Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Oddam męża

Polecane posty

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja też już oddam swojego- zużyty 45 latek, z nadwagą i lekką łysiną, po zawale, piwo i kanapa to jego hobby, ale myśli o sobie co to nie on. Jest chętna, najlepiej dużo młodsza, żeby mu za pielęgniarkę służyła

Jakbym o swoim czytała, gdzie ja miałam oczy jak 15 lat temu za niego wychodziłam

Gość gość

Ble, ble ha ha, ble ble ha ha , ble ha ha ha

Gość Gość
Dnia 11.01.2020 o 00:46, Gość Gość napisał:

Ja też oddam niech się inna męczy, niechluj, leń, kiepsko zarabiający, z brzuchem i łysiną, niski kurdupel niecałe 170. Ale z dużym EGO, któraś chętna najlepiej ładna bo on brzydszych nie preferuje 

Ego tu mój też ma tak wielkie jak stąd na księżyca. Najlepiej jak mówi, że on by jeszcze mógł studentkę poderwać, a ja ostatnio to się wstydzę z nim gdziekolwiek iść. Flejtuch taki, studentka to by go palcem nie dotknęła. Ja też zastanawiam się nad rozwodem

Gość gość

Która jeszcze ma grubasa no która?

Gość gość

... szczekają, a karawana idzie dalej.

Gość Piotrek z Londynu
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Spadaj, dziadu z tego tematu. Podszywanie się pod kobiety ci nie wychodzi.

50+ to cud jak by mu stanął, a co dopiero inne obracał, Spadaj z tematu oszuście

Główna żresz i dlatego myślisz ze wszyscy tak jak ty po 30tce już impotenci

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ego tu mój też ma tak wielkie jak stąd na księżyca. Najlepiej jak mówi, że on by jeszcze mógł studentkę poderwać, a ja ostatnio to się wstydzę z nim gdziekolwiek iść. Flejtuch taki, studentka to by go palcem nie dotknęła. Ja też zastanawiam się nad rozwodem

Jeżeli chodzi o higienę facetów to jest na bardzo niskim poziomie. Nie dziwię się, że kobiety wolą być same

Gość gość

No co nie macie grubasów, niechlujow? Reszta spadać.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Co to za faceci? Albo wy takie lochy?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli chodzi o higienę facetów to jest na bardzo niskim poziomie. Nie dziwię się, że kobiety wolą być same

Nie tylko większość facetów  nie wie co to higiena, ale także kultura. Co widać w powyższych postach jak trudno im zaakceptować to, że po 40 faceci stają się zdziadziali

Gość gość

Desperatka zacięła się, nawija jak katarynka 😀

Gość Gość

Mojego oddam z dopłatą, 46 lat a myśli jakby miał 30, łysina ale nie od wiedzy, gust pożal się boże, żre jak świnia, siorbie a nie pije herbatę. Po prostu tylko brać - któraś chętna

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie tylko większość facetów  nie wie co to higiena, ale także kultura. Co widać w powyższych postach jak trudno im zaakceptować to, że po 40 faceci stają się zdziadziali

no pewnie, że trudno im zaakceptować to. Ja 2 miesiące temu byłam na randce z 45 latkiem, jak on mi się chwalił, gadał głupoty a najlepsze jak powiedział, że on wygląda młodziej. Myślałam, że padnę wyglądał jakby miał 50+ a jak jeszcze powiedział, że często go boli brzuch i nie wszystko może jeść to mu podziękowałam.

Gość gość

I dalej to samo...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mojego oddam z dopłatą, 46 lat a myśli jakby miał 30, łysina ale nie od wiedzy, gust pożal się boże, żre jak świnia, siorbie a nie pije herbatę. Po prostu tylko brać - któraś chętna

O tak, kultura jedzenia i picia u niektórych facetów to po prostu poezja 😉 hahahahah

Gość gość

Rozwódka desperatka?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

no pewnie, że trudno im zaakceptować to. Ja 2 miesiące temu byłam na randce z 45 latkiem, jak on mi się chwalił, gadał głupoty a najlepsze jak powiedział, że on wygląda młodziej. Myślałam, że padnę wyglądał jakby miał 50+ a jak jeszcze powiedział, że często go boli brzuch i nie wszystko może jeść to mu podziękowałam.

Ja też się kiedyś umówiłam z takim 40 + też zaczął mówić, że wygląda młodziej. Myślałam, że spadnę z krzesła. Już więcej nie umówię się z facetem 40+, teraz mam męża 36 latak i jest ok

Gość Lili

Drogie Panie, skoro tak chętnie wymieniacie starsze modele to może któraś sie skusi na 25 latka? W sumie zaraz 26. 

I to wysokie, i sile w łóżku troche ma, choć często zmęczony. W domu prawie nie przebywa, dzieckiem sie nie zajmie, ale za to lubi zakupy. W sobote potrafi chodzic po zwyklych marketach nawet 3 godz. Obsypie was złotem bo mysli ze pieniądze rosną na drzewach. A i jak będziecie zbyt "szczekac" to ułoży raz dwa, ale podobno łobuz kocha najbardziej. Jakieś chętne? 🙂

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Najlepiej jak ci faceci 40+ myślą jak to oni są młodzi. A większość z nich to zdziadziałe, brzuchate, lenie

Gość gość

Żenada, któraś tu nie źle pogięło 😀

Gość Heh
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Żenada, któraś tu nie źle pogięło 😀

Dlaczego? 

Gość gość

Ale śmieszne ha ha

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lili napisał:

Drogie Panie, skoro tak chętnie wymieniacie starsze modele to może któraś sie skusi na 25 latka? W sumie zaraz 26. 

I to wysokie, i sile w łóżku troche ma, choć często zmęczony. W domu prawie nie przebywa, dzieckiem sie nie zajmie, ale za to lubi zakupy. W sobote potrafi chodzic po zwyklych marketach nawet 3 godz. Obsypie was złotem bo mysli ze pieniądze rosną na drzewach. A i jak będziecie zbyt "szczekac" to ułoży raz dwa, ale podobno łobuz kocha najbardziej. Jakieś chętne? 🙂

Następny "super cukiereczek" do oddania, czy jakaś chętna się znajdzie 😉 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Heh napisał:

Dlaczego? 

W koło to samo pisze, na początku nawet śmieszne było a wraz robi się żałosne.

Gość znajdzie się nie jedna

Prowo dajcie numery telefonu do tych mężów, zobaczycie jak będą jęczały  😜

Gość gość
2 minuty temu, Gość znajdzie się nie jedna napisał:

Prowo dajcie numery telefonu do tych mężów, zobaczycie jak będą jęczały  😜

Dokładnie niech dadzą swoje numery, bo tu same oferty bez kontaktu.

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja się spotkałam z jednym facetem 40+, który mówił, że często go brzuch i głowa boli i bierze leki. Myślałam, że z krzesła spadnę. Z tą głową myślałam, że żartuje, ale on mówił poważnie. Podziękowałam i odeszłam

Gość Lili
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Dokładnie niech dadzą swoje numery, bo tu same oferty bez kontaktu.

Ja tam bym mogła podać, tylko glupio tak ze ogłaszam męża w internecie 😄

Zresztą zapomnialam dodac ze juz raz okazal sie nie wierny tak więc nie wiem czy ktos zechce. Ale jak są bardzo chętne i na takiego to moge podać. Przykro mi nie będzie, będę miala satysfakcje ze ktos inny jest ofiarą 🙂

To co dac nr? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja się spotkałam z jednym facetem 40+, który mówił, że często go brzuch i głowa boli i bierze leki. Myślałam, że z krzesła spadnę. Z tą głową myślałam, że żartuje, ale on mówił poważnie. Podziękowałam i odeszłam

Kochana, ja też powiedziałam, że nigdy nie umówię się z facetem 40+. Mam 32 lat i mam nadzieję, że znajdę jakiegoś 30 parolatka. Bo po 40 to faktycznie, wolni faceci nie nadają się do związków.

Gość gość

Daj, bo ofert bez kontaktów nic nie warte. Najlepiej krótki opis i województwo .