Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FreyaM

Eksploracja opuszczonych miejsc i badanie zjawisk paranormalnych.

Polecane posty

Witaj. Mam 25 lat i od bardzo, bardzo dawna interesuje mnie eksploracja opuszczonych miejsc oraz zjawiska paranormalne. Postanowiłam więc, że połączę te dwie rzeczy i zacznę odwiedzać opuszczone miejsca przy okazji badać czy dany obiekt jest nawiedzony czy też nie. Jest tylko jeden problem. A mianowicie taki, że niestety wśród moich znajomych nie ma śmiałków którzy są chętni na takie przygody 😞 . Postanowiłam ogłosić się NA RAZIE tutaj. Już kiedyś poznałam na tym portalu wspaniałych ludzi, dlatego liczę, że to się powtórzy. Chciałabym stworzyć 4 lub 5 osobową grupę. Jeżeli to wypali i będziemy zgrywać się logistycznie to porozmawiamy o zakupie urządzeń, które są przeznaczone do takich "zabaw" .  Od dawna myślę również o założeniu kanału na YouTube. Oczywiście filmiki byłyby o tematyce podobnej do Urbex History, abo Polish Paranormal TV. Fajnie jest przeżywać coś takiego na własnej skórze, ale fajnie też jest być tą osobą, która to ogląda ( między innymi ja byłam w tej grupie osób). Oczywiście jestem otwarta na wszelkie sugestie. Mogę pójść na kompromis, wszystko da się obgadać. 
DLATEGO!!!! Jeżeli jesteś osobą,która :
-ma powyżej 20 lat,
-nie boi się zjawisk paranormalnych,
-posiada wysoką kulturę osobistą ,
-chciałaby przeżyć w swoim życiu super przygody,
- miałaby 2-3 razy w miesiącu, prawdopodobnie w weekendy, czas na to aby pojechać z grupą na urbex

SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ PRZEZ MOJEGO MAILA :
trop.duch@o2.pl
POZDRAWIAM I CZEKAM ;))))))

Gość cxx

Nie ma czegoś takiego jak zjawiska paranormalne wszystko zostało wyjaśnione przez naukowców dziękuje za uwagę dowidzenia koniec świata będzie ale jeszcze nie teraz.