Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam z czipsami

Mam dużą paczke czipsów i komedie romantyczną, tylko miłej kobiety obok brak? gdzie jesteś moja miła?

Polecane posty

Gość sam z czipsami

eh, taki los

Gość gość

Przesuń się jeśli te czipsy solone. Jaki film?

Gość O tej godzinie

To herbatka ziołowa  a NIE chipsy 

Gość sam z czipsami
6 minut temu, Gość gość napisał:

Przesuń się jeśli te czipsy solone. Jaki film?

Film: Czego Pragną Kobiety. Czipsy solone. Wpadaj.

Gość gość
Przed chwilą, Gość sam z czipsami napisał:

Film: Czego Pragną Kobiety. Czipsy solone. Wpadaj.

Masz zapas chusteczek higienicznych? Będą potrzebne bo zawsze na tym filmie płaczę. I koniecznie lody w dużym pudełku. Mężczyźni to kobieciarze! Otwieraj drzwi, już jestem.

Gość sam z czipsami
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Masz zapas chusteczek higienicznych? Będą potrzebne bo zawsze na tym filmie płaczę. I koniecznie lody w dużym pudełku. Mężczyźni to kobieciarze! Otwieraj drzwi, już jestem.

Czekam z zapasem chusteczek, po lody podskocze do sklepu i gotowe, jakie smaki lubisz? Drzwi nie zamykam nawet na noc, bezpieczna okolica.

Gość gość
Przed chwilą, Gość sam z czipsami napisał:

Czekam z zapasem chusteczek, po lody podskocze do sklepu i gotowe, jakie smaki lubisz? Drzwi nie zamykam nawet na noc, bezpieczna okolica.

Super. Leć po truskawkowe, ja w tym czasie rozpalę świece, zasłonię rolety i przygotuję sofkę. No i kocyk. Pospiesz się, bo noc późna a tyle do zrobienia. Masz coś w lodówce do jedzenia?

Gość gość 2

Czy te czipsy są vege? Czy koc nie był tkany w złych warunkach, rączkami bezbronnych dzieci z Trzeciego Świata? Nie masz jakiegoś filmu Kaurismakiego? 

Gość Detektyw Monk
12 minut temu, Gość sam z czipsami napisał:

Drzwi nie zamykam nawet na noc, bezpieczna okolica.

Nie chcę psuć tak słodkiego tematu, ale widziałam kiedyś dokument o pewnym serial killersie w Stanach, który zaplątał się w pewną tzw. bezpieczną okolicę, w której mieszkańcy nigdy nie zamykali się na klucz. Zapewne byli przeświadczeni o tym, iż żyją w niebie, a ludzie to anioły. Pewnej nocy iluzja się skończyła, a nastąpiła gehenna. Morderca pozabijał połowę mieszkańców tego niewielkiego miasteczka - w jakże spokojnej okolicy. Z wielkim zadowoleniem odkrył on, że może wchodzić do wszystkich tych domów jak do siebie, bez wysiłku i nie wzbudzając żadnych podejrzeń. Nie musiał się włamywać, rozbijać okien ani wyłamywać drzwi... Nie robił też hałasu, bo ofiary spały i żadna nie zdążyła nawet pisnąć. Oto morał: zamykajcie drzwi na klucz, lepiej dmuchać na zimne.;)

Gość Hmmmm

Jakie to konkretnie czipsy?

Gość gość

Czipsy zjedzone, film obejrzany a chusteczek zabrakło i rękaw by się przydał, a cygan się rozpuścił razem z lodami. Idę płakać dalej.

Gość Gość

Płakać z powodu Gibsona...ee. 

Gość Hehh
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Czipsy zjedzone, film obejrzany a chusteczek zabrakło i rękaw by się przydał, a cygan się rozpuścił razem z lodami. Idę płakać dalej.

Przez ciebie zachciało mi się czipsów. Jakie polecasz?