Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa

Masturbacja

Polecane posty

Gość jaaa

Mój facet masturbował się przy innych dziewczynach, a przy mnie się wstydzi. Jak myślicie dlaczego tak jest 

Gość Gość

Nie czuje się przy tobie swobodnie

Gość Gość

Zrób mi taki pokaż pierwsza

Gość grzech grześ

jeśli chcesz zobaczyć jak to robi sam a on się trochę wstydzi akurat przy tobie (może po prostu na tobie mu bardziej zależy) to zrób mu najpierw ty ręką ale przerwij przed wytryskiem i poproś aby dokończył sam

2 godziny temu, Gość jaaa napisał:

Mój facet masturbował się przy innych dziewczynach, a przy mnie się wstydzi. Jak myślicie dlaczego tak jest 

Może się nawrócił i definitywnie skończył z grzesznymi zachowaniami 🙂

Gość niby zależy
25 minut temu, Gość grzech grześ napisał:

jeśli chcesz zobaczyć jak to robi sam a on się trochę wstydzi akurat przy tobie (może po prostu na tobie mu bardziej zależy) to zrób mu najpierw ty ręką ale przerwij przed wytryskiem i poproś aby dokończył sam

powiedział, ze mu na mnie zależy i mu wystarczam dlatego tak nie robi. ogólnie czasem sie podotyka tam ale to tyle i mówi ze złe by się czuł z tym żeby przy mnie się masturbować i go pesze 

Gość niby zależy
41 minut temu, Gość Gość napisał:

Zrób mi taki pokaż pierwsza

robiłam wielokrotnie 

Gość origami

znając baby, nie przeszkadza ci, że się przy tobie nie masturbuje, tylko zapamiętałaś, że dotykał się przy innych, a to znaczy, że go podniecały, a jemu sprawiało to przyjemność, a przy tobie nie i tu zaczyna się babia fiksacja na punkcie aktywności seksualnej, która w przeciwnym wypadku byłaby w waszym związku całkowicie zbyteczna

Gość dotykał
4 minuty temu, Gość origami napisał:

znając baby, nie przeszkadza ci, że się przy tobie nie masturbuje, tylko zapamiętałaś, że dotykał się przy innych, a to znaczy, że go podniecały, a jemu sprawiało to przyjemność, a przy tobie nie i tu zaczyna się babia fiksacja na punkcie aktywności seksualnej, która w przeciwnym wypadku byłaby w waszym związku całkowicie zbyteczna

dotykał się dlatego, ze one nie umiały go zaspokoić i sam mówi ze żałuje, ze to dla niego śmieszne ze tak robił 

Gość Rycerzyk

Kochana, moim zdaniem w danej chwili tego nie potrzebuje, nie naciskaj, pewnie sytuacja za jakiś niedługi czas się zmieni. Jeżeli mówi że mu na Tobie zależy to tak jest, widocznie standardowy sex z Tobą jest tak dobry że nie chce korzystać z masturbacji.

To się chyba fachowo nawet jakoś nazywa, nie pamiętam, ale chodziło chyba o to że facetowi jest szkoda dochodzić w inny sposób niż taki który sprawia mu zajebista przyjemność ^^

Dla Ciebie za to brawo za inicjatywę w łóżku 😉 co ja bum dał za kobietę z inicjatywą 😉

Pozdrawiam 😉

Artua213(małpa)Gmail.com