Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny

Pokochalem zajęta a teraz cierpie

Polecane posty

Gość Beznadziejny

Nie bez powodu się zakochałem dużo flirtowalismy, kontakt wzrokowy który działa na wyobraźnię i w ogóle sam fakt bycia obok to potegowal. Ta moja miłość jest chora bo jednocześnie czuje na nią złość że kogoś ma, taka rozpaczliwa zazdrość, że gdy ja widzę to jestem wredny i sprawia wrażenie całkowicie inne, jakby była moim wrogiem. Tak mnie to wszystko boli, że jest z innym i w ogóle że ja dotyka. Chociaż teraz pewności nie mam czy jest w związku bo nasz kontakt osłabił się. Ona mi chyba chciała dać szansę bo swego czasu zabiegał o kontakt ze mną a teraz nie ma nic. Tylko złość 

Gość Gość

Plastuś kocha landrynkę? 😂😝

Gość Gość

Zachowujesz się jak dèbil. Jak typowy nieudacznik który żyje urojeniami o jakiejś kobiecie. I w dodatku zajętej. Zostań jej podnozkiem z tej wielkiej miłości.

Gość Beznadziejny
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Zachowujesz się jak dèbil. Jak typowy nieudacznik który żyje urojeniami o jakiejś kobiecie. I w dodatku zajętej. Zostań jej podnozkiem z tej wielkiej miłości.

Nie mam urojeń nie wiem o co Ci chodzi. 

Gość GOSC

Chłopie jeśli dziewczyna zabiega o kontakt z Tobą to znaczy, że jej zależy.

Gość kochany

ona pewnie cierpi z twojego powodu bardziej niz ty takze popraw sie i moze zrob cos 

Gość Onsam

Jak zabiegała to warto sie nie poddawać, upewnić czy ma kogoś. Miałem podobnie, łzy w oczach jak przychodził jej facet. Nie, że nienawiść. Jak wyszedł, nadal mogłem być kolegą, mijało mi. ALe nie, ją nigdy nie obchodziłem jako ktoś więcej.

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość Beznadziejny napisał:

Nie bez powodu się zakochałem dużo flirtowalismy, kontakt wzrokowy który działa na wyobraźnię i w ogóle sam fakt bycia obok to potegowal. Ta moja miłość jest chora bo jednocześnie czuje na nią złość że kogoś ma, taka rozpaczliwa zazdrość, że gdy ja widzę to jestem wredny i sprawia wrażenie całkowicie inne, jakby była moim wrogiem. Tak mnie to wszystko boli, że jest z innym i w ogóle że ja dotyka. Chociaż teraz pewności nie mam czy jest w związku bo nasz kontakt osłabił się. Ona mi chyba chciała dać szansę bo swego czasu zabiegał o kontakt ze mną a teraz nie ma nic. Tylko złość 

Pajacu 🤣😂😃

Gość PIP

I dobrze ci tak, skoro pisała to szukała kontaktu z tobą, skoro ja olales to terwz masz za swoje. 

Gość gość

O co złość? O to, że nie ma nic? Jak dbasz tak masz. Cierpisz na własne życzenie.

Gość Gabi

Ja też zakochałam się w zajętym .On chciał kontaktu ale i ja  nie jestem wolna .Zaprzeczylam  ,że cokolwiek czuję do niego ,teraz cierpię .Rozumiem Autora , znam ten ból .