Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to jest?

Eee

Polecane posty

Gość Gościu

Mówią, że dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. Ale jeśli czujesz, że to ta jedyna miłość to może warto by było dać sobie drugą szanse, oczywiście jeśli ta osoba też coś jeszcze do ciebie czuje.

Gość Eee
26 minut temu, Gość Gościu napisał:

Mówią, że dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. Ale jeśli czujesz, że to ta jedyna miłość to może warto by było dać sobie drugą szanse, oczywiście jeśli ta osoba też coś jeszcze do ciebie czuje.

To powiedzenie dotyczy tego że ta rzeka płynie i nie będzie już taka sama w tym samym miejscu, a nie że nie warto wcale wchodzić do niej drugi raz. Nie mogę jednoznacznie stwierdzić co czuję, na pewno myślę i tęsknię bardzo. 

Gość Gościu
1 minutę temu, Gość Eee napisał:

To powiedzenie dotyczy tego że ta rzeka płynie i nie będzie już taka sama w tym samym miejscu, a nie że nie warto wcale wchodzić do niej drugi raz. Nie mogę jednoznacznie stwierdzić co czuję, na pewno myślę i tęsknię bardzo. 

Długo to już trwa, odkąd nie macie ze sobą żadnego kontaktu?

Gość Eee
6 minut temu, Gość Gościu napisał:

Długo to już trwa, odkąd nie macie ze sobą żadnego kontaktu?

Nie długo. Ale boli. 

Gość Eee

Każdy kolejny dzień bez tej osoby boli. 

Gość Czekającnakoniec
19 minut temu, Gość Eee napisał:

Każdy kolejny dzień bez tej osoby boli. 

Chyba troche cie rozumiem, jestem w podobnej sytuacji tylko ja mam kontakt z tą osobą na codzień, no i nigdy nie byliśmy razem. Ból nie do zniesienia, nie ma minuty, w której nie myśle o tej osobie. Niestety chyba nie było nam dane być razem.A to że widuje tą osobe przysparza tylko dodatkowego cierpienia. Bije sie z myślami czy nie pora zmienić już coś w swoim życiu tak by zapomnieć o tej osobie. Chyba nie warto żyć złudzeniami i w samotności.