Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Żonaty facet proponuje mi życiowy układ we trójkę z żoną. Oni mają dziecko, mi też obiecuje dziecko. Za chwilę kończę 35 lat, nie mam dzieci. Dodam, że od lat jesteśmy znajomymi.

Polecane posty

Gość Kasia

Co myślicie o tym? Szaleję od kilku lat i biję się z myślami. Zaangażowałam się, ale jak to będzie wyglądało? Czworokąt? Dwie kobiety, z każdą dziecko? Z jego żoną nie żyję w jakiejś wielkiej przyjaźni, lubimy się tylko. On twierdzi, że ona się zgadza. Czy to nie okropne i naiwne z mojej strony? Lata mi lecą. Proszę o rady, ale bez agresji. 

Gość zenonz
15 minut temu, Gość Kasia napisał:

Co myślicie o tym? Szaleję od kilku lat i biję się z myślami. Zaangażowałam się, ale jak to będzie wyglądało? Czworokąt? Dwie kobiety, z każdą dziecko? Z jego żoną nie żyję w jakiejś wielkiej przyjaźni, lubimy się tylko. On twierdzi, że ona się zgadza. Czy to nie okropne i naiwne z mojej strony? Lata mi lecą. Proszę o rady, ale bez agresji. 

Spytaj się ile kóz dostanie za to twój ojciec, a może trochę owiec utarguje.

Gość Proste

Jak Ci się podoba, do tego jest zaradny, będziesz żyć na poziomie to idź. Fajnych facetów jak na lekarstwo niestety, więc lepiej żyć w czworokacie z przystojnym zaradnym niz z nieudacznikiem. 

Gość Kkk
25 minut temu, Gość Proste napisał:

Jak Ci się podoba, do tego jest zaradny, będziesz żyć na poziomie to idź. Fajnych facetów jak na lekarstwo niestety, więc lepiej żyć w czworokacie z przystojnym zaradnym niz z nieudacznikiem. 

Zgadzam się 

Przejdźcie na Islam i facet legalnie będzie mógł mieć cztery żony...

Gość Vanessa

Czy wyście ludzie na łeb upadli? Co to za chore konstelacje? Rodzina to mąż, żona i dzieci a nie jakieś utrzymanki na doczepkę. Nie stać cię na coś normalnego? To żyj sama a nie pakuj się w patologię.

Gość .....

tu na tym forum siedzą bezmózgie, prymitywne , tępe p i z d y bez poczucia własnej wartości, godności. Przede wszystkim tak tępe te ...ki i durne że ręce opadają. Jak ty w ogóle żyjesz tępa prymitywna k u rw o?

Gość Kasia
20 minut temu, Gość ..... napisał:

tu na tym forum siedzą bezmózgie, prymitywne , tępe p i z d y bez poczucia własnej wartości, godności. Przede wszystkim tak tępe te ...ki i durne że ręce opadają. Jak ty w ogóle żyjesz tępa prymitywna k u rw o?

Męczę się od 7 lat. Nie układa mi się jakoś inaczej, mimo wielu prób i starań. To ostatnie pytanie mnie obraża.