. Jak bardzo odpowiedz sobie sama skoro przechodzi przez nią dziecko.

Druga sprawa to to,ze niewiele kobiet ma orgazm pochwowy. Wiekszosć osiaga orgazm łechtaczkowy . Jesli masz łechtaczkowy to nie przejmuj sie niczym 🙂 Możesz ewentualnie kupić sobie jakiś żel zwiększający odczucia intymne jak libi gel czy też belover.

Gość Ilonna

No właśnie nie mam ani jednego ani drugiego :(

Gość Gość

Na poc3tak jest, wyrobisz się. Możesz pięści lechtaczke w trakcie

Gość hosma

No wlasnie zastanawiałam się również nad tym libi gel bo w którymś miejscu już o nim czytam. Czy to coś takiego jak durex intense?

Gość Lorenzo01

Moja dziewczyna podczas seksu sama zmienia pozycje bioder tak aby on masował odpowiedni punkt. 

Poza tym wiele kobiet ma problem z orgazmem dopochwowym, natomias z lechtaczkowym nie ma problemow wiec na poczatek moze nakieruj partnera jak lubisz byc pieszczona. 

Gość paris

Lorenzo, kiedy ślub? :classic_rolleyes:

Gość Lorenzo01

Wszystko w swoim czasie. 😛

Gość stipka

Szkoda.Nie. To trochę coś innego. O ile durex intense sam powoduje jakieś takie dziwne mrowienie to libi gel działa trochę inaczej. Sprawia, że zwiększa sie ukrwienie tych dolnych okolic i tym samym czujesz o wiele więcej. Odczucia są podobne jak przy normalnej zabawie 🙂 Tylko,że sa o wiele wiele większe.

Gość paris
2 godziny temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Wszystko w swoim czasie. 😛

Jak widzę taki entuzjazm to myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🙂

Gość rozsadny

Niech najpierw Cię rozgrzeje, palcem albo języczkiem.

Gość hosma

Czyli lepszy jest libi gel czy durex intense?

Gość stipka

Libi gel. Zdecydowanie. Szczególnie,że jest również wydajniejszy (opakowanie jest większe i wystarczy na o wiele dłużej niż durex). Osobiście jestem z niego o wiele bardziej zadowolona.

Gość FFF

Spokojnie, też tak miałam, jak zaczynałam współżyć. Przyjdzie z czasem 🙂 Póki co poproś chłopaka, żeby skupiał się więcej na Twojej łechtaczce i sutkach.

Gość gość

Ogranicz się do lodów i po problemie

Gość Ilona
5 godzin temu, Gość FFF napisał:

Spokojnie, też tak miałam, jak zaczynałam współżyć. Przyjdzie z czasem 🙂 Póki co poproś chłopaka, żeby skupiał się więcej na Twojej łechtaczce i sutkach.

Niby co mam mu powiedzieć, nie rooochaj mnie, tylko brędzluj mi łechtaczkę? Wyśmieje mnie, uzna za bezwstydną, niewyżytą, zboczoną szmatę i jeszcze wszystkim rozpowie.

Gość Ona

Jeżeli nic nie czujesz to co ci to przeszkadza, niech sobie rooocha ile chce.

najpierw poszukaj tematu cwiczenie miesni kegla, to najprostszy sprawdzony od wielu stuleci sposob, ty poczujesz wszystko, dla twojego parnera to bedzie raj, czasem w bardzo drastycznych przypadkach konieczna jest operacja tzw kosmetyki krocza, ale to skonsultuj najpierw z lekarzami, zacznij od ginekologa

Gość Róża

Czasem się tak zdarza, że pewne miejsca wewnątrz nie są wystarczająco wypukłe. Miałam sama z tym problem. Mam swojego zaufanego lekarza – doktora Tomasza Bastę. Jest ginekologiem i seksuologiem. Po konsultacji zdecydowałam się na zabieg o-shot, czyli taki zastrzyk, który uwrażliwia i powiększa lekko miejsca odpowiedzialne za odczuwanie przyjemności. I od razu zaczęło mi się duuuużo lepiej współżyć!

Gość Gość

U mnie sama penetracja też niewiele daje w odczuciach. Dopiero jak facet w trakcie seksu pieści łe.chtaczkę, to środek się uwrażliwia i czuć lepiej peni.sa. Wybierzcie pozycję taką żeby on miał wolne ręce i mógł cię dotykać.