Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zooe

Czy kobieta heteroseksualn mogłaby zakochać się

Polecane posty

Gość Ela999

Zapomniałam dodać ze nic tu więcej nie będę pisała wiec inne wpisy to podszyw. Napisz na @

Gość Ela999

Żebyś wiedziała ze to ja to nasze fajne hasło to plebs 😛

Gość Ja*

Wydaje mi się, że nie. Nawet osoba trans to już co innego niż cis, a co dopiero faktyczna dziewczyna, której wydaje się, że jest jak chłopak. Może i tak, ale brakuje ci czegoś co mają faceci i nie chodzi tylko o przyrodzenie. Bi, les, otwarta na eksperymenty tak, ale strikte hetero myślę, że nie. Notabene ja osobiście wolałabym dziewczynę, która wygląda jak kobieta i przyciąga mnie swoją zmysłowością i seksem, to podziwiam w kobietach i to mnie u nich podnieca. Sama też nie jestem jakimś babochłopem. Nigdy nie ogarniam dlaczego niektórym podobają się tak skrajnie męskie dziewczyny, ale to już gusta widocznie.

Gość wergtwergt

Czy mogłaby się kobieta zakochać w kobiecie, jakkolwiek wyglądającej czy zachowującej się? Absolutnie nie - gdy dotyczy to oczywiście kobiety bez zaburzeń, bez jakichś traum z okresu rozwoju i czego tam jeszcze.

Dla mnie jako normalnej, jest to dokładnie takie same pytanie, jak o to czy mogłabym zakochać się w obrazku z książki/lampie ulicznej/dziecku/swojej siostrze/kozie/wróblu czy jakimkolwiek innym, dla mnie nieseksualnym obiekcie.

Tak odczuwa tę kwestię kobieta zdrowa. Za kobiety z jakimiś nerwicami, zaburzeniami i czym tam jeszcze nie odpowiadam. Należałoby psychiatrę spytać.

A te pytające stworzenie, to myśli może że jak założy maskę Kubusia Puchatka, to jest Kubusiem Puchatkiem i mieszka w Stumilowym Lesie? Nie darmo badania wykazują że osobniki nieheteronormatywne mają jednocześnie osobowości histeryczne, niedojrzałe. 

Gość gosc

A ja bym mogła, nie gadaj ie za wszystkich bo ilu ludzi tyle poglądów 🙂

Gość zooe
22 minuty temu, Gość Ja* napisał:

Może i tak, ale brakuje ci czegoś co mają faceci i nie chodzi tylko o przyrodzenie. 

Czyli czego? Nazwij to bo mnie ciekawi 

Gość Ja*
1 minutę temu, Gość zooe napisał:

Ja jestem osobą strikte biseksualną, nie panseksualną i stąd bardzo odczuwam te różnice, bo płeć ma dla mnie znaczenie. Mężczyzna podnieca mnie swoją sylwetką, głosem, takim wrażeniem, że jest w pewnym sensie ponad mnie, że zachowuje się trochę inaczej i jeśli jest wrażliwy tak środku, tylko przy mnie to to jest takie wyjątkowe bardzo. Do tego odpowiednia anatomia i tworzy się całość. Kobieta natomiast intryguje mnie swoim pięknem, erotyzmem, uwielbiam jak się podniecają, bije od nich taki szczególny blask, którego nie mają faceci, chcę je podziwiać i chłonąć. Dla mnie kobieta, która wygląda jak chłopak i zachowuje się jak on, jest wybrakowaną wersją mężczyzny, bo brakuje wszystkich elementów układanki, a nie ma też tego, co podnieca mnie w kobietach. Jest po prostu aseksualna.

Gość Ja*
1 minutę temu, Gość zooe napisał:

Ja jestem osobą strikte biseksualną, nie panseksualną i stąd bardzo odczuwam te różnice, bo płeć ma dla mnie znaczenie. Mężczyzna podnieca mnie swoją sylwetką, głosem, takim wrażeniem, że jest w pewnym sensie ponad mnie, że zachowuje się trochę inaczej i jeśli jest wrażliwy tak środku, tylko przy mnie to to jest takie wyjątkowe bardzo. Do tego odpowiednia anatomia i tworzy się całość. Kobieta natomiast intryguje mnie swoim pięknem, erotyzmem, uwielbiam jak się podniecają, bije od nich taki szczególny blask, którego nie mają faceci, chcę je podziwiać i chłonąć. Dla mnie kobieta, która wygląda jak chłopak i zachowuje się jak on, jest wybrakowaną wersją mężczyzny, bo brakuje wszystkich elementów układanki, a nie ma też tego, co podnieca mnie w kobietach. Jest po prostu aseksualna.

Gość Zooe
3 minuty temu, Gość Ja* napisał:

Czyli chodzi o przyrodzenie. Podsumowałas ostatnim zdaniem. Ale dzięki za odpowiedź 

Gość Ja*
Przed chwilą, Gość Zooe napisał:

Czyli chodzi o przyrodzenie. Podsumowałas ostatnim zdaniem. Ale dzięki za odpowiedź 

No nie tylko, mówiłam też o głosie i sylwetce, ale tak, przyrodzenie ma duże znaczenie i po prostu pasuje do mężczyzny. Myślę, że dla kobiet hetero może mieć to jeszcze większe znaczenie niż dla mnie, bo mnie to dildo też mogłoby pasować w sytuacji z kobietą i ma pewne zalety.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Zooe napisał:

Nie głupia,chodzi o oddziaływanie na poziomie komórkowym, biologiczno chemicznym. Wygladajac jak facet i zachowujac sie jak facet i tak jestes tylko z jednej strony imitacja faceta a z drugiej nie jestes tez juz ateajcyjna kobieta.

Gość Gość
36 minut temu, Gość wergtwergt napisał:

Czy mogłaby się kobieta zakochać w kobiecie, jakkolwiek wyglądającej czy zachowującej się? Absolutnie nie - gdy dotyczy to oczywiście kobiety bez zaburzeń, bez jakichś traum z okresu rozwoju i czego tam jeszcze.

Dla mnie jako normalnej, jest to dokładnie takie same pytanie, jak o to czy mogłabym zakochać się w obrazku z książki/lampie ulicznej/dziecku/swojej siostrze/kozie/wróblu czy jakimkolwiek innym, dla mnie nieseksualnym obiekcie.

Tak odczuwa tę kwestię kobieta zdrowa. Za kobiety z jakimiś nerwicami, zaburzeniami i czym tam jeszcze nie odpowiadam. Należałoby psychiatrę spytać.

A te pytające stworzenie, to myśli może że jak założy maskę Kubusia Puchatka, to jest Kubusiem Puchatkiem i mieszka w Stumilowym Lesie? Nie darmo badania wykazują że osobniki nieheteronormatywne mają jednocześnie osobowości histeryczne, niedojrzałe. 

Masz racje

Gość Zooe
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie głupia,chodzi o oddziaływanie na poziomie komórkowym, biologiczno chemicznym. Wygladajac jak facet i zachowujac sie jak facet i tak jestes tylko z jednej strony imitacja faceta a z drugiej nie jestes tez juz ateajcyjna kobieta.

Widzę że z kulturą jesteś na bakier. Dziękuję za dyskusje. A anatomia nie ma wpływu na zachowanie tak gwoli ścisłości 

Gość Gość

Autorka nie rozumie że dla większości kobiet nie jest pociągający facet ładny i androgyniczny. Liczy się męskość,  sylwetka,zarost,to co rozni od chłopca i kobiety. Co komu po chłopcu laleczce. Który nawet chłopcem nie jest. Tacy są  obiektem pożądania dla starych gejów  i koreanek kochających boys bandy. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Zooe napisał:

Widzę że z kulturą jesteś na bakier. Dziękuję za dyskusje. A anatomia nie ma wpływu na zachowanie tak gwoli ścisłości 

Ale co komu po zachowaniu. I tak zachowując się jak facet będziesz uważana za męska lesbe A nie faceta

Gość Ja*
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Autorka nie rozumie że dla większości kobiet nie jest pociągający facet ładny i androgyniczny. Liczy się męskość,  sylwetka,zarost,to co rozni od chłopca i kobiety. Co komu po chłopcu laleczce. Który nawet chłopcem nie jest. Tacy są  obiektem pożądania dla starych gejów  i koreanek kochających boys bandy. 

No nie do końca. Ja nie lubię przesadnej męskości, włosów w różnych częściach ciała i lubię też delikatne buzie. Dla mnie mega przystojni są np. chłopcy z anime i mang. W realu też lubię taką urodę, ale nie tylko, ważne, żeby facet jak jakiś drwal nie wyglądał. Dla mnie co innego różni faceta od kobiety i delikatna uroda też może być super u faceta.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Ja* napisał:

No nie do końca. Ja nie lubię przesadnej męskości, włosów w różnych częściach ciała i lubię też delikatne buzie. Dla mnie mega przystojni są np. chłopcy z anime i mang. W realu też lubię taką urodę, ale nie tylko, ważne, żeby facet jak jakiś drwal nie wyglądał. Dla mnie co innego różni faceta od kobiety i delikatna uroda też może być super u faceta.

Przecież toto nie wyglada jak facet. To trochę jakby dzieciaka roochac. 

Gość gosc
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Powiedz to fankom Justina Biebera, DiCaprio i innych depów XD

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Powiedz to fankom Justina Biebera, DiCaprio i innych depów XD

Do caprio dawno dorósł,depp to nad boy typowy A nie panienka. A o Biebera to 11 latki pisały że jest męski. No wiesz ja też w wieku 11 lat wolałam chłopców A nie faceta o posturze drwala  lat 35 , itd

Gość gosc

Do caprio dawno dorósł,depp to nad boy typowy A nie panienka. A o Biebera to 11 latki pisały że jest męski. No wiesz ja też w wieku 11 lat wolałam chłopców A nie faceta o posturze drwala  lat 35 , itd

To sobie obejrzyj jego koncert wiele fanek po 20 stce

Gość gosc

młody dep wygląda jak panienka, zdj na motorze w Google, twarz baby

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

młody dep wygląda jak panienka, zdj na motorze w Google, twarz baby

Ale nie jest baba, znam to zdjęcie . A

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ale nie jest baba, znam to zdjęcie . A

No nie jest ale gdyby był to dalej by ci się podobal

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

To sobie obejrzyj jego koncert wiele fanek po 20 stce

Sława przyciąga. Poza tym on i młody drop są metrisejsualni do pozygu, ale nie androgyniczny. Anndrogyniczni to tacy bezplciowi, a metrisejsualni to facet wyglądający jak przestylizowana męska peezda

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

No nie jest ale gdyby był to dalej by ci się podobal

Nie, bo to by była brzydka baba

Gość Gość

Przecież młody drop wygląda męsko , typowo męskie rysy i urok lowelasa. Tak wyglądającą kobieta  uchdzilaby za mało seksowna i poszkodowana przez los na urodzie. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie, bo to by była brzydka baba

xd a gdyby wyglądał identycznie ale bez pen.isa?

Gość gosc

Przecież młody drop wygląda męsko , typowo męskie rysy i urok lowelasa. Tak wyglądającą kobieta  uchdzilaby za mało seksowna i poszkodowana przez los na urodzie. 

ale mogła by się spodobać taka prawda

Gość Gość

To jest naprawdę k... zabawne że mi ,100%hetero, która widziała w życiu i Les i taka właśnie chlopieca babe- można się było pomylić co to ktoś próbuje wmówić że baba przebrana za chłopa może mnie podniecać. Nie nie może, po prostu nie i tyle. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

xd a gdyby wyglądał identycznie ale bez pen.isa?

To byłby brzydka ,męska kobieta