Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

JAK oglądam filmy z nagością to mnie aż radość bierze i podniecenie , jestem taki szczęśliwy jak oglądam jak one tam są rozebrane to od razu mnie się gorąco robi i lubię oglądać kobiety jak się taka scena nadarzy to od razu aż mnie wszystko tam twardnieje

Polecane posty

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Kobieta wspaniała o nicku Majorka z Hondurasu odezwij się jeszcze i daj znać bo wiadomo że nie samą Kafeterią człowiek żyje i nie tylko siedzi na tym forum zajrzyj jeszcze bo tak ciekawie namiętnie pisała i z takim podniecającym tonem szkoda że sobie musiała iść ;/ 

Może jeszcze jak będziesz na forum to zajrzysz do tego tematu i się odezwiesz bo tak zaglądałem a tutaj cisza i się wszystko skończyło a miło się zapowiadało i ciekawie było no szkoda że tak się skończyło na ciekawym akurat momencie . 

Jakby co to napisz jeszcze jak tutaj akurat będziesz bo nie wiadomo kto ile zagląda i korzysta z tutejszego forum i jak często może i ma czas akurat wejść bo jedna osoba wejdzie cżęsciej jak ta blondynka niebieskooka tutaj będzie to daj mnie znać bo miło mnie pisałaś i fajnie się czyta takie podniecające wypowiedzi no i bym jeszcze pogadać chciał sobie z tobą tutaj tak intymnie tak we dwoje jak będziesz miała wolny czas akurat ..... No to daj znać bo nie wiem czy tutaj jeszcze zajrzy i się odezwie ale miło by było jakby się odezwała jeszcze tutaj do mnie i dała znać chociaż może akurat nie wejdzie nie wiadomo nie samym forum człowiek żyje ...