Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy jest możliwe, że uprawiałem z nią seks ?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o to, że przedwczoraj byłem na imprezie na której bardzo mocno się upiłem. Obudziłem się w łóżku z dziewczyną, oboje byliśmy rozebrani. Kompletnie nie przypominam sobie, żebym z nią uprawiał seks. Jak już się obudziłem od razu się ubrałem i poszedłem do swojego domu. Teraz nie daje mi to spokoju. Czy jest możliwe żebym uprawiał seks z dziewczyną i tego nie pamiętał ?

Gość Lolek

Mężczyzna jest tak skonstruowany że jak jest pijany to mu nie staje. A skoro nic nie pamiętasz to ty nie byłeś pijany tylko naje.bany więc tym bardziej. 

Gość gość
14 minut temu, Gość Lolek napisał:

Mężczyzna jest tak skonstruowany że jak jest pijany to mu nie staje. A skoro nic nie pamiętasz to ty nie byłeś pijany tylko naje.bany więc tym bardziej. 

a jak by co to wypieraj sie w żywe oczy

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Czy jest możliwe żebym uprawiał seks z dziewczyną i tego nie pamiętał ? 

Jednej rzeczy nie lubię w seksie: gdy po stosunku nie umyje sprzętu to połączenie męskich i damskich soczków na nim (a jeszcze jeśli dodać do tego spermę) po jakimś czasie (właśnie po nocy) zaczyna przynajmniej dla mnie mieć niezbyt miły zapach. Do tego za napletkiem jest po prostu brudno (i nie piszę tu o pozostałościach moczu)

To może być pomocne w określeniu czy po pijaku coś się działo czy nie ;p

Gość Nick.

Zbadaj sia na H I V lepiej....

Gość Nick.

Mówię całkiem poważnie.... 

Gość ****
Dnia 10.01.2020 o 11:25, Gość Lolek napisał:

Bzdury, mnie po grillowaniu nawalonego dziewczyna "zgwałciła" 😄  Jeździła aż miło, obudziłem się w trakcie wystrzelenia 😄

Gość nick

Chyba tobie impotencie :)

Gość gość

Oooo, mylisz się. Ty tak masz?

Gość grzech grześ

możliwe, obserwuj czy będzie w ciąży ...

Dnia 10.01.2020 o 10:57, Gość Gość napisał:

Chodzi o to, że przedwczoraj byłem na imprezie na której bardzo mocno się upiłem. Obudziłem się w łóżku z dziewczyną, oboje byliśmy rozebrani. Kompletnie nie przypominam sobie, żebym z nią uprawiał seks. Jak już się obudziłem od razu się ubrałem i poszedłem do swojego domu. Teraz nie daje mi to spokoju. Czy jest możliwe żebym uprawiał seks z dziewczyną i tego nie pamiętał ?

Uważaj. To mogła być mistyfikacja, nastawiona na to, żeby cię usidlić. Ona może teraz naciskać na ciebie, że skoro "spaliście", to powinniście być razem, a jeszcze kto wie czy nie będzie naciskać na ślub bo jej zrobiłeś dziecko.

Oczywiście to tylko teoria, ale możliwa.