Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jest taka cudowna

Piękni i młodzi się pobili na sylwku w zakopcu

Polecane posty

Gość ona jest taka cudowna

ojojoj.

Gość Gość Renatka

Poszło o to ,że ona siedzi w barze i kto w tym czasie zajmuje się ich dzieckiem . Jeżeli  maluch ma zapewnioną opiekę ,to matka w tym czasie, może wyjść się rozerwać i nic nikomu do tego .Uwielbiam wokalistkę tego zespołu ,poza tym  mam dziecko i wiem jak to jest .Być dobrą matką , nie znaczy zapominać o sobie .

Gość Sama prawda
1 godzinę temu, Gość Gość Renatka napisał:

Jeżeli  maluch ma zapewnioną opiekę ,to matka w tym czasie, może wyjść się rozerwać i nic nikomu do tego

"Rozerwaniem sie" matki nazywasz walenie czystej wódy w towarzystwie samych facetów, darcie mordy i rzucanie bluzgami, kształtowanie z łapami do nowej babki byłego męża???

To jest rozrywka polskich matek????

Gość Bimba

Polski plebs zna tylko jedną  rozrywkę  nawalić się do zgonu przy dźwiękach disco polo a przy tym zbluzgać kogoś i dać mu w ryj.

Gość Gość Renatka
Dnia 11.01.2020 o 10:38, Gość Sama prawda napisał:

"Rozerwaniem sie" matki nazywasz walenie czystej wódy w towarzystwie samych facetów, darcie mordy i rzucanie bluzgami, kształtowanie z łapami do nowej babki byłego męża???

To jest rozrywka polskich matek????

Każdy spędza czas tak jak lubi ,nie wnikam . Oceniłam sytuację z perspektywy żony i matki . Utarło się dziwne przekonanie ,że to matka musi pełnić dyżur przy dziecku całą dobę . Tatuś najchętniej pełniłby rolę pomocnika .....

Co do reszty ,skąd wiesz ,że nie została sprowokowana ? Może ta druga wpychala nos w nie swoje sprawy ?