Gość ankaaa Napisano Styczeń 7, 2020 Kochane, chciałabym zacząć swoją przygodę z robieniem na drutach. Bardzo mi się to podoba. Kiedyś babcia uczyła mnie robienia na drutach takich prostych łańcuszków i trochę wspólnie wyszywałyśmy, ale to było 20 lat temu. Babcia już nie żyje (była krawcową), a ja chciałabym jednak jakoś kultywować pamięć o niej. Od czego zacząć? Gdzie się tanio zaopatrzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2020 Jestem bardzo zadowolona z jakości gwarantowanej przez pasmanterię internetową Medea. Kupiłam włóczkę Mimoza w kilku wariantach kolorystycznych i z każdej jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyksa818 0 Napisano Marzec 30, 2021 Wybierz się do pasmanterii. W Katowicach znajduje się pasmanteria Dana - ja bardzo lubię się w niej zaopatrywać. Mają duży wybór włóczek w różnych kolorach i z różnych materiałów. Od razu na miejscu dostaniesz też wszystkie akcesoria do robienia na drutach. Poza tym można tam jeszcze znaleźć koronki, tasiemki, guzik - asortyment jest szeroki, a obsługa bardzo miła i pomocna. Tutaj jest ich dokładny adres: https://www.pasmanteria-dana.pl/kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach