Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agalusia

Problem ze szkoła

Polecane posty

Hej nazywam się Agata i mam 19 lat . Uczęszczam do szkoły zawodowe o profilu kucharz ale to mało istotnie . Od ponad roku mam problem z szkoła z ludzi z klasy i ogólnie . Zauważyłam że coraz gorszy mam kontakt z osobami z kasy chociaż i tak nigdy za dobrego nie mialam odzywałam się jak była potrzeba a teraz to już wogule boje się odzywać bo za każdym razem muszę  powiedziec coś głupiego . Gdy sobie myślę to mam wrażenie że nie pasuje do tych wszystkich ludzi jestem jakaś inna taka spokojna . Gdy muszę tam iść to chce mi się płakać . Od zawsze miałam zaniżona samoocenę ,uwazalam się za gruba i brzydka dziewczynę więc za pewnie taka jestem . Ale najgorszy jestem wf tak go nie lubię . Za każdym razem jak ćwiczę ma nim to mam wrażenie że jak jakaś pokraka . Ciągle myślę o szkole i chciał bym przestać ale nie potrafię najgorsze są noce płacze . Wiecie może jak przestać się martwić szkoła ?? 

Gość Gość

Zjeść pyruszki ze smolcym 

Gość Gość

Zjeść pyruszki ze smolcym 

Gość Gość

Może zapytaj przemka bo on miał podobne problemy za czasów szkolnych, też jest zakompleksiony i koledzy z klasy mu zawsze dokuczali więc może ma na to jakiś sposób

Gość Ufo P.orno

Mam niewidzialnego kolege.

Gość Ufo P.orno

Mam niewidzialnego kolege.