Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zooe

Czy kobieta heteroseksualn mogłaby zakochać się

Polecane posty

Gość Zooe

W kobiecie pod warunkiem że ta z wyglądu i zachowania by była praktycznie jak facet? 

Gość gość

nie, bo to nie chodzi o zachowanie

Gość Zooe
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To o co? 

Gość Zooe
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To o co? 

Gość dsadsa
4 minuty temu, Gość Zooe napisał:

To o co? 

jak to o co? o cechy wygladu i charakteru oraz przede wszystkim ciało, facet ma k0tasa ktorym moze zerznac szm@te

Gość Ommmm

Mogłaby się zakochać i w kobiecie która wygląd jak kobieta 🙂 Zako...esz się w człowieku, nie w płci. Jestem przykładem. 

Gość zooe
6 minut temu, Gość dsadsa napisał:

jak to o co? o cechy wygladu i charakteru oraz przede wszystkim ciało, facet ma k0tasa ktorym moze zerznac szm@te

No ok ale kotasa na pierwszy rzut oka nie widać i raczej nie w tym się zakoch/uje kobieta. Mam wygląd androgeniczny, na pierwszy rzut oka wyglądam właśnie męsko bo ludzie mnie mylą z facetem. Obcy ludzie 

Gość zooe
3 minuty temu, Gość Ommmm napisał:

Mogłaby się zakochać i w kobiecie która wygląd jak kobieta 🙂 Zako...esz się w człowieku, nie w płci. Jestem przykładem. 

A jesteś hetero? 

Gość Ela999

Ja się zakochałam w kobiecie, możemy pogadać o tym. 

Gość Ela999

Tylko, ze ta „moja” wyglada kobieco. Nie nosi co prawda ...enek i szpilek ale ma długie włosy i kobieca mentalność 

Gość Zooe
Przed chwilą, Gość Ela999 napisał:

Tylko, ze ta „moja” wyglada kobieco. Nie nosi co prawda ...enek i szpilek ale ma długie włosy i kobieca mentalność 

A jesteście hetero czy jak to wygląda? Możemy pogadać 

Gość Ela999

Zawsze uważałam ze jestem hetero ale teraz myśle ze bi. Zawsze podziwiałam urodę pięknych kobiet i to zazwyczaj na nie zwracałam uwagę. Myślałam, ze to nic groźnego. Ona nie mam pojęcia, podobno ma faceta 😞 jak można by się dowiedzieć jak jest naprawdę, nie pytając wprost?

Gość Gość
7 minut temu, Gość zooe napisał:

No ok ale kotasa na pierwszy rzut oka nie widać i raczej nie w tym się zakoch/uje kobieta. Mam wygląd androgeniczny, na pierwszy rzut oka wyglądam właśnie męsko bo ludzie mnie mylą z facetem. Obcy ludzie 

Ale i tak nie jesteś facetem. Na Ciebie poleci Les albo bi

Gość Zooe
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ale i tak nie jesteś facetem. Na Ciebie poleci Les albo bi

Mylisz się bo właśnie jedna kobieta już mnie podrywa la i teraz druga zaczęła, obie w zwiazkach z facetami 🙂

Gość Zooe
2 minuty temu, Gość Ela999 napisał:

Zawsze uważałam ze jestem hetero ale teraz myśle ze bi. Zawsze podziwiałam urodę pięknych kobiet i to zazwyczaj na nie zwracałam uwagę. Myślałam, ze to nic groźnego. Ona nie mam pojęcia, podobno ma faceta 😞 jak można by się dowiedzieć jak jest naprawdę, nie pytając wprost?

Może gdzieś na pw? 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Zooe napisał:

Mylisz się bo właśnie jedna kobieta już mnie podrywa la i teraz druga zaczęła, obie w zwiazkach z facetami 🙂

Jak się mylę skoro kobieta może być bi? Takie też są w związkach z facetami . Takie z nich hetero jak z ciebie kosmonauta

Gość Gość
7 minut temu, Gość Zooe napisał:

Ale one nie lecą na Ciebie jako faceta,tylko męska babę.  Naprawdę tk cos innego

Gość Zooe

Jak się mylę skoro kobieta może być bi? Takie też są w związkach z facetami . Takie z nich hetero jak z ciebie kosmonauta

Myślę że mam w sobie taką męska energię która je przyciąga. Kobiety się nie zakoch.uja w pen.isie i raczej we mnie widzą faceta i mój wizerunek ma wpływ. I w takiej typowej kobiecie by się raczej nie zauroczyly

Gość gosc
11 minut temu, Gość Ela999 napisał:

Zaproś na kawę i ploteczki:)

Gość elo pa

kobieta ktora rocha sie z inną kobietą to zwykle k0rwisko i szm.ata, nienawidze takich scierw

Gość Zooe
1 minutę temu, Gość elo pa napisał:

kobieta ktora rocha sie z inną kobietą to zwykle k0rwisko i szm.ata, nienawidze takich scierw

Nikogo nie interesuje twoje zdanie. Żyj i daj żyć innym tak jak chcą 

Gość Ela999

napisz na dare.you.love.me@onet.pl

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Zooe napisał:

Myślę że mam w sobie taką męska energię która je przyciąga. Kobiety się nie zakoch.uja w pen.isie i raczej we mnie widzą faceta i mój wizerunek ma wpływ. I w takiej typowej kobiecie by się raczej nie zauroczyly

Laska, jestem bardzo hetero i żadna męska energia w kobiecie by mnie nie zauroczyla w ten sposób. Jeśli je zauracza to mają pierwiastek bi.zobacz na lesbijki, dużą ich część wygląda jak chłopy A nie jak kobiety. Męskie ciuchy, krótkie włosy, męski styl bycia. Wiem bo mam koleżankę Les i widziałam jej znajome

Gość Zooe

Laska, jestem bardzo hetero i żadna męska energia w kobiecie by mnie nie zauroczyla w ten sposób. Jeśli je zauracza to mają pierwiastek bi.zobacz na lesbijki, dużą ich część wygląda jak chłopy A nie jak kobiety. Męskie ciuchy, krótkie włosy, męski styl bycia. Wiem bo mam koleżankę Les i widziałam jej znajome

Jakbyś mnie zobaczyła to byś się zdziwiła. A co decyduje o byciu facetem? Całe spektrum zachowań które są naturalne. Szczerze mówiąc to nie ma we mnie nic z kobiety 

Gość gość
51 minut temu, Gość Zooe napisał:

W kobiecie pod warunkiem że ta z wyglądu i zachowania by była praktycznie jak facet? 

51 minut temu, Gość Zooe napisał:

Tak podobają mi się takie kobiety ale nie tylko takie. 

Gość Zooe
9 minut temu, Gość Ela999 napisał:

napisz na dare.you.love.me@onet.pl

Napisałam 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Zooe napisał:

Jakbyś mnie zobaczyła to byś się zdziwiła. A co decyduje o byciu facetem? Całe spektrum zachowań które są naturalne. Szczerze mówiąc to nie ma we mnie nic z kobiety 

A ciiipa? Nie wiem, mnie nie intetesuja brzydkie baby.  Ok, kończąc ta głupia dyskusje o twoim wyglądzie.  Robi Ci jakaś różnicę czy leci na Ciebie bo czy taka co Ci się wydaje hetero, bo jakoś strasznie byś chciała żeby Ci ktoś napisał że jesteś w stanie właśnie hetero skusić.

Gość Zooe
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A ciiipa? Nie wiem, mnie nie intetesuja brzydkie baby.  Ok, kończąc ta głupia dyskusje o twoim wyglądzie.  Robi Ci jakaś różnicę czy leci na Ciebie bo czy taka co Ci się wydaje hetero, bo jakoś strasznie byś chciała żeby Ci ktoś napisał że jesteś w stanie właśnie hetero skusić.

Ale ja nie wyglądam brzydko a jak przystojny chłopak. Nie musisz mi tego pisać bo nie wiesz z kim rozmawiasz i kierują tobą uprzedzenia. Ludzie mają różne gusta a te kobiety też się czuły dziwnie z tym że im się podobam

Gość Zooe
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Wolę kobiety hetero 🙂

Gość Ela999

hej Zoee odezwij się do mnie na dare.you.love.me12@gmail.com tamten e-mail się przyciął nie mogłam odpisać 😞