Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek

Szukam filigranowej dziewczyny

Polecane posty

Gość Cycu

Wiesz co dobre autorze. Ja taka znalazłem małą kobitke. 

Gość Aga

A jaka jest górna granica wzrostu? 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Aga napisał:

160 naucz się czytac

Gość Grzesiek

Preferuję też obfite piersi i tyłek odstający. Cechy obowiązkowe 🙂

Gość Grzesiek

Jak masz 161 cm to nie podchodź. 

Gość Oh really ...

Żałosne .. szkoda mi tylko tych dziewczyn, które jakimś cudem nabierają się na takie gierki facetow jak Twoje 

Wiem to z doświadczenia, bo sama stosunkowo niedawno nabrałam się na gierkę pewnego kolesia, który złamał mi serce ( ale przecież jak nie ta, to inna hihi😁) i też miał na imię Grzesiek, a teraz pajac rani swoim zachowaniem moją przyjaciółkę i nawet nie chce jej odpowiedzieć dlaczego to robi hmm 🤔

No nic, dobranoc bo późno 

Gość Anita

A ja mam 175 cm wzrostu 🙂 Kwalifikuję się? 🙂

Gość Grzesiek
1 minutę temu, Gość Anita napisał:

A ja mam 175 cm wzrostu 🙂 Kwalifikuję się? 🙂

Nie szukam żyrafy, tylko kobiety

Gość gość

Grzechu, powiedz mi czy warta takiej szukać. No dla mnie lepiej bo mniejsze prawdopodobieństwo że na taką trafię 😄

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Oh really ... napisał:

Żałosne .. szkoda mi tylko tych dziewczyn, które jakimś cudem nabierają się na takie gierki facetow jak Twoje 

Wiem to z doświadczenia, bo sama stosunkowo niedawno nabrałam się na gierkę pewnego kolesia, który złamał mi serce ( ale przecież jak nie ta, to inna hihi😁) i też miał na imię Grzesiek, a teraz pajac rani swoim zachowaniem moją przyjaciółkę i nawet nie chce jej odpowiedzieć dlaczego to robi hmm 🤔

No nic, dobranoc bo późno 

Bo kobiety lgna do takich nie wiedzieć czemu. Są też normalni faceci

Gość Grzesiek
3 minuty temu, Gość Aga napisał:

Śmieć troll się kruszywa napisz na maila pogadamy. fanatyczny@antykatolik.pl 

Gość Xyz

Ja się teoretycznie kwalifikuję bo mam 151 cm, 48kg, 25 lat ale w praktyce jestem brzydka i gruba, same wymiary niewiele znaczą 😁

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Ja się teoretycznie kwalifikuję bo mam 151 cm, 48kg, 25 lat ale w praktyce jestem brzydka i gruba, same wymiary niewiele znaczą 😁

Pisz do niego może cię przewiezie Mercedesem xdd

Gość Malutka
12 minut temu, Gość Grzesiek napisał:

Delikatność. Idealne proporcje - wysoka kobieta nigdy nie będzie tak zgrabna jak filigranowa, nie ma cudów. Poza tym, jak wspomniałem, jestem dośc wysoki i nie muszę się dowartościowywać wysoka kozą 😉 A poza tym: Małe jest piękne.

Tak szczerze, byłam ciekawa co odpiszesz . Niestety nie jestem w twoim typie . 158 wz, waga 55kg  ,no i nie jestem wolna.

Gość Grzesiek
2 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Tak szczerze, byłam ciekawa co odpiszesz . Niestety nie jestem w twoim typie . 158 wz, waga 55kg  ,no i nie jestem wolna.

Nie szkodzi. I tak pozdrawiam serdecznie.

Gość Janna

Ile masz cm?

Gość Ben
54 minuty temu, Gość Grzesiek napisał:

Max 160 i max 49 kg wiek, powiedzmy 18-27. Z tolerancją. Tzn w dół nie,  w górę tak.

Hehe, już widzę jaki z Ciebie 190 cm facet, skoro szukasz małego karakana 😂 Przestań pitolić jak potłuczony 😂 Gdybyś miał tyle wzrostu ile piszesz oraz gdybyś był przystojny to nie musiałbyś szukać lasek, bo one same by za Tobą latały. 

Gość Grzesiek
5 minut temu, Gość Xyz napisał:

Napisz, pogadamy

Gość Malutka
3 minuty temu, Gość Grzesiek napisał:

Nie szkodzi. I tak pozdrawiam serdecznie.

Ja też pozdrawiam.

Gość Ogor
3 minuty temu, Gość Ben napisał:

Hehe, już widzę jaki z Ciebie 190 cm facet, skoro szukasz małego karakana 😂 Przestań pitolić jak potłuczony 😂 Gdybyś miał tyle wzrostu ile piszesz oraz gdybyś był przystojny to nie musiałbyś szukać lasek, bo one same by za Tobą latały. 

Bo wzrost to nie gwarancja przystojni sci, ja np mam 172 i kobiety mnie podrywaja 😃

Gość Xyz
5 minut temu, Gość Grzesiek napisał:

Napisz, pogadamy

Porozmawiać można, wiadomo 😁 jednak no chciałam zaznaczyć że sama waga czy BMI w normie o niczym nie świadczą, czego jestem przykładem 

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Porozmawiać można, wiadomo 😁 jednak no chciałam zaznaczyć że sama waga czy BMI w normie o niczym nie świadczą, czego jestem przykładem 

Wiadomo ,że waga nic nie znaczy ,jedna będzie miała w tyłku więcej a druga w piersiach. Zależy co autorowi bardziej odpowiada.

Gość Xyz
1 minutę temu, Gość Malutka napisał:

Wiadomo ,że waga nic nie znaczy ,jedna będzie miała w tyłku więcej a druga w piersiach. Zależy co autorowi bardziej odpowiada.

Ja nawet jak ważę 45 kg to nadal jestem pulchna, biust jest, ale idzie też w nogi i brzuch, pech. O twarzy nie wspomnę chociaż doinwestowana była i mimo tego że podobno wyglądam z 5 lat młodziej (nadal dostaję zniżki dla młodzieży w różnych miejscach i wciąż dowód pokazuję). Zazdroszczę tym laleczkom w typie grande 

Gość Suzi

Jestem pewna, że to nie żaden wysoki facet jest autorem tego fikcyjnego wątku, tylko mały kaszalot płci żeńskiej, który chce się dowartościować, ubliżając wysokim laskom, bo najzwyczajniej im zazdrości.

Gość Grzesiek
1 minutę temu, Gość Suzi napisał:

Jestem pewna, że to nie żaden wysoki facet jest autorem tego fikcyjnego wątku, tylko mały kaszalot płci żeńskiej, który chce się dowartościować, ubliżając wysokim laskom, bo najzwyczajniej im zazdrości.

Chcesz się założyć? 

Gość Grzesiek
3 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Ja nawet jak ważę 45 kg to nadal jestem pulchna, biust jest, ale idzie też w nogi i brzuch, pech. O twarzy nie wspomnę chociaż doinwestowana była i mimo tego że podobno wyglądam z 5 lat młodziej (nadal dostaję zniżki dla młodzieży w różnych miejscach i wciąż dowód pokazuję). Zazdroszczę tym laleczkom w typie grande 

To napisz na maila, proszę

Gość Malutka
5 minut temu, Gość Xyz napisał:

A jaki masz rozmiar stopy  i wzrost?

Gość Xyz
3 minuty temu, Gość Grzesiek napisał:

To napisz na maila, proszę

Może porozmawiamy tutaj. A tak do anonim powyżej, to przykre że uważasz że jest tylko jeden słuszny typ kobiety. Ja nic nie mam do wysokich, absolutnie nic i nigdy im nie ubliżałam, na to nikt nie ma wpływu 

Gość Grzesiek
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Może porozmawiamy tutaj. A tak do anonim powyżej, to przykre że uważasz że jest tylko jeden słuszny typ kobiety. Ja nic nie mam do wysokich, absolutnie nic i nigdy im nie ubliżałam, na to nikt nie ma wpływu 

Ten troll nie da spokoju. Chociaż  jak chcesz. Z zasady nie odmawiam kobietom

Gość Xyz
5 minut temu, Gość Malutka napisał:

A jaki masz rozmiar stopy  i wzrost?

151, 36/36.5