Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kler

Dziewczyny, wolałybyście się przespać z mega atrakcyjną kobietą czy z przeciętnym facetem?

Polecane posty

Gość gość
6 minut temu, Nika98 napisał:

To zależy od podejścia do życia. 

byle jakie to podejście, jak  na siłę chesz sobie wszystko zalliczyc, byle było oryginalnie i mieć z głowy

Gość gość
4 minuty temu, Gość gregerge napisał:

kazda bi seksualna szm.ata powinna byc wpi.erdolona do łagru

to zupełnie tak jak każdy prymitywny, wulgarny cham. Pakuj ciepłe gacie 

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, Gość gość napisał:

tak, tak powtarzalny i nudny  nieudaczniku

Nie jestem nieudacznikiem, a tym bardziej nudnym.

Gość Ja*
2 minuty temu, Gość oo ciekawie napisał:

W dobie jakiś chorych LGBT odpowiedzi kobiet w tym temacie nawracają we mnie jeszcze , ze sa zdrowo myslace kobiety, co to ku.rwa w ogole ma byc, ze baba z babą sie pie.przy?? to powinno byc tak samo ohydne i piętnowane jak seks dwoch gosci, zabronione wrecz!!

niestety kobiet bi seksualnych jest w obecnych czasach od groma, sam trafiłem kiedys w takie grono dziewczyn (to byly koszykarki..), ktore prakcyznie kazda z nich uprawiala od czasu do czasu seks z kolezanka, czesto nawet zdradzając faceta a i potrafily byc w zwiazkach,  dla faceta jest to niby podniecajace, ale jak spotykalem sie z jedną z tych dziewczyn i zaczela mi przyprawiac rogi wlasnie z inna dziewczyna-dla ktorej ostatecznie mnie rzucila, to po prostu znienawidzilem taki rodzaj kobiet, juz lepsze sa zadeklarowane les.bijki, ktore nie robią zadnych nadziei facetowi, nie dymaja sie z gosciami tylko i wylacznie sa z kobietami.. to ich sprawa, ale te cale stado bi seksualnych to po prostu do utylizacji jak dla mnie

Nikt z nas sobie orientacji nie wybierał, dobrze? Na złych ludzi trafiłeś. Ja nikogo w życiu nie zdradziłam, mnie zdradzono. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie jestem nieudacznikiem, a tym bardziej nudnym.

wcale. I żenujący tez nie:D

Gość taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość gość napisał:

wcale. I żenujący tez nie:D

No nie.

Gość Uff

Nie przespałabym się nawet z Angeliną... no chyba, że z Megan!😀😁

I sorry, choć lubię ją za temperament, intelekt, energię i talent to jakoś nie mogę ujrzeć Dody w świetle super laski... Super kobiety tak, ale nie super sexi laski. Jest w niej, albo było - za dużo dodatków, za dużo kiczu, za dużo blondu, szponów, silikonu i nawet jej sylwetka nie jest super sexi, tzn. fajna z niej laska na pewno jest z 8-9/10 ale jesli chodzi o sylwetkę to jest tęgo ciosana, rozbiera się dosyć często więc łatwo można to zaobserwować. Wygląda jak lekkoatletyka tylko nie jak sprinterka, a uczestniczka konkursu w rzucie oszczepem lub miotaczka kulą...😁🚩🎳

Gość bestie

Kobietom w dzisiejszych czasach się po prostu poyebao w głowach, stąd ten chory jakiś bi seksualizm, w dawnych czasach człowiek był albo homo albo normalny, a dzisiaj doszła jakas trzecia spi3rdolona orientacja, czyli BI.... , wymyślona przez lewactwo i głupie panienki łykają to, że to niby takie fajne i trendy jest..., każdej takiej chorej pi3rdolni3tej na głowe, która ma faceta ale lubi sobie czasem wylizać ci!pe z innym babskiem to bym po prostu wsadził metrowego kija w d0pe i wytłumaczył, żeby się zastanowiła nad sobą, dziekuje -tyle miałem do powiedzenia na ten temat

Gość gosc
15 minut temu, Nika98 napisał:

To zależy od podejścia do życia. 

Nika próbuj ,próbuj przeżycie jest super:)

Gość gość
5 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

No nie.

no jednak tak, szybko przeleciałam tematy i smęcisz od rana to samo w kazdym nieudaczniku 

Gość Gosc
12 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego to jednak wygrywa przystojniak, niezależnie od charakteru.

Znasz mnie?  No właśnie

Wiekszosc mezczyzn wybiera biorac pod uwage wyglad, wiec nawet mnie nie dziwi, ze tak uwazasz. Z kobietami jest inaczej. Wyglad ma mniejsze znaczenie niz charakter 

Gość Kler
3 minuty temu, Gość bestie napisał:

Kobietom w dzisiejszych czasach się po prostu poyebao w głowach, stąd ten chory jakiś bi seksualizm, w dawnych czasach człowiek był albo homo albo normalny, a dzisiaj doszła jakas trzecia spi3rdolona orientacja, czyli BI.... , wymyślona przez lewactwo i głupie panienki łykają to, że to niby takie fajne i trendy jest..., każdej takiej chorej pi3rdolni3tej na głowe, która ma faceta ale lubi sobie czasem wylizać ci!pe z innym babskiem to bym po prostu wsadził metrowego kija w d0pe i wytłumaczył, żeby się zastanowiła nad sobą, dziekuje -tyle miałem do powiedzenia na ten temat

Podpisuje się pod tym postem obiema rękami 😉

Gość gość
7 minut temu, Gość bestie napisał:

ale wiesz mały ze to było zawsze i w średniowieczu np w klasztorach i w XVIII wieku  i przed wojna i nawet w obozach koncentracyjnych- i na blokach kobiecych i męskich. Co ciekawe  facet za  bycie homo mógł trafić do obozu, a w obozie nawet strażnicy korzystali z ich usług. Mała wiedza, małe i ciasne horyzonty , to i tak pier...że czasy sa inne. Teraz możę po prostu  jest to mniej ukrywane i tyle

Gość taki obraz wasz
5 minut temu, Gość gość napisał:

no jednak tak, szybko przeleciałam tematy i smęcisz od rana to samo w kazdym nieudaczniku 

Jeżeli nieudacznikiem jest dla ciebie facet, który regularnie podróżuje, cały czas się rozwija i ma mnóstwo pasji, to nie wiem, kim trzeba być, by nie być nieudacznikiem 🙂

5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Znasz mnie?  No właśnie

Wiekszosc mezczyzn wybiera biorac pod uwage wyglad, wiec nawet mnie nie dziwi, ze tak uwazasz. Z kobietami jest inaczej. Wyglad ma mniejsze znaczenie niz charakter

Dla kobiet wygląd jest o wiele ważniejszy niż dla mężczyzn.

Dla mnie charakter jest o wiele ważniejszy od wyglądu.

Gość Godcz

Mam 35 lat i chciałbym mieć dziewczynę BI która zrobiłaby to z kobietą na moich oczach.

Gość gość
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Jeżeli nieudacznikiem jest dla ciebie facet, który regularnie podróżuje, cały czas się rozwija i ma mnóstwo pasji, to nie wiem, kim trzeba być, by nie być nieudacznikiem 🙂

11 minut temu, Gość bestie napisał:

taaa, podrózujesz, chyba z tematu na temat  po kafe...a rozwijasz sie jak rolka papieru toaletowego w wc, kogo okłamujesz przegrywie. Pasje masz, no wstrząsające. wielka pasja pisania jakim jest sie głupim po kilkanaście razy dziennie na tym portalu. 

Gość Ja*
Przed chwilą, Gość Godcz napisał:

Mam 35 lat i chciałbym mieć dziewczynę BI która zrobiłaby to z kobietą na moich oczach.

Weź nie prowokuj, ja takie coś chcę z facetem mieć xd. W drugą stronę też, jako obserwatorka swojego chłopaka z innym kolesiem, ale to już by musiał też być bi, jak ja.

Gość pelikan

Zmieniając delikatnie temat bo widzę jest dyskusja między dwoma użytkownikami na temat wyglądu to zgodze się z typem powyżej, że dla kobiet wygląd faceta często jest dużo ważniejszy niż odwrotnie,  bo facet jest w stanie się związac z kobieta, która niekoniecznie wygląda jak modelka..., ale pod wpływem życia i ochoty by mieć kobiete, seks , rodzine, jest w stanie po prostu zakochac sie w tym ciałku np w brzuszkiem, twarzą bez tapety-ktora jest malo atrakcyjna, jesli do tego sie dogaduje z nią, z kolei kobieta? nigdy w zyciu nie przeskoczy tego, ze np facet jest niski i momentalnie go skresla, czy twarz ma nieciekawą, czy budowe ciała nieproporcjonalną i ona owszem- moze takiego polubić ale tylko jako kolege, a nie jako kochanka do związku, bo taka kobieta wie, ze jej się na pewno trafi prędzej czy pozniej taki ktory sie jej spodoba, facet nie ma tego komfortu i często zako...e się po prostu w kobiecie-takiej z wadami wyglądowymi , bo wie, ze nie ma co wybrzydzac, tylko trzeba brać jak się trafiło, bo drugiej szansy moze bardzo dlugo nie być

a co do samego tematu to również nie popieram i nie toleruje bi seksualizmu, dla mnie kobiety bi to chore na glowe dz!wki

Gość taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość gość napisał:

taaa, podrózujesz, chyba z tematu na temat  po kafe...a rozwijasz sie jak rolka papieru toaletowego w wc, kogo okłamujesz przegrywie. Pasje masz, no wstrząsające. wielka pasja pisania jakim jest sie głupim po kilkanaście razy dziennie na tym portalu. 

Nie każdy jest taki jak ty, więc nie oceniaj innych przez pryzmat siebie i swojego otoczenia.

Tak, podróżuję regularnie i rozwijam się poza kafe. A moją pasją nie jest ujawnianie waszej hipokryzji, to robię z innych pobudek.

Gość gość
Przed chwilą, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie każdy jest taki jak ty, więc nie oceniaj innych przez pryzmat siebie i swojego otoczenia.

Tak, podróżuję regularnie i rozwijam się poza kafe. A moją pasją nie jest ujawnianie waszej hipokryzji, to robię z innych pobudek.

tego rodzaju misyjność  występuje w zaburzeniach psychicznych. no chyba ze to nie choroba tylko normalnie jesteś walniety, zdziwaczały i sfrustrowany. Oczywiście do chorych nalezy mieć jakaś tolerancję, bo w sumie nie ich wina ze tacy są. Rtoche ci nawet współczuje, bo musisz byc bardzo bardzo nieszcześliwy w srodku

Gość gość
7 minut temu, Gość pelikan napisał:

Zmieniając delikatnie temat bo widzę jest dyskusja między dwoma użytkownikami na temat wyglądu to zgodze się z typem powyżej, że dla kobiet wygląd faceta często jest dużo ważniejszy niż odwrotnie,  bo facet jest w stanie się związac z kobieta, która niekoniecznie wygląda jak modelka..., ale pod wpływem życia i ochoty by mieć kobiete, seks , rodzine, jest w stanie po prostu zakochac sie w tym ciałku np w brzuszkiem, twarzą bez tapety-ktora jest malo atrakcyjna, jesli do tego sie dogaduje z nią, z kolei kobieta? nigdy w zyciu nie przeskoczy tego, ze np facet jest niski i momentalnie go skresla, czy twarz ma nieciekawą, czy budowe ciała nieproporcjonalną i ona owszem- moze takiego polubić ale tylko jako kolege, a nie jako kochanka do związku, bo taka kobieta wie, ze jej się na pewno trafi prędzej czy pozniej taki ktory sie jej spodoba, facet nie ma tego komfortu i często zako...e się po prostu w kobiecie-takiej z wadami wyglądowymi , bo wie, ze nie ma co wybrzydzac, tylko trzeba brać jak się trafiło, bo drugiej szansy moze bardzo dlugo nie być

a co do samego tematu to również nie popieram i nie toleruje bi seksualizmu, dla mnie kobiety bi to chore na glowe dz!wki

nie nazywaj tego zakochaniem, po prostu przychodzi na was moment ze che sie rooochać tak bardzo, ze lepsza brzydka dziura niż żadna, byle tylko dawała często. Nie wiem czemu nazywasz ten stan miłością

Gość Mamekka
8 minut temu, Gość pelikan napisał:

Kupa a nie prawda. Chociaż może jestem jedyna na świecie. Dziwne ,ale mówię prawdę z ręką na sercu . Już trzy razy zakochałam się w niższych mężczyznach!!! Dlaczego? Nie byli też klasycznie piękni. Wysocy mnie nie kręcą, nie wiem czemu. Może dlatego ,że ojciec mój ma ponad 2 metry,a miałam z nim zawsze zły kontakt i nienawidzę to wręcz. 

Niestety nigdy nie będę miała chłopaka, bo dla nich bycie z wyższą jest uwłaczające hahahahahaha. 

Gość taki obraz wasz
6 minut temu, Gość gość napisał:

tego rodzaju misyjność  występuje w zaburzeniach psychicznych. no chyba ze to nie choroba tylko normalnie jesteś walniety, zdziwaczały i sfrustrowany. Oczywiście do chorych nalezy mieć jakaś tolerancję, bo w sumie nie ich wina ze tacy są. Rtoche ci nawet współczuje, bo musisz byc bardzo bardzo nieszcześliwy w srodku

Nie jestem zaburzony xD to że ty jesteś chora psychicznie, to nie znaczy, że każdy jest. Doszukiwanie się u każdego zaburzeń naprawdę nie jest normalne. Też ci trochę współczuję, podobnie zresztą mizo – żal mi jej, że jest taka sfrustrowana

Gość gość
3 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie jestem zaburzony xD to że ty jesteś chora psychicznie, to nie znaczy, że każdy jest. Doszukiwanie się u każdego zaburzeń naprawdę nie jest normalne. Też ci trochę współczuję, podobnie zresztą mizo – żal mi jej, że jest taka sfrustrowana

31 minut temu, Gość bestie napisał:

wyparcie też jest diagnostyczne i częste u zaburzonych, dyskutuj dalej, z każdym wpisem wychodzisz na głupszego i bardziej zaburzonego. Więc chętnie poczytam kolejne twoje wpisy

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

wyparcie też jest diagnostyczne i częste u zaburzonych, dyskutuj dalej, z każdym wpisem wychodzisz na głupszego i bardziej zaburzonego. Więc chętnie poczytam kolejne twoje wpisy

Masz ciezki dzien? Nie martw sie  jutro bedzie lepiej 😁

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Masz ciezki dzien? Nie martw sie  jutro bedzie lepiej 😁

39 minut temu, Gość bestie napisał:

a to jutro też będziesz tu pisał to samo, zeby mnie zabawić tym jaki jesteś przegrany? to fajnie

Gość gość
1 minutę temu, Gość bestie napisał:

ale wiesz mały ze to było zawsze i w średniowieczu np w klasztorach i w XVIII wieku  i przed wojna i nawet w obozach koncentracyjnych- i na blokach kobiecych i męskich. Co ciekawe  facet za  bycie homo mógł trafić do obozu, a w obozie nawet strażnicy korzystali z ich usług. Mała wiedza, małe i ciasne horyzonty , to i tak pier...że czasy sa inne. Teraz możę po prostu  jest to mniej ukrywane i tyle

Gość gosc

Człowieku nie ma co pytać o teorie. U kobiet zdarza się wszystko przez emocje. Jakby poczuła chemię do kobiety to by to zrobiły. A uwierz mi ze nie jedna zatwardziala heteryczka ja poczula

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Człowieku nie ma co pytać o teorie. U kobiet zdarza się wszystko przez emocje. Jakby poczuła chemię do kobiety to by to zrobiły. A uwierz mi ze nie jedna zatwardziala heteryczka ja poczula

bzdura, jak mogę poczuć emocje do kobiety skoro kobieta nie budzi we mnie emocji tego typu

Gość taki obraz wasz
50 minut temu, Gość gość napisał:

No to jak już diagnozę masz, to możesz z tym walczyć 🙂 Przynajmniej wiesz, gdzie leży twój problem 🙂 Powodzenia.