Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papkin

Sanatorium

Polecane posty

Gość Papkin

Mam 45 lat. I  wybieramsie do sanatorium. Czy naprawdę panuje za przeproszenie takie kurestwo jak piszecie. Proszę  napiszcie jakieś swoje   historiie. Bo niewiem jak sie nastawić. 

Gość Tomek

Cześć swego czasu byłem w sanatorium nad morzem problemy z kręgosłupem. Miałem wtedy jakieś 35 lat na moim turnusie byli sami starsi ludzie ale z jednym z małżeństw przyjechała ich córka ładna blondynka ok 35 lat. Po jednej z potańcówek podeszła i zapytała czy nie pójdę z nią nad morz oczywiście się zgodziłem a później już samo się potoczyło fajnie to wspominam pamiętam że była z Białegostoku bardzo ładna wykształcona kobieta. 

Gość Jaa

A ja kiedyś pracowałam w sanatorium i bardzo źle to wspominam. Zawsze znalazł się jakiś napalony kuracjusz, któremu się wydawało że jest tak przystojny że może nas podłapywać. Niby taki chory, niby osłabiony, a jak nadarzała się okazja to za tyłek łapał. 

Dnia 17.01.2020 o 01:04, Gość Papkin napisał:

Mam 45 lat. I  wybieramsie do sanatorium. Czy naprawdę panuje za przeproszenie takie kurestwo jak piszecie. Proszę  napiszcie jakieś swoje   historiie. Bo niewiem jak sie nastawić. 

Jak na sanatorium, to jesteś młody. Spodziewaj się wielkiego brania.