Gość Wiktoria21 Napisano Styczeń 10, 2020 Witam, sprzedam 7 paczek tabletek antykoncepcyjnych Vines. Kupiłam za 35 sprzedam za 20 zł ponieważ nie mogę ich brać ze względu na skutki uboczne a szkoda mi wyrzucać. Zainteresowanych proszę o wiadomość na e mail vanilla0hajs@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paramonta 0 Napisano Luty 11, 2020 Dla mnie to są idealne tabletki ale dopiero co wykupiłam sobie zapas na 3 miesiące, masz je jeszcze czy sprzedałaś? Może bym jeszcze odkupiła jeśli są oryginalnie zapakowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofia Migas 0 Napisano Marzec 2, 2020 Sprzedam 4 opakowania tabletek antykoncepcyjnych Harmonet - oryginalnie zapakowane 1 op/34 zł oraz 3 op/31 zł- data ważności: 5/2022 email: zofiamsa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret88 0 Napisano Marzec 3, 2020 Miałam i nie polecam, w ogóle żadne tabletki anty u mnie nie były dobre, po ciaży moje zabezpieczenie było kiepskie bo prezerwatywa, ale obecnie mam diafragmę dopochwową i to sprawdza się juz jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paramonta 0 Napisano Marzec 3, 2020 O! Popatrz, co osoba to inne wrażenia. Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Jedyne zmiany jakie zauważyłam są na plus. Owszem cycki mi trochę urosły to fakt ale poza tym to w końcu przestał mnie boleć potwornie brzuch w czasie okresu, ja prawie mdlałam i wymiotowałam a teraz lajcik, przechodzę te 2-3 dni nieraz nawet ze zwykłą wkładką i żadnego bólu nie czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajjn 0 Napisano Maj 27, 2020 Sprzedam: Vines 2 opakowania - 35zl za opakowanie. Zmieniam tabletki na inne, wiec zakupione już wcześniej opakowania nie są mi potrzebne. Prosze o kontakt: karolajjn@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaaa776 1 Napisano Lipiec 22, 2020 Sprzedam dwa opakowania tabletek Vines za 60 zł plus koszt wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar88 0 Napisano Lipiec 29, 2020 Witam, aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monako21 0 Napisano Listopad 20, 2020 Sprzedam Tabletki VINES Trzy opakowania + 1 dorzucam w gratisie. Termin 09.2021 Cena za całość 110 zł Odbior Warszawa lub wysylka kontakt monako211@yahoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whenyou2 0 Napisano Grudzień 8, 2020 Odkupię tabletki VINES! proszę o kontakt, zyrafa376@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majeczkama 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Kupię tabletki vines kontakt maja4274@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junicka 0 Napisano Grudzień 14, 2020 Ja na szczęście mam zapas tabletek vines, o prosiłam mojego ginekologa żeby mi zapisał więcej ze względu na epidemię. Jeśli nie mamy potrzeby to lepiej nie wychodzić z domu i uważać na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bridget 0 Napisano Styczeń 5, 2021 Mam do sprzedania 3 opakowania. Musiałam nagle odstawić. Cena do uzgodnienia. Email: klaudiaigoja0911@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akrakow 0 Napisano Styczeń 8, 2021 Sprzedam 2 opakowania Vines, ważne do 06.2022. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. Kontakt: manawagirl123@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Safiye 17 Napisano Styczeń 8, 2021 Dnia 10.01.2020 o 02:01, Gość Wiktoria21 napisał: Witam, sprzedam 7 paczek tabletek antykoncepcyjnych Vines. Kupiłam za 35 sprzedam za 20 zł ponieważ nie mogę ich brać ze względu na skutki uboczne a szkoda mi wyrzucać. Zainteresowanych proszę o wiadomość na e mail vanilla0hajs@gmail.com a jakie miałaś skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hi3 0 Napisano Styczeń 10, 2021 Witam, posiadam 5 opakowań oryginalnie zapakowanych tabletek antykoncepcyjnych Vines. Sprzedaje je, ponieważ już mi nie są potrzebne, a miałam wypisane recepty na zapas. Możliwi odbiór osobisty w Krakowie. 30zł/opakowanie. Kontakt: aluska_970@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hi3 0 Napisano Styczeń 18, 2021 Już nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faber 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Sprzedam 5 opakowań Vines. 4 z nich ważne do 09.2021, a jedno do 4.2021. Oryginalnie zapakowane. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. 30zł/opakowanie. Kontakt: fabertyu7@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henkanko 0 Napisano Luty 23, 2021 Sprzedam dwa blistry ze zbiorczego opakowania tabletek antykoncepcyjnych Angiletta Data ważnosci do 04/2022 1 blister za 25 zł, dwa za 40 zł. proszę o kontakt: kokonogur@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emkaesiu 0 Napisano Luty 25, 2021 witam posiadam 2 opakowania tabletek vines. prosze o kontakt milenaple94@gmail.com:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emkaesiu 0 Napisano Luty 25, 2021 3 godziny temu, emkaesiu napisał: witam posiadam 2 opakowania tabletek vines. prosze o kontakt milenaple94@gmail.com:-) nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia s 0 Napisano Marzec 19, 2021 Witam! sprzedam 5 opakowan tabletek Vines, daty waznosci od marca do czerwca 2022r.. Cena 27zł/op kontakt asiasobucka@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiania 1 Napisano Kwiecień 10, 2021 (edytowany) Kupię tabletki antykoncepcyjne kontakt krzysiek-max@o2.pl Edytowano Kwiecień 10, 2021 przez Krzysiania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia s 0 Napisano Kwiecień 21, 2021 Dnia 19.03.2021 o 15:43, asia s napisał: Witam! sprzedam 5 opakowan tabletek Vines, daty waznosci od marca do czerwca 2022r.. Cena 27zł/op kontakt asiasobucka@op.pl Juz nieakualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1396 0 Napisano Kwiecień 22, 2021 Kupie tabletki vines . Kontakt rydz.kasia1396@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelika. 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 Witam, Sprzedam 3 opakowania tabletek Viness. Nowe zapakowane oryginalnie. Po 30 zł za paczkę. Zapraszam do kontaktu: angelika.amrozik@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelika. 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladyhmmm 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Witam, sprzedam opakowanie tabletek Vines za 38 zł plus koszt wysyłki, ewentualnie odbiór osobisty, termin ważności 10.2022 Proszę o kontakt paulinanie89@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stella1264l 0 Napisano Maj 1, 2021 Witam czy aktualne,jeste zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuka_bura 0 Napisano Maj 21, 2021 Witam, mam do sprzedania 2 op. tabletek Limetic. Kontakt: gorcia@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach