Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria21

SPRZEDAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE VINES

Polecane posty

Gość Wiktoria21

Witam, sprzedam 7 paczek tabletek antykoncepcyjnych Vines. Kupiłam za 35 sprzedam za 20 zł ponieważ nie mogę ich brać ze względu na skutki uboczne a szkoda mi wyrzucać. Zainteresowanych proszę o wiadomość na e mail vanilla0hajs@gmail.com 

Dla mnie to są idealne tabletki ale dopiero co wykupiłam sobie zapas na 3 miesiące, masz je jeszcze czy sprzedałaś? Może bym jeszcze odkupiła jeśli są oryginalnie zapakowane

Sprzedam 4 opakowania tabletek antykoncepcyjnych Harmonet - oryginalnie zapakowane 1 op/34 zł oraz 3 op/31 zł- data ważności: 5/2022

email: zofiamsa@wp.pl

Miałam i nie polecam, w ogóle żadne tabletki anty u mnie nie były dobre, po ciaży moje zabezpieczenie było kiepskie bo prezerwatywa, ale obecnie mam diafragmę dopochwową i to sprawdza się juz jakiś czas

O! Popatrz, co osoba to inne wrażenia. Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Jedyne zmiany jakie zauważyłam są na plus. Owszem cycki mi trochę urosły to fakt ale poza tym to w końcu przestał mnie boleć potwornie brzuch w czasie okresu, ja prawie mdlałam i wymiotowałam a teraz lajcik, przechodzę te 2-3 dni nieraz nawet ze zwykłą wkładką i żadnego bólu nie czuję.

Sprzedam:

Vines 2 opakowania - 35zl za opakowanie. Zmieniam tabletki na inne, wiec zakupione już wcześniej opakowania nie są mi potrzebne.

Prosze o kontakt: karolajjn@op.pl

Sprzedam dwa opakowania tabletek Vines za 60 zł plus koszt wysyłki 🙂

Sprzedam Tabletki VINES

Trzy opakowania + 1 dorzucam w gratisie. Termin 09.2021

Cena za całość 110 zł 

Odbior Warszawa lub wysylka

kontakt monako211@yahoo.com

Ja na szczęście mam zapas tabletek vines, o prosiłam mojego ginekologa żeby mi zapisał więcej ze względu na epidemię. Jeśli nie mamy potrzeby to lepiej nie wychodzić z domu i uważać na siebie.

Mam do sprzedania 3 opakowania. Musiałam nagle odstawić. Cena do uzgodnienia. Email: klaudiaigoja0911@wp.pl 

Sprzedam 2 opakowania Vines, ważne do 06.2022. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. Kontakt: manawagirl123@gmail.com

Dnia 10.01.2020 o 02:01, Gość Wiktoria21 napisał:

Witam, sprzedam 7 paczek tabletek antykoncepcyjnych Vines. Kupiłam za 35 sprzedam za 20 zł ponieważ nie mogę ich brać ze względu na skutki uboczne a szkoda mi wyrzucać. Zainteresowanych proszę o wiadomość na e mail vanilla0hajs@gmail.com 

a jakie miałaś skutki uboczne? 

Witam, posiadam 5 opakowań oryginalnie zapakowanych tabletek antykoncepcyjnych Vines. Sprzedaje je, ponieważ już mi nie są potrzebne, a miałam wypisane recepty na zapas. Możliwi odbiór osobisty w Krakowie. 30zł/opakowanie. Kontakt: aluska_970@op.pl

Sprzedam 5 opakowań Vines. 4 z nich ważne do 09.2021, a jedno do 4.2021. Oryginalnie zapakowane. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. 30zł/opakowanie. Kontakt: fabertyu7@gmail.com

Sprzedam dwa blistry ze zbiorczego opakowania tabletek antykoncepcyjnych Angiletta
Data ważnosci do 04/2022

1 blister za 25 zł, dwa za 40 zł. proszę o kontakt: kokonogur@gmail.com

witam posiadam 2 opakowania tabletek vines. prosze o kontakt milenaple94@gmail.com:-)

3 godziny temu, emkaesiu napisał:

witam posiadam 2 opakowania tabletek vines. prosze o kontakt milenaple94@gmail.com:-)

nieaktualne

Witam!  sprzedam 5 opakowan tabletek Vines, daty waznosci od marca do czerwca 2022r.. Cena 27zł/op

kontakt asiasobucka@op.pl

Dnia 19.03.2021 o 15:43, asia s napisał:

Witam!  sprzedam 5 opakowan tabletek Vines, daty waznosci od marca do czerwca 2022r.. Cena 27zł/op

kontakt asiasobucka@op.pl

Juz nieakualne

Witam, 

Sprzedam 3 opakowania tabletek Viness. 

Nowe zapakowane oryginalnie. 

Po 30 zł za paczkę. 

Zapraszam do kontaktu: angelika.amrozik@gmail.com

Witam, sprzedam opakowanie tabletek Vines za 38 zł plus koszt wysyłki, ewentualnie odbiór osobisty, termin ważności 10.2022

Proszę o kontakt paulinanie89@interia.pl 

Witam, mam do sprzedania 2 op. tabletek Limetic.

Kontakt: gorcia@op.pl