Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Pomocy jak znajsc lekarza anie naciagacza

Polecane posty

Gość eho

Mam problem z polipami w nosie i jedna przytkana zatoką  zacznę od tego ze wizyty są 150-200 zł i można nic konkretnego się nie dowiedzieć byłem raz u takiego jednego to tylko gadał jakie to niema gorsze przypadki  wsumie u dwóch byłem jeden z nfz  ham  uwziety i lepiej wie swoje nie ufam mu  pewnie chodziło oto by zaoszczędzić drugi  skasował 150 zł dał jakies leki metmin ale to tak jest daremne. Potrzebuje dobrego specjaliste okolice bielska i te tereny  okulisty tez poszukuje dobrego a przez portale typu znany lekarz to nie warto   na gogle maps tez już każdy pisze  byle co  mało ze byłem 15 minut u niego to matoł   skasował 150 zł  i w sumie nic nie pomógł ale na kolejna wizyte chciałby bym przyszedł  bo podobno da się wyleczyć i będę latał jak bałwan od wizyty do wizyty i płacił. ogolnie bym zignorował to ale psychicznie jestem tym dobity już  nie wiem czy mi to nie działa na wzrok  bo mi się tez psuje okulisty tosamo niema płąkac się chce . mam 25 lat atrzeba powoli umierać bo niema perspektyw ze znajdziesz  człowieka który ci pomorze tylko kasa i kasa !!

Gość gość
9 minut temu, Gość eho napisał:

Mam problem z polipami w nosie i jedna przytkana zatoką  zacznę od tego ze wizyty są 150-200 zł i można nic konkretnego się nie dowiedzieć byłem raz u takiego jednego to tylko gadał jakie to niema gorsze przypadki  wsumie u dwóch byłem jeden z nfz  ham  uwziety i lepiej wie swoje nie ufam mu  pewnie chodziło oto by zaoszczędzić drugi  skasował 150 zł dał jakies leki metmin ale to tak jest daremne. Potrzebuje dobrego specjaliste okolice bielska i te tereny  okulisty tez poszukuje dobrego a przez portale typu znany lekarz to nie warto   na gogle maps tez już każdy pisze  byle co  mało ze byłem 15 minut u niego to matoł   skasował 150 zł  i w sumie nic nie pomógł ale na kolejna wizyte chciałby bym przyszedł  bo podobno da się wyleczyć i będę latał jak bałwan od wizyty do wizyty i płacił. ogolnie bym zignorował to ale psychicznie jestem tym dobity już  nie wiem czy mi to nie działa na wzrok  bo mi się tez psuje okulisty tosamo niema płąkac się chce . mam 25 lat atrzeba powoli umierać bo niema perspektyw ze znajdziesz  człowieka który ci pomorze tylko kasa i kasa !!

idz na nfz

Gość eho

tak będę musiał dzień wolny wziąć bo ośrodki do 17 a ja z pracy o 18 wracam i mnie zapiszą do tego ...y  u nas w ośrodku którego nie znosze . i nie wiem czy mnie przyjmą gdzieś na nfz czy prywatnie będzie wszędzie . Gozej jak lekarz rodziny sobie wymyśli ze będzie mnie leczył:(((

Gość ehox

najlepsze jest gadania siostry i brata jakie ty masz wydatki sam na siebie pracujesz siostra niby na wesele zbiera brat się buduje . aja mam 25 lat nie stac mnie na dziewczyne mam oszczędności na wypadek nagłego pogorszenia wzroku  teraz mogę się leczyc powoli . a mam tego do robienie 4 lata studiów narobiły zaległości już 2 lata pracuje ;/  adopiero teraz zaczne leczyc się konkretnie trzeba mi leczyć stawy bo mi wysiada prawa noga kiedyś przesiliłem najlepiej jak mamie powiedziałem ze na drodze krzyżowej to jaka była oburzona :D . Trzeba mi isc na laserowa witerolize usuwania metów ciała szklistego, trzba mi zaslepić  przestrzenie miedzy migdałami bo mi cuchnie zust  czeka mnie kanałówka zeba  znowu z 800 zł;/no może 500 może..jeszcze zatoki polipy trzeba samochod naprawić bo cos stuka i puka ALE musze przekuć porażke na zwycieztwo ciekawe czy mi się uda czy popadnę w depresje ..