Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kler

Dziewczyny, wolałybyście się przespać z mega atrakcyjną kobietą czy z przeciętnym facetem?

Polecane posty

Gość Kler

Dodam, że moje pytanie NIE KIERUJĘ do kobiet bi seksualnych, bo one zawsze by wybrały kobietę, pytam typowo hetero seksualne kobiety...

wolałybyście przespać się z mega laską, jakimś waszym ideałem wyglądowym, nie wiem Angelina Jolie z najlepszych lat, Doda, ktokolwiek wam przyjdzie do głowy , czy z typowo przeciętnym facetem- absolutnie nie żadnym brzydalem, ale taki typowo przeciętny,  normalna budowa ciała, twarz spoko ale bez szału, zwykły chłopak

pozdrawiam 😉

Gość Ona

Z facetem!!!!!!!!!!! 

Gość Kler

ok, czekam na dalsze odpowiedzi, ciekawi mnie to gdyż jak wiadomo kobiety raczej nie mają żadnych objekcji przed inną kobietą, dla nich pocałować się w usta czy nawet przelizać po pijaku na imprezie z koleżanką to zadna nowosc czy trudno, wiele kobiet otwarcie przyznaje , ze kreca ją inne kobiety, jedna drugiej klapsa tez da z przyjemnoscia, dlatego ciekawi mnie taka opcja samego w sobie seksu

Gość gość gość
13 minut temu, Gość Kler napisał:

Dodam, że moje pytanie NIE KIERUJĘ do kobiet bi seksualnych, bo one zawsze by wybrały kobietę, pytam typowo hetero seksualne kobiety...

wolałybyście przespać się z mega laską, jakimś waszym ideałem wyglądowym, nie wiem Angelina Jolie z najlepszych lat, Doda, ktokolwiek wam przyjdzie do głowy , czy z typowo przeciętnym facetem- absolutnie nie żadnym brzydalem, ale taki typowo przeciętny,  normalna budowa ciała, twarz spoko ale bez szału, zwykły chłopak

pozdrawiam 😉

fu. Nie mogłabym z kobieta,przepraszam,nie urażając kobiety,ale ja tylko z facetami. Nie moglabym przekroczyc granicy,zeby z kobieta się przespać. Jeśli jest przecietny ale fajnie się gada to juz tym bardziej. 

A Ty? Wolałbys przespać się z przeciętną dziewczyną czy za/je bistym z wygladu facetem? W dodatku biznesmenem?

Gość Gość  gosc
45 minut temu, Gość Kler napisał:

ok, czekam na dalsze odpowiedzi, ciekawi mnie to gdyż jak wiadomo kobiety raczej nie mają żadnych objekcji przed inną kobietą, dla nich pocałować się w usta czy nawet przelizać po pijaku na imprezie z koleżanką to zadna nowosc czy trudno, wiele kobiet otwarcie przyznaje , ze kreca ją inne kobiety, jedna drugiej klapsa tez da z przyjemnoscia, dlatego ciekawi mnie taka opcja samego w sobie seksu

Rzy gam 🤮🤮🤮🤮

Gość Gosc

Z przeciętnym facetem. Kobiety mnie nie kręcą 

Raczej wolałabym jednak z facetem, choć niekiedy myślę, jakby to było z kobietą. Jestem takim typem kobiety, której właśnie pocałowanie drugiej kobiety nie jest żadnym problemem. 

Choć kobiety mnie nie pociągają, za to mężczyźni bardzo. Ale trzeba różnych rzeczy w życiu próbować 

Gość taki obraz wasz
58 minut temu, Gość Ona napisał:

Z facetem!!!!!!!!!!! 

Praktyka pokazuje coś innego.

Gość gosc
1 minutę temu, Nika98 napisał:

Raczej wolałabym jednak z facetem, choć niekiedy myślę, jakby to było z kobietą. Jestem takim typem kobiety, której właśnie pocałowanie drugiej kobiety nie jest żadnym problemem. 

Choć kobiety mnie nie pociągają, za to mężczyźni bardzo. Ale trzeba różnych rzeczy w życiu próbować 

A jeszcze nie próbowałaś?:) z kobietą?:)

Gość Kler
43 minuty temu, Gość gość gość napisał:

fu. Nie mogłabym z kobieta,przepraszam,nie urażając kobiety,ale ja tylko z facetami. Nie moglabym przekroczyc granicy,zeby z kobieta się przespać. Jeśli jest przecietny ale fajnie się gada to juz tym bardziej. 

A Ty? Wolałbys przespać się z przeciętną dziewczyną czy za/je bistym z wygladu facetem? W dodatku biznesmenem?

dla mnie facet to jest obrzydlistwo, mnie nawet brzydzi wypicie z jednej szklanki z jakims gosciem, nie wspomne o jakimkolwiek dotyku..

wolalbym do konca zycia trzepac konia niz np zabawic sie z facetem,  ale u facetów to norma, goscie raczej nie maja do tendencji calowania się od tak przyjacielsko jak kobiety, albo trzymania za rece czy nawet przytulania gdzie w przypadku kobiet nawet tych hetero jest czyms naturalnym i normalnym

Gość taki obraz wasz
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Z przeciętnym facetem. Kobiety mnie nie kręcą 

Ale wiesz, że przeciętny to nie Brad Pitt czy Keanu Reeves?

Gość Lorenzo01

Robią sie porabane czasy, w ktorych ludzie mysla ze homoseksualizm albo bi jest czyms normalnym. Otoz nie jest.

Gość Doloresss

Skoro kobieta z kobietą nic nie czuje a wręcz ją odrzuca to nie da rady się z nią przespać a gdyby to było na siłę jakoś to przecież nic by nie odczuwała  oprócz obrzydzenia pewnego rodzaju więc jaki w tym sens chodź by była najpiękniejsza to jeśli jedna z nich jest hetero czy tam obie to mogą sobie tylko zazdrościć urody lub się podziwiać nic więcej , to lepiej z przeciętnym facetem z resztą większość kobiet ma przeciętnych facetów tylko że to kwestia gustu jednej się ten przeciętny podoba a innej nie..

5 minut temu, Gość gosc napisał:

A jeszcze nie próbowałaś?:) z kobietą?:)

No jeszcze nie próbowałam 😉 ale kto wie co przyniesie przyszłość. Póki co mam faceta i jest mi dobrze 

Gość gosc
4 minuty temu, Nika98 napisał:

Kiedyś byłem z dziewczyna która chciała spróbować z kobietą i spróbowała choć to był jej pierwszy raz to ona była nawet bardziej strona aktywną , potem spróbowała drugi raz ale w końcu stwierdziła ze to ie koniecznie dal nie:) ale fajnie było:)

Gość gość

z facetem, nie pociagaja mnie seksualnie kobiety, żadne.

Gość co???
1 godzinę temu, Gość Kler napisał:

pozdrawiam 😉

tomaszu a grubasie sypiasz ze szczupłymi facetami 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Kler napisał:

bzdury

53 minuty temu, Gość gość gość napisał:

brawo!

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ale wiesz, że przeciętny to nie Brad Pitt czy Keanu Reeves?

Wiem, ale ten przeciętny może mieć swietny charakter a to cenie bardziej niż wygląd

Gość gość
11 minut temu, Nika98 napisał:

Ale trzeba różnych rzeczy w życiu próbować 

nie, wcale nie trzeba

Gość Ona

Jasne, że z facetem.

Gość Kler
5 minut temu, Bolek napisał:

U kobiet hetero też to jest normą że nie dotkną kobiety. Tyle że dużo kobiet jest bi, może nie zadeklarowanych ale dopuszczają lekkie bi

i z tym się nie zgodze, bo osobiście poznałem i znam wiele kobiet, które sąw stu procentach hetero i mówiły mi, że nie wyobrażają sobie seksu z kobietą, bo kobieta ich nie kręci, natomiast coś takiego jak buziak w usta przy powitaniu, złapanie za ręke, wspólny taniec, danie klapsa czy nawet jakieś delikatnie mizianie, o przytuleniu nie wspomne- kiedy jedna się np źle czuję ..  nie stanowi absolutnie żadnego problemu, jest to dla nich naturalne a i zdecydowana większość z nich miała epizod za młodych lat , że na imprezie pod wpływem alkoholu lizały się z koleżanką

z kolei wsród facetów te wszystkie czynnosci są totalnie niedopuszczalne, ja tak jak mówiłem brzydze się nawet z jednej szklanki napić z jakimś gosciem o wspołnym zjedzeniu czegos to nie wspomne, ze np jem hamburgera i kolega chce gryza... blee

cos takiego jak przytulenie, całuj czy złapanie za dłon to juz przyprawia mnie o rzyg

więc jednak ta róznica jest kolosalna w mentalnosci obu płci

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Kiedyś byłem z dziewczyna która chciała spróbować z kobietą i spróbowała choć to był jej pierwszy raz to ona była nawet bardziej strona aktywną , potem spróbowała drugi raz ale w końcu stwierdziła ze to ie koniecznie dal nie:) ale fajnie było:)

No myślę, że właśnie u mnie by było podobnie. Bo to jednak faceci mnie pociągają a nie kobiety 😉 ale nie wykluczam, że kiedyś spróbuję z kobietą ☺️

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wiem, ale ten przeciętny może mieć swietny charakter a to cenie bardziej niż wygląd

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego to jednak wygrywa przystojniak, niezależnie od charakteru.

Gość Gosc

Tylko i wyłącznie mężczyzna i to najlepiej bardziej dojrzały. 

Gość Ryzanka

Jasne ze z łaska. Jestem bi, uwielbiam piękne kobiety 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

nie, wcale nie trzeba

To zależy od podejścia do życia. 

Gość oo ciekawie

W dobie jakiś chorych LGBT odpowiedzi kobiet w tym temacie nawracają we mnie jeszcze , ze sa zdrowo myslace kobiety, co to ku.rwa w ogole ma byc, ze baba z babą sie pie.przy?? to powinno byc tak samo ohydne i piętnowane jak seks dwoch gosci, zabronione wrecz!!

niestety kobiet bi seksualnych jest w obecnych czasach od groma, sam trafiłem kiedys w takie grono dziewczyn (to byly koszykarki..), ktore prakcyznie kazda z nich uprawiala od czasu do czasu seks z kolezanka, czesto nawet zdradzając faceta a i potrafily byc w zwiazkach,  dla faceta jest to niby podniecajace, ale jak spotykalem sie z jedną z tych dziewczyn i zaczela mi przyprawiac rogi wlasnie z inna dziewczyna-dla ktorej ostatecznie mnie rzucila, to po prostu znienawidzilem taki rodzaj kobiet, juz lepsze sa zadeklarowane les.bijki, ktore nie robią zadnych nadziei facetowi, nie dymaja sie z gosciami tylko i wylacznie sa z kobietami.. to ich sprawa, ale te cale stado bi seksualnych to po prostu do utylizacji jak dla mnie

Gość gregerge

kazda bi seksualna szm.ata powinna byc wpi.erdolona do łagru

Gość gość
7 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego to jednak wygrywa przystojniak, niezależnie od charakteru.

tak, tak powtarzalny i nudny  nieudaczniku