Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana

Smutno mi. Oszukiwał mnie.

Polecane posty

Gość zalamana

We wrześniu poznałam super chłopaka. Miał własne sstoisko z lodami. Dawał mi zawsze sygnały, że mu się bardzo podobam.Zaiskryzło między nami. Spotykaliśmy się we wrześniu i pazdzierniku. Gdy skonczył się zeson z lodami zamknął na zimę ineteres i oznajmił mi, że jedzie z wujkiem do Hiszpanii na tiry.Ogólnie po europie. Przez ten czas pisaliśmy na messengerze. Pokazywał mi coeany, widoki z Hiszpanii..Ostatni raz pisał 10.12.19.r . Już się nie odzywał do mnie później.. Wiedziałam, że coś jets nie tak. Nie odpisywał na smsy. 27 grudnia okazało się, że jest w zwiakzu na facebooku. Zranił mnie totalnie. Już wcześniej znał tę dzieewczynę, bo studiowali na tym smaym niwersytecie. On po studiach, ona po studiach. Czuje sie totlanie oszukana.. 😞 Pottraktował mnie tlyko jako zabawke do seksu.. ja mam 21 lat od 27, ta dziewczyna 24 tak samo jak on skonczyla kierunek zwiazny z plastyka..Płakać mi się chcę... 😞 Kieruje sie na takiego dobrego, pomaga w domu dziecka, a mi wywinal taki numer.. 😞 Musiał już z nią pisać kiedy my juz korespondowalismy.. 😞 ...ka ze mnie. Chyba juz zadnemu facetowi nie zuafam..Nie wiem, co teraz zrobić..czuję się jak przegryw. Myslalam, ze traktuje mnie pwoaznie..