Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mila

Jego rodzina buntuje go przeciwko mnie

Polecane posty

Go艣膰 Mila

Witam 馃檪聽Czy uwa偶acie, 偶e 6 letni zwi膮zek ma szanse na dobr膮 przysz艂o艣膰 kiedy jego rodzina nie akceptuje jego partnerki? Zacz臋艂a mnie ta sytuacja dobija膰 coraz bardziej, widz臋, 偶e m贸j partner jest manipulowany przez swoich bliskich. Jego najblizsi od samego poczatku mieli jaki艣 problem do mnie, bo mieszkamy od siebie 100km i co to? Ma艂o dziewczyn w jego mie艣cie jest, 偶e musi je藕dzi膰 tyle kilometr贸w? Od tego si臋 zacz臋艂o, p贸藕niej gadanie, 偶e ja taka cicha, zamkni臋ta w sobie, co by艂o nie prawd膮. Po prostu jego rodzina zacz臋艂a wymy艣la膰 powody aby tego zwi膮zku nie by艂o, wi臋c przychodz膮c tam czu艂am si臋 niezbyt komfortowo, ale nie przyje偶dzanie do jego domu mog艂oby pogorszy膰 spraw臋 i m贸wienie, 偶e ich unikam. Nie przyjezdzam do parnera聽domu ju偶 od 9 miesi臋cy i mimo, 偶e nie przyje偶dzam to za to, 偶e m贸j partner je藕dzi do mnie zosta艂am JA zwyzywana od bardzo ostrych s艂贸w.聽

M贸j partner chcia艂by, abym do niego przyje偶dza艂a argumentuj膮c tekstem "Nie przyje偶dzasz do nich, tylko do mnie". Jednak wcale to mnie nie przekonuje, wiem 偶e nie jestem mile tam widziana, jednak zawsze zale偶a艂o mi na dobrych relacjach z rodzin膮 partnera. Bardzo go kocham, tylko czuj臋 na przeszkodzie do szczesliwego zwi膮zku jego rodzin臋, kt贸ra buntuje go przeciwko mnie.聽

Co uwa偶acie w tym temacie? Rozmawialam z partnerem na ten temat, jest cz臋sto wsciek艂y na swoich dziadk贸w聽(nawet obra偶aj膮 si臋 kiedy do mnie jedzie) cho膰 widz臋, 偶e czasem daje si臋 ponie艣膰 manipulacjom.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach