Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florenca

Hobby

Polecane posty

Gość Florenca

Hobby mojego faceta to oglądanie lasek na insta, jak żyć?

Gość Gosc

No coz, panowie tak krzycza, ze nie mamy hobby, a w tym czasie realizuja sie przegladajac insta lub grajac na PlayStation 🙂 Nie wiem jak to wytrzymujesz, ja bym wolala byc sama... Pozdrawiam tych, ktorzy maja inne pasje niz gapienie sie w ekran 😉

Gość kochliwy
12 minut temu, Gość Florenca napisał:

Hobby mojego faceta to oglądanie lasek na insta, jak żyć?

Dziwny facet. Ja mam w kolekcji 19 par majtek używanych, osobiście ściąganych kobietom.

Gość Florenca

Eh, niestety, naiwna jestem i wciąż przymykam na to oko. Wszakże dziś i tak prawdziwych mężczyzn juz nie ma. 

Gość Gosc

Sa, pewnie ze sa 🙂 Moze kazda ma inna definicje "prawdziwego" mezczyzny, ale takich z ktorymi mozna stworzyc szczesliwy zwiazek na pewno nie brak. Zawsze mozesz popracowac nad egzemplarzem, z ktorym jestes. A Ty masz jakies zainteresowania? Moze zapisz sie na jakis "meski" sport, np boks, strzelnica czy cos w ten desen. On niech sobie patrzy na wirtualne lachony, a Ty miej "zywych" kolegow 🙂 Moze poczuje sie troche "zagrozony" i zacznie Ci wiecej uwagi poswiecac, a moze sam sie z Tobą zapisze 😉

43 minuty temu, Gość Florenca napisał:

Eh, niestety, naiwna jestem i wciąż przymykam na to oko. Wszakże dziś i tak prawdziwych mężczyzn juz nie ma. 

Gdzie się podziały, tamte prywatki, gdzie tamte dziewczyny, gdzie tamten świaaaaaat.

Faceci wiążą się z kobietami z nadzieją że się nie zmienią, one z facetami że zmienią się po slubie, niezmiennie obydwoje są zawiedzeni. Nie przymykaj oka, jeśli to facet, albo mu zalezy to jakoś to przetrzyma i będzie lepiej, jak nie to znaczy że nie było warto

Gość Florenca

Nie będę nad nikim pracować, i tak go niedługo zmienię na lepszy model, bo skoro nie ma do mnie szacunku to on z nieba nie spadnie 🙂

Gość ciekawski
2 minuty temu, Gość Florenca napisał:

Nie będę nad nikim pracować, i tak go niedługo zmienię na lepszy model, bo skoro nie ma do mnie szacunku to on z nieba nie spadnie 🙂

" Nie będę nad nikim pracować"  Masz na myśli na jęźdźca?

Gość Florenca
9 minut temu, Gość ciekawski napisał:

" Nie będę nad nikim pracować"  Masz na myśli na jęźdźca?

Mam na myśli, że twoje miejsce jest na insta, Profesor.

Gość Florenca

A tak serio to co myślicie o takich fotkach samouwielbienia? Chyba facetom to imponuje.