Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kler

Dziewczyny, wolałybyście się przespać z mega atrakcyjną kobietą czy z przeciętnym facetem?

Polecane posty

Gość gość
3 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

No to jak już diagnozę masz, to możesz z tym walczyć 🙂 Przynajmniej wiesz, gdzie leży twój problem 🙂 Powodzenia.

o . Wróciłeś 🙂 długo myślałeś co napisać, ale wróciłeś:) To jak tam w twoim ciekawym zyciu pełnym innych pasji 😄 ?  Jaki ty jesteś smieszny i przewidywalny:)

Gość fsdfc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Człowieku nie ma co pytać o teorie. U kobiet zdarza się wszystko przez emocje. Jakby poczuła chemię do kobiety to by to zrobiły. A uwierz mi ze nie jedna zatwardziala heteryczka ja poczula

ahaha chyba sobie jaja robisz tepa blacio

kobieta albo jest bi albo hetero, prawdziwe kobiety nigdy nie zrobiliby tego z inna kobieta, zas te bi seksualne to odpady, powinno sie je zutylizowac

Gość gość
5 minut temu, Gość fsdfc napisał:

ahaha chyba sobie jaja robisz tepa blacio

kobieta albo jest bi albo hetero, prawdziwe kobiety nigdy nie zrobiliby tego z inna kobieta, zas te bi seksualne to odpady, powinno sie je zutylizowac

ale wiesz durniu, ze to napisał facet

Gość kobieta

Kobiety mnie seksualnie nie pociagaja, bez wzgledu na wyklad. Rownie dobrze moglabym spac z kawalkiem ladnego drewna, tak samo mnie podnieca.

Żyjemy w chorych czasach, gdzie jak ktoś odstepuje od podanego schematu, to już jest wyzywany od dziwakow. Różni są ludzie, różne są relacje. 

Mnie nie razi to, że są związki homoseksualne, ja nikomu do łóżka nie zaglądam. Niech każdy zajmie się swoim życiem i będzie pięknie. 

Jak kobieta chce sypiac z kobietą, albo raz z kobietą a raz z mężczyzną to jest to tylko i wyłącznie jej sprawa. Niektórzy wzięli sobie tu za punkt honoru, udowodnić że takie osoby nie są normalne, tylko dlatego, że są inne od nich samych. 

Gość dfsfsdf
8 minut temu, Nika98 napisał:

Żyjemy w chorych czasach, gdzie jak ktoś odstepuje od podanego schematu, to już jest wyzywany od dziwakow. Różni są ludzie, różne są relacje. 

Mnie nie razi to, że są związki homoseksualne, ja nikomu do łóżka nie zaglądam. Niech każdy zajmie się swoim życiem i będzie pięknie. 

Jak kobieta chce sypiac z kobietą, albo raz z kobietą a raz z mężczyzną to jest to tylko i wyłącznie jej sprawa. Niektórzy wzięli sobie tu za punkt honoru, udowodnić że takie osoby nie są normalne, tylko dlatego, że są inne od nich samych. 

nie ku.rwa to nie jest tylko i wylacznie jej sprawa, bo takie szm.aciko rani facetów, czesto jest tak, ze w zwiazku jest z gosciem bo tak wypada a na boku zdradza go z kobieta i ona ZAWSZE pojdzie w bok z kobieta jak bedzie miala okazje, bo ma wiekszy pociag seksualny wlasnie do kobiet wtedy, i malo tego ona nie uwaza tego za jakas niewiadomo jaka zdrade.., niech spi.erdala  i tyle

dla mnie bi to najgorsze scierwo, juz lepsze sa typowo homo osoby, zdecydowanie

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

o . Wróciłeś 🙂 długo myślałeś co napisać, ale wróciłeś:) To jak tam w twoim ciekawym zyciu pełnym innych pasji 😄 ?  Jaki ty jesteś smieszny i przewidywalny:)

Nie myślałem, tylko miałem inne rzeczy do roboty, bo w odróżnieniu od ciebie mam życie poza kafe.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie myślałem, tylko miałem inne rzeczy do roboty, bo w odróżnieniu od ciebie mam życie poza kafe.

Klamczuszek, wracasz tu jak mucha do lajna

Gość Gość
5 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

A ze nie myslisz to sie zgodze

Gość kasandra

kobieta z kobietą uprawiająca seks to taka sama patologia jak facet z facetem

wszystkim dziewczynom , które praktykują takie zabawy mając faceta kazałabym wylać na swoją głowę wiadro z łajnem

A w drugą stronę to już nie zapytacie? Bo tylko kobiety mają bi skłonności?

Z przeciętną kobietą to jak najbardziej, jednak między brzydką a mega atrakcyjnym facetem to już bym sie zastanawiał. W końcu też jakaś ciekawość jest

Gość rgeger
12 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

A w drugą stronę to już nie zapytacie? Bo tylko kobiety mają bi skłonności?

Z przeciętną kobietą to jak najbardziej, jednak między brzydką a mega atrakcyjnym facetem to już bym sie zastanawiał. W końcu też jakaś ciekawość jest

spi3rdalaj geju je ban y

1 minutę temu, Gość rgeger napisał:

spi3rdalaj geju je ban y

Nie jestem gejem, wolę kobiety i jestem tego na tyle świadom że eksperyment z facetem nie zaburzył by mi poczucia własnej męskości.

Jesteś chętny na małe voulez vous coucher avec moi: >

Gość gosc
2 godziny temu, Nika98 napisał:

tak niestety jest, brak tolerancji:(

ale z innej beczki:" żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek:)

Gość dddd
6 godzin temu, Gość Kler napisał:

ok, czekam na dalsze odpowiedzi, ciekawi mnie to gdyż jak wiadomo kobiety raczej nie mają żadnych objekcji przed inną kobietą, dla nich pocałować się w usta czy nawet przelizać po pijaku na imprezie z koleżanką to zadna nowosc czy trudno, wiele kobiet otwarcie przyznaje , ze kreca ją inne kobiety, jedna drugiej klapsa tez da z przyjemnoscia, dlatego ciekawi mnie taka opcja samego w sobie seksu

ja jestem 100 %hetero i to obrzydliwe calowac dotykac nawet piekna, bym sie porzygala, nigdy, tylko samiec

Gość dddd
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Człowieku nie ma co pytać o teorie. U kobiet zdarza się wszystko przez emocje. Jakby poczuła chemię do kobiety to by to zrobiły. A uwierz mi ze nie jedna zatwardziala heteryczka ja poczula

a jakbym poczula chemie do psa to tez bym z psem, to samo, teoria z d.u.p.y, 100hetero jest hetero, tez w emocjach, poczuj emocje do samochodu i wyliz mu zderzaki

Gość gergregre
14 minut temu, Gość gosc napisał:

tak niestety jest, brak tolerancji:(

ale z innej beczki:" żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek🙂

goń się tępa pało z takimi tekstami, nie ma miejsca dla ludzi chorych z dewiacjami  !

Gość Gość
13 minut temu, Gość dddd napisał:

a jakbym poczula chemie do psa to tez bym z psem, to samo, teoria z d.u.p.y, 100hetero jest hetero, tez w emocjach, poczuj emocje do samochodu i wyliz mu zderzaki

Prawda

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

A ze nie myslisz to sie zgodze

Słabe, spodziewałem się więcej po tobie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Słabe, spodziewałem się więcej po tobie.

Ja po tobie nie,co zresztą dowodzą twoje wpisy ,to i nie wysilam się . Nie n  dla kogo😁

Gość laska

kobiety które robią to tez z innymi kobietami mają nierówno pod sufitem- udowodnione naukowo

Gość Ona
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

DE BI L!!!!!!!!

Gość taki obraz wasz
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja po tobie nie,co zresztą dowodzą twoje wpisy ,to i nie wysilam się . Nie n  dla kogo😁

Na razie to twoje wpisy pokazują, że nie masz argumentów. To nie, że się nie wysilasz, ty po prostu nie masz nic mądrego do napisania 🙂 To ja nie muszę się wysilać.

Gość gość
39 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Na razie to twoje wpisy pokazują, że nie masz argumentów. To nie, że się nie wysilasz, ty po prostu nie masz nic mądrego do napisania 🙂 To ja nie muszę się wysilać.

ale widzę ze chcesz ze mną spędzić czas do rana 🙂

Gość gosc
9 godzin temu, Gość Kler napisał:

Dodam, że moje pytanie NIE KIERUJĘ do kobiet bi seksualnych, bo one zawsze by wybrały kobietę, pytam typowo hetero seksualne kobiety...

wolałybyście przespać się z mega laską, jakimś waszym ideałem wyglądowym, nie wiem Angelina Jolie z najlepszych lat, Doda, ktokolwiek wam przyjdzie do głowy , czy z typowo przeciętnym facetem- absolutnie nie żadnym brzydalem, ale taki typowo przeciętny,  normalna budowa ciała, twarz spoko ale bez szału, zwykły chłopak

pozdrawiam 😉

Jestem hetero i z kobieta nigdy. Na kobiete moge sobie popatrzec,zainspirowac sie nia, ale zadnych kontaktow intymnych.

A co do przecietnego faceta, to juz wole sie pobawic sama. Albo niech mi zaplaci,to potraktuje to jako obowiazek^^

Gość Tina

Kobieta+ mężczyzna=normalność, pozostałe to odchyły, toleruję, ale nie popieram bo to nienormalne.

Gość gość

z kobieta !