Gość gość Napisano Styczeń 16, 2020 Interesuję się coraz bardziej ezoterykę i niedawno trafiłam na temat spętania miłosnego, rytuałów miłosnych i zastanawiam się bardzo poważnie, czy to faktycznie działa i czy znajdę tutaj kogoś, kto przez coś podobnego przechodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sdfa Napisano Styczeń 17, 2020 Podobno jak napijesz sie soku ze sliwek i maslanki to ci przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2020 Budowałam spętaniem miłosnym więź z uczuciem. Miałam na celu wypracowanie miłości u kolegi z pracy, który mi się od pierwszego dnia bardzo spodobał. Wykorzystywałam ten rytuał marcintarot.pl/strona-produktu/sp%C4%99tanie-mi%C5%82osne z polecenia wielu osób z rzeczywistości ezoterycznej. Powiem tak. Spędziliśmy i spędzamy dalej wiele miłych chwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123 Napisano Styczeń 21, 2020 Dnia 17.01.2020 o 16:01, Gość Sdfa napisał: Podobno jak napijesz sie soku ze sliwek i maslanki to ci przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cubalibre 0 Napisano Październik 19, 2021 Ja próbowałam rytuałów u wielu magów, u Zielonej Wróżki, u Marcin Tarot, w Ezo Centrum i u paru innych, ale dopiero jak trafiłam do pani Irmy Wiśniewski irmawisniewski@onet.eu uzyskałam efekt. Odzyskałam mężczyznę swojego życia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Listopad 1, 2021 kto zajmujesie czarami tego czeka ciebie cierpienie lęki i choroby psychiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach