Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesto

Smutne jest to że szczęście faceta jest zależne od kobiety

Polecane posty

33 minuty temu, Gość Aska napisał:

A stać cię na bardziej realne postrzeganie siebie, świata i ludzi? Bo "trochę" egocentryzmem i narcyzmem zajezdzasz. 

Staram się być obiektywny jak tylko mogę. Fałszywa skromność jest jeszcze gorsza. Z egocentryzmem trochę słabo bo jednak zawsze poświęcałem siebie dla bliskich. Narcyzm też odpada, jak już to mam parę cech psychopaty, ale to raczej kwestie związane z odczuwaniem strachu czy podejmowaniem ryzyka, z empatią jest jak najbardziej wszystko ok. Tak więc całkiem spoko.

Gość Gosc
3 godziny temu, 5% o urodzie modela napisał:

to nie tak, kobieta musi jeszcze wiedzieć kiedy się zamknąć, a to bardzo ważne. do tego nie wydawać fortuny na ciuchy, robić przetwory, przyprowadzać koleżanki do trójkąta. Pragnienia mężczyzny są znacznie bardziej skomplikowane niż to przedstawiłaś.

Mężczyzna tez powinien czasami zamilknąć. Mamy tutaj idealny przykład, kiedy powinien to zrobić.

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mężczyzna tez powinien czasami zamilknąć. Mamy tutaj idealny przykład, kiedy powinien to zrobić.

Mężczyźni też mają shittesty. Ponoć jest równouprawnienie.

Gość Aska
31 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

Staram się być obiektywny jak tylko mogę. Fałszywa skromność jest jeszcze gorsza. Z egocentryzmem trochę słabo bo jednak zawsze poświęcałem siebie dla bliskich. Narcyzm też odpada, jak już to mam parę cech psychopaty, ale to raczej kwestie związane z odczuwaniem strachu czy podejmowaniem ryzyka, z empatią jest jak najbardziej wszystko ok. Tak więc całkiem spoko.

A jakoś nie widzisz tego, że zachowujesz się jak dupek. Ciekawe. 

2 minuty temu, Gość Aska napisał:

No bo tu jest problem z forum i ograniczeniami języka pisanego. Normalnie bym kłapnął ciemno błękitnymi oczętami przysłoniętymi gęstymi długimi rzęsami i od razu byś mnie lepiej odbierała.

2 minuty temu, Gość Aska napisał:

No bo tu jest problem z forum i ograniczeniami języka pisanego. Normalnie bym kłapnął ciemno błękitnymi oczętami przysłoniętymi gęstymi długimi rzęsami i od razu byś mnie lepiej odbierała.

Gość Gosc
7 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

Mężczyźni też mają shittesty. Ponoć jest równouprawnienie.

Tutaj nie chodzi o równouprawnienie, tylko trochę szacunku i kultury wypowiedzi. Zaglądam tutaj czasami i czytając takie wypowiedzi, czuję jedynie zażenowanie. Zamknąc to mozna co najwyżej drzwi, więc podejrzewam, że w przyszłości znajdziesz "wymarzoną" , tez wulgarną i bez krzty kultury. Szanujące się kobiety tez maja trochę większe wymagania niż to się może wydawać. Pan odpada w przedbiegach.

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Tutaj nie chodzi o równouprawnienie, tylko trochę szacunku i kultury wypowiedzi. Zaglądam tutaj czasami i czytając takie wypowiedzi, czuję jedynie zażenowanie. Zamknąc to mozna co najwyżej drzwi, więc podejrzewam, że w przyszłości znajdziesz "wymarzoną" , tez wulgarną i bez krzty kultury. Szanujące się kobiety tez maja trochę większe wymagania niż to się może wydawać. Pan odpada w przedbiegach.

Ja się brzydzę wulgarnością, jest taka nudna. A o mojej kulturze najlepiej świadczy że nie wyjaśniam dokładnie swoich postów by atakującym mnie niewiastom nie zrobiło się przykro. Ale między innymi po to są takie teksty, byśmy odpadli w przedbiegach, bo i tak byśmy się nie dogadali 🙂

Gość Nie nie

Kolejny ujadajacy mieczak 😄 to chyba ten arystocweles. Tak, szczescie jest na pewno zalezne od kobiety. Mam kilka przykladow z mojej rodziny. Wiekszosc facetow w wieku 50 lat trafia na cmentarz a zoneczki zyja sobie do poznej starosci 😄 po prostu ich wykanczaja i tyle. Chcesz szybko tez tam trafic to sie ozen 😄

Gość Aska
53 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

No tak, po prostu przypadkiem zdarzyło Ci się być na kafeterii wśród tej fali frustratów 

56 minut temu, Gość Aska napisał:

No tak, po prostu przypadkiem zdarzyło Ci się być na kafeterii wśród tej fali frustratów 

Oj... Przecież nie nazwałem Cie frustratką. Mówię tylko że mam ładne oczka, spodobałyby Ci się. Nie musisz być do mnie tak negatywnie nastawiona, naprawdę nie jestem taki straszny. Gdybyś poznała mnie lepiej sama byś pewnie stwierdziła że jakieś tam zalety jednak mam :)

Gość gosc

czy to szczescie az serio zalezy od kobiecych paseczkow, pochewek, wagin, małż? kurcze to troche słabe, ja lubie strongmanow, co ich niby nic nie rusza, a okazuja sie sweet misiakami, tylko zeby seks nie byl ich obsesja bo ile mozna.