Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cdh

I co pracujace? Niby fajnie ale jedna nie do końca

Polecane posty

Gość Edit666
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

No, za twoje mądrości typu "wątpić to ludzka rzecz" ja ci medalu nie przyznam. Może przyzna ci Resiurek, jak ja odwiesza ,😛.

Oczywiście. Na takie medale zasługujesz tylko Ty. Brylant forum dla ciężarnych, niewyczerpana kopalnia mądrości życiowych.

Gość
2 minuty temu, Edit666 napisał:

Oczywiście. Na takie medale zasługujesz tylko Ty. Brylant forum dla ciężarnych, niewyczerpana kopalnia mądrości życiowych.

Oczywiście.

Ponieważ nie widzę sensu w dalszej wymianie tych złośliwości, uprzedzam, że na kolejne twoje wpisy mogę odpowiedzieć rysunkiem kupy. Zostałaś uprzedzona, wybór należy do ciebie.

Gość ktoś
7 minut temu, Rescator555 napisał:

Co dla ciebie jest dziwne, bardzo dziwne albo nie jest to twój problem i mnie to kupę interesuje. Także to, w co ci uwierzyć trudno albo łatwo.

A gown*ami obrzucamy tylko tych którzy na nic innego nie zasługują.

Reakcje człowieka nie świadczą o tych z którymi się zadaje tylko o nim samym. Ludzie   na poziomie, to ludzie którzy nigdy tego poziomu nie tracą. To pokazuje klasę człowieka.

Pisać o sobie kapitan a zachowywać się jak kapitan to dwie różne sprawy.

Gość
2 minuty temu, Gość ktoś napisał:

Reakcje człowieka nie świadczą o tych z którymi się zadaje tylko o nim samym. Ludzie   na poziomie, to ludzie którzy nigdy tego poziomu nie tracą. To pokazuje klasę człowieka.

Pisać o sobie kapitan a zachowywać się jak kapitan to dwie różne sprawy.

Twoje zdanie na temat takich lub innych zachowań czy reakcji ludzi kompletnie mnie nie interesuje. Jest tu mnóstwo tematów, gdzie szaleje hejt i niewybredne wyzwiska i nie widzę, żebyś na to reagowala albo pouczała tamtych ludzi. Więc jeśli uznalas za właściwe pouczać tylko i wyłącznie mnie, jest moim zdaniem dowodem twojej stronniczości i złej woli. A tego typu osoby zasługują u mnie na odpowiedź jednego rodzaju. Więc dalsze kontynuowanie tego typu insynuacji pod moim adresem, zostanie potraktowane tak, jak zasługuje. Zostałaś uprzedzona, wybor należy do ciebie.

Gość Edit666
17 minut temu, Rescator555 napisał:

Oczywiście.

Ponieważ nie widzę sensu w dalszej wymianie tych złośliwości, uprzedzam, że na kolejne twoje wpisy mogę odpowiedzieć rysunkiem kupy. Zostałaś uprzedzona, wybór należy do ciebie.

Rysunek kupy powiadasz? No cóż, jaki mędrzec takie mądrości.

Gość Edit666
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Chcesz- masz. Smacznego:  💩💩💩💩💩.

No właśnie. Jest tak jak pisałam. Jaki mędrzec takie mądrości. W tym wypadku - gowniane.

Gość Gosc

Res jaki ty jesteś żałosny hehe 

Gość TRENT.REZNOR.TO.MOJ.BOG

ZADNA PRACA NIE MA SENSU I NIE JEST FAJNA ZADNA AKTYWNOSC LUDZKA NIE MA SENSU I NIE JEST FAJNA POLECAM PRZECZYTAC ALBERT CAMUS MIT SYZYFA TYLKO NIESTETY TU SA SAMI IDlOCI TO MOZECIE NIE ZCZAIC O CO TAM CHODZI 

Gość
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Res jaki ty jesteś żałosny hehe 

44 minuty temu, Edit666 napisał:

No właśnie. Jest tak jak pisałam. Jaki mędrzec takie mądrości. W tym wypadku - gowniane.

Chcesz jeszcze? No nie będę wam żałował. Smacznego: 💩💩💩💩💩.