Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stick

Moj facet ciagle gada o swojej siostrze!

Polecane posty

Gość stick

juz tak sie dzis wkurzylam ze musialam to napisac- co wy o tym sadzicie??? bo mnie ku.rvica strzela.. ja o nic nie pytam a on ciagle mowi.. co ona zrobila,co powiedziala i to nie tylko na zasadzie skojarzenia podobnej sytuacji, tylko on jawnie zaczyna temat o niej i wszystko mi mowi jaka jest, co lubi, jak wyglada, jakies aktualne i przeszle sprawy nawet to w jaki sposob chodzi czy je. ona mu chyba imponuje tym,ze jest super madra, nauke łapie w lot i jest taka troche przebojowa a do tego śliczna-tego nie da sie ukryc,ona bez makijazu i w worku na smieci bylaby miss

spotykamy sie a on pol randki o niej przegada..zaczelam byc zazdrosna i zaczelam ja nasladowac zeby jej dorownac i byl cicho ale on wciaz o niej gada...z tego co wiem to do ex tez tak robil i nawet dziewczyn z ktorymi sie umawial i ponoc wiekszosc go nie chciala m.in z tego powodu...no bo powiedzcie sami wy odpowiadacie zdawkowo,nie okazujecie zainteresowania tematem a nawet mowicie ze ok nie interesuje mnie to a on dalej... jak jestesmy z nia razem to on zachowuje sie normalnie ale jego wujek powiedzial mi, ze  oni tak robia oficjalnie a iles razy kuzynostwo ich przylapalo jak sie przytulali w pokoju albo ktos przejrzal jej telefon, chyba jej ojciec i okazalo sie ze on do niej wypisuje caly czas i to nie byle co , bo mowi jej np.zawsze mysle i bede myslal o tobie ,jestes najpiekniejsza ,chcialbym cie miec obok siebie caly czas ..ponoc byla afera ale oni sa z innej matki..wiec takie polrodzenstwo.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość stick napisał:

juz tak sie dzis wkurzylam ze musialam to napisac- co wy o tym sadzicie??? bo mnie ku.rvica strzela.. ja o nic nie pytam a on ciagle mowi.. co ona zrobila,co powiedziala i to nie tylko na zasadzie skojarzenia podobnej sytuacji, tylko on jawnie zaczyna temat o niej i wszystko mi mowi jaka jest, co lubi, jak wyglada, jakies aktualne i przeszle sprawy nawet to w jaki sposob chodzi czy je. ona mu chyba imponuje tym,ze jest super madra, nauke łapie w lot i jest taka troche przebojowa a do tego śliczna-tego nie da sie ukryc,ona bez makijazu i w worku na smieci bylaby miss

spotykamy sie a on pol randki o niej przegada..zaczelam byc zazdrosna i zaczelam ja nasladowac zeby jej dorownac i byl cicho ale on wciaz o niej gada...z tego co wiem to do ex tez tak robil i nawet dziewczyn z ktorymi sie umawial i ponoc wiekszosc go nie chciala m.in z tego powodu...no bo powiedzcie sami wy odpowiadacie zdawkowo,nie okazujecie zainteresowania tematem a nawet mowicie ze ok nie interesuje mnie to a on dalej... jak jestesmy z nia razem to on zachowuje sie normalnie ale jego wujek powiedzial mi, ze  oni tak robia oficjalnie a iles razy kuzynostwo ich przylapalo jak sie przytulali w pokoju albo ktos przejrzal jej telefon, chyba jej ojciec i okazalo sie ze on do niej wypisuje caly czas i to nie byle co , bo mowi jej np.zawsze mysle i bede myslal o tobie ,jestes najpiekniejsza ,chcialbym cie miec obok siebie caly czas ..ponoc byla afera ale oni sa z innej matki..wiec takie polrodzenstwo.

prowo

Gość stick
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

prowo

dlaczego??? niestety nie

Gość Gość

przesadziłaś w drugim paragrafie

Gość stick

Nie moja wina ze tak jest

Gość Gosc

Kolejne provo zboczonej deebilki

Gość stick

ja zboczona?

moze ktos normalny sie wypowie, bo rece opadają

Gość stick
1 minutę temu, Poetka napisał:

Sposobem go, zacznij opowiadać o swojej siostrze 

Hahaha, wlasnie nie mam rodzenstwa...a z kuzynostwem nie mam kontaktu

Gość Gosc

Widocznie ja roocha a tobie nic do tego

Gość Roz

Mówi jak by się w niej zakochał lol więc co to szukać więcej nie kapojesz?

Gość stick
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Widocznie ja roocha a tobie nic do tego

nie bądź obleśny

1 minutę temu, Gość Roz napisał:

Mówi jak by się w niej zakochał lol więc co to szukać więcej nie kapojesz?

Lol nie można się zakochać w siostrze. w sensie że do mnie czy do niej mowi jakby sie zakochal?

Gość Gość

To ty opowiadaj o swoim bracie, jaki super hiper jest 

Gość stick

Jak juz wyzej pisalam- nie mam rodzenstwa 🙂

Gość Abd

To mów ciagle i swoim kocie. 

A na poważnie, to jest chora sytuacja. Porozmawiaj z nim o tym w prost, jak się dowie, że rozmawiasz o nim na forach za jego plecami, to dopiero powie, że jesteś walnięta. 

Gość gosc

ej podaj ig jego siostry