Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Byłem dziś w Zielonej Górze :) nie wierzycie to wejdźcie na mojego instagrama pimpkowski i zobaczcie moje zdjęcia

Polecane posty

Gość gosc

zobaczcie tego instagrama, kalbuc juz zwariowal totalnie. na zdjeciu widac lozko szpitalne z pasami a nad nim jest napis na scianie "zielona gora" wydrapany paznokciami... i on mowi ze jest zdrowy psychicznie!!!😂

Gość GOSC
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

zobaczcie tego instagrama, kalbuc juz zwariowal totalnie. na zdjeciu widac lozko szpitalne z pasami a nad nim jest napis na scianie "zielona gora" wydrapany paznokciami... i on mowi ze jest zdrowy psychicznie!!!😂

ALE JAJA FAKTYCZNIE GOSC JEST NIEBEZPIECZNY DOBRZE ZE SIEDZI NA ODDZIALE ZAMKNIETYM

3 minuty temu, Gość GOSC napisał:

ALE JAJA FAKTYCZNIE GOSC JEST NIEBEZPIECZNY DOBRZE ZE SIEDZI NA ODDZIALE ZAMKNIETYM

Przecież na moim instagramie pimpkowski widać że nie jestem w psychiatryku tylko w Polkowskiem, Szymonkowie i Zielonej Górze oraz na Wesołej 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Przecież na moim instagramie pimpkowski widać że nie jestem w psychiatryku tylko w Polkowskiem, Szymonkowie i Zielonej Górze oraz na Wesołej 

ale psychol kurrwa dodaje zdjecia z wydrapanym napisem na scianie i govnem ktore układa sie w napis Polkowskie i jeszcze coś gada że niby nie jest w psychiatryku hahaha

Gość gość

szkoda , że cię nie spotkałem młotku .