Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehox

Pomocy jak znajsc lekarza anie naciagacza

Polecane posty

Gość ehox

Mam problem z polipami w nosie i jedna przytkana zatoką  zacznę od tego ze wizyty są 150-200 zł i można nic konkretnego się nie dowiedzieć byłem raz u takiego jednego to tylko gadał jakie to niema gorsze przypadki  wsumie u dwóch byłem jeden z nfz  ham  uwziety i lepiej wie swoje nie ufam mu  pewnie chodziło oto by zaoszczędzić drugi  skasował 150 zł dał jakies leki metmin ale to tak jest daremne. Potrzebuje dobrego specjaliste okolice bielska i te tereny  okulisty tez poszukuje dobrego a przez portale typu znany lekarz to nie warto   na gogle maps tez już każdy pisze  byle co  mało ze byłem 15 minut u niego to matoł   skasował 150 zł  i w sumie nic nie pomógł ale na kolejna wizyte chciałby bym przyszedł  bo podobno da się wyleczyć i będę latał jak bałwan od wizyty do wizyty i płacił. ogolnie bym zignorował to ale psychicznie jestem tym dobity już  nie wiem czy mi to nie działa na wzrok  bo mi się tez psuje okulisty tosamo niema płąkac się chce . mam 25 lat atrzeba powoli umierać bo niema perspektyw ze znajdziesz  człowieka który ci pomorze tylko kasa i kasa !!