Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimpia

O czym świadczy jego Zachowanie?

Polecane posty

Gość Olimpia

Stał dziś przede mną w kolejce fajny facet. Chwilę mu się przyglądalam, właściwie jego twarzy odwróciłam wzrok i znów i tak z 3 razy. On w koncu się odwrócił przelotem spojrzał na twarz a za jakiś czas zmierzył mi ciało wzrokiem aż do stop( na twarz nie spojrzał już) uśmiechnął się i.. Odwrócił 

Potem poszedł do jednej kasy ja zaraz do drugiej i jak wracałam to patrzył na moją twarz. Jednak nic nie zrobił. 

Gość Olimpia

Up. 

Gość Gość

Zauważył kątem oka, że się patrzysz to chciał ocenić czy ładna chociaż. Ocenił i poszedł w swoją stronę. 

Gość Olimpia

Czyli pomyślał że brzydka? 

Gość Olimpia

Gość Facet ze sklepu
4 godziny temu, Gość Olimpia napisał:

Stał dziś przede mną w kolejce fajny facet. Chwilę mu się przyglądalam, właściwie jego twarzy odwróciłam wzrok i znów i tak z 3 razy. On w koncu się odwrócił przelotem spojrzał na twarz a za jakiś czas zmierzył mi ciało wzrokiem aż do stop( na twarz nie spojrzał już) uśmiechnął się i.. Odwrócił 

Potem poszedł do jednej kasy ja zaraz do drugiej i jak wracałam to patrzył na moją twarz. Jednak nic nie zrobił. 

To na mnie patrzałaś ale niezbyt ładna jesteś tak tylko popatrzyłem żeby podnieść twoje ego 🙂

Mimo to pozdrawiam.

Gość Naiwna jesteś

I co gowniaro miałaś kisiel w majtkach? W taki sposób to facet patrzy gdy myśli, oooo była by na raz, spuscic się i pa